Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за тренюр

Мнениеот ogrizko » 16 мар 2010 19:51

Ако спечелим купата и станем четвърти, задължително трябва да остане.. а аз вярвам, че така ще стане :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 16 мар 2010 20:05

Според мен-СТАВА!(само един въпрос-само един отговор! :) )
Но моят отговор ще е в малко по-друга насока.Млад и надъхан човек,който няма опит,но ще компенсира с желание за работа.Най-важното условие да свършиш една работа е ЖЕЛАНИЕТО да я свършиш.Който иска-намира начин,който не иска-намира причини!Велизар пое отбора в много труден момент-наследи отбор бронзов медалист,а това "наследство" е тежко.Примерно Любо Пенев не искаше да гарантира титла,Синоптика не иска да гарантира класиране на еврофинали.От Велизар шефовете вероятно също не са искали гаранции за нещо,ама ей тая тема тогава за какво е?Значи все пак ИМА очаквания!Две години отбора се градеше около Алекс.Всички пишат за прекалените центрирания и за това че сега играта е друга,нали!Е,кой промени тези положения?Аз ли?Или Димо Момиров! :) Бихме Левски като им вкарахме 4 (ЧЕТИРИ) гола.Бихме Локо Сф (пак четири гола).Бихме Черноморец в Бургас!Не загубихме от Литекс и ЦСКА!На чужд терен взехме немалко точки!На Тича все още нямаме загуба!Имаше смелоста да освободи играчи,които други наричат "попадения".Освен това имаше и смелоста да си подаде оставката.Значи има и доблест(ако качествата му са оспорвани).Да добавя и това че много играчи липсваха и все още липсват,знаем ги,нали!

Защо да не става Велизар за треньор???????????????? :roll:

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 16 мар 2010 20:07

"Аз да си кажа честно не съм толкова навътре в кухнята на отбора, но ще си позволя да направя следната прогноза: Стойчо не става треньор /и по-добре/ щото иска 200 000 EUR заплата и 2 000 000 EUR за трансфери /ако ги имахме и без него щахме да се оправим/, следващият кръг бием Мездра и отбора тръгва нагоре, зимата си тръгват Електричката /окача обувките/, Петков /и той/ и Какалов /Спортист/, ТИМ пак не дават пари за селекция /може да вземем някой свободен агент, Бибишков например/, в края на краищата завършваме 5-ти /което пак е добре/, но играем финал с ЦСКА /които пък стават шампиони/ и така се класираме за ЕКТ..."

Това е едно мое мнение от 8.10. м.г., когато Попов беше заложен на дузпата и много хора предлагаха да си ходи. Част от прогнозата ми се сбъдна. Тогава да мечтаем за 5-о място звучеше доста оптимистично, а финал за купата сигурно е изглеждал още по нереален. Разбира се нямам нищо против прогнозата ми да не се сбъдне...и да вземем купата!

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 16 мар 2010 20:17

аве хора ко се разбързахте да сменяте тренера типична черна за БГ отбора си върви много добре Велизар се справя и да не вземем купата и 8-ми да завършим аз си мисля че трябва да остане веднага тоз да дой оня да дой стига глупости лиценз винаги можеда си вземе човека

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 16 мар 2010 20:34

VW-CORRADO_1913 написа:аве хора ко се разбързахте да сменяте тренера типична черна за БГ отбора си върви много добре Велизар се справя и да не вземем купата и 8-ми да завършим аз си мисля че трябва да остане веднага тоз да дой оня да дой стига глупости лиценз винаги можеда си вземе човека

Аз както чета повечето са за Велизар да остане за в момента само автора на темата ми се струва против. Бъдещето ще покаже дали ще се докаже (ако няма рима удари ма). :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 16 мар 2010 21:14

зеления написа:Дали става Велизар за треньор или не ще покаже бъдещето. Само едно е видно: най-сетне моряците свалиха топката на земята и заиграха както трябва тая игра - без безмислените балонни центрирания. Разбира се имам и притеснения. Например играта с трима централни защитници и малко по-изнесени напред бекове. Става така, че ни бек, ни крило ( т.е. ни риба, ни рак ). В мача с Локото се видя когато не играем с типичен десен бек какво се получава, но нищо не се знае. Може пък като се сработят тримата отзад това да бъде печеливша подредба. Съгласен съм с това което каза един от колегите преди мен за Ратников. И аз си мисля, че трябва да му се даде повече шанс. Струва ми се, че е добър футболист. Велизар направи една добра роката с Адемар и Ели - наистина тяхната сила е по крилата, а не на мястото на бека. Не съм съгласен с упреците на някои колеги защо тренера пускал Божилов - бил слаб. Аз не мисля така. Божилов играе като истински таран ( какъвто и си е де ) . Още малко сработване с отбора, по - сух терен и със завръщането на Миро и Юрука ще видите какви чудеса ще се правят в нападение. Прав е Попов, че го налага.
И в заключение пак ще кажа: Дали Велизар ще стане добър треньор или не ще покаже бъдещето, но ми харесва куража му за кардиналните промени, които се опитва да прави. Успех.

Не трябва да се избързва с оценката за Велизар.Всички плюехме Илиан но се видя какъв фурор прави в Берое.Следващия мач с тях мисля че ще бъде най-трудното домакинство за това първенство.До колкото за тактиката на Велизар мисля че е грешка че играем без десен бек и съперниците ни започнаха да използват това и атакуват в тази зона.

iast70
Контакти:

Мнениеот iast70 » 16 мар 2010 21:50

И аз съм ,, МОРЯК,, , ама ....?
Треньор , а не тренюр .
Честно , не става за ,,ТРЕНЮР,, . Крайно време е да се разбере. Всичко става на мъка .
Равенство на мъка , победа на мъка. Докога ?
След две години пак ще бъда на стадиона - зарекох се през 2002 - ,, 10 години няма да ходя на мач ,, .
Мач с ,,Черноморец,, БС - глупендерите го продадоха . Присъдата им изтича след 2 години.

iast70
Контакти:

Мнениеот iast70 » 16 мар 2010 21:57

Тогава в средата на първото полувреме , съдията свири дузпа за ,,морето,,- познайте , кой я изпълни без мерак / Илиев или Добрев / , но топката влезе във вратата .
Бре ,ами сега - до 80 мин . легнаха на ,,Черноморец,, 1:2

iast70
Контакти:

Мнениеот iast70 » 16 мар 2010 22:00

Помня и 1984 - 30 кръг от ,,АРФГ ,,
Стадион ,,Гагарин ,, до 70-та мин 3:0 и после пак 3:4 с ,,Черноморец Бс,,
След още 2 години , Ви изтича моята присъда.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 мар 2010 10:11

iast70 написа:Не СТАВА за тренер !
Точка.

:lol: Toчка на кое?Иди ти да вземеш мястото му. :lol: Но всеки има право на мнение,все пак.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”