Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот Club Foot » 16 мар 2010 16:39

Дори в неделя не виках за Левски, просто ми е против природата .

[offtopic]Пише се ЦСКА а не с малки букви или прочее..[/offtopic]
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 мар 2010 16:48

slavia_forever написа:От това, което каза разбирам, че първо казваш едно, после друго. Какво мислиш сега последно на Българи и на небългари ли се делим, като играят клубните отбори с чужди, или на конкуренти и не конкуренти, в страх от подигравки. Нещо не разбирам, сигурно ми липсва нечаст от мозъка, но в момента съм раздвоен от мненията ти. Все едно да бъда за Бешикташ или Галатасарай, заради това, че Левски ни бият над 10 години постоянно и ни се подиграват.

Има една съществена разлика , която явно други привърженици не я проумяват. При всички случаи сме българи. Това , че няма да подкрепя Левски, не означава , че ще подкрепя Галатасарай -примерно. Тук другия отбор не играе никаква роля. Просто вниманието е съсредоточено изцяло на това, как ще завърши Левски, независимо с кого. Мислиш ли, че сега съм привърженик на Дебрцен, БАТЕ, Залцбург и др. Не , не съм и никога няма да бъда. Тези отбори са просто една даденост в определено време, които никога няма да ме интересуват. И това се отнася само заради съперничеството ни с Левски. И, не става въпрос за страх от подигравки, а за това, че те никога няма да ти го признаят. Още по-лошо, след това ще те унижават. Това си е само между нас и тях. Тук България няма нищо общо. Виж , ако играят Славия, Локо Сф, Черно море или който и да е друг отбор, аз съм за него. Нещата са съвсем различни, но трябва да умееш да ги разграничиш. И пак казвам, не ме интересуват другите отбори с които играе Левски. Просто конкуренцията ни с тях е на всички нива.
П.П. И, това го казвам от чисто спортна гледна точка, тук национализма няма никакво приложение.
Последна промяна от msm на 16 мар 2010 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 мар 2010 16:54

Не правите една много проста разлика-аз НЕ искам Галатасарй да бие,искам Левски просто да падне независимо от кой!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2010 17:05

Явно мисленето ни като фенове на Левски и ЦСКА е крайно различно, сравнено с това, на феновете на отбори, които нямат толкова остро съперничество. Отново бих сравнил с Англия-например фен на Вила би викал в ЕКТ за Пуул или Юнайтед (освен ако по някакви свои си причини не ги мрази), но не би викал за Бирмингам никога, ако ще както каза Димо да играят финал за ШЛ( :lol: ).

cska_90 написа:Не правите една много проста разлика-аз НЕ искам Галатасарй да бие,искам Левски просто да падне независимо от кой!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Както казах, мен мачовете на ЦСКА в ЕКТ ме интересуват дотолкова, доколкото биха загубили, за да се бъзикам с приятели -цесекари. Ако за всичките вече към 15 години дето гледам футбол съм изгледал и 10 мача на ЦСКА в Европа-много са. И е било с компания на ракия и салата нещо, а не да се седне да се гледа мач специално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 мар 2010 17:21

След ЦСКА аз много харесвам и Арсенал и ще се радвам много ако бият Ман.Юнайтед и всеки друг чуждестранен отбор, в който играят българи. Дойде ли момента да се срещнем с артилеристите ще бъда в сектор Г само за победа на ЦСКА. Това е разликата харесвам много Арсенал, но като паднат го забравям веднага, но загуби ли ЦСКА тогава е различно, много по-тежко. Затова пак ви казвам нито левскарите ще бъдат за нас, нито ние за тях. Просто няма начин, това е мачът на България, това са отборите на България, няма прошка. Никога не бих тръгнал лицемерно да се радвам за Левски, като отвътре се надявам да загубят. Така е по-целия свят:Родината е една, но футбола е друго нещо. За нея заедно на война, но на футболния терен врагове завинаги! Просто така стоят нещата-Рома и Лацио, Тотнъм и Арсенал, Селтик и Реинджърс-Любовта е една, тя сама те намира още, като дете!

venom

Мнениеот venom » 16 мар 2010 17:35

На кой са му притрябвали левскарите да викат за нас? Малко ли са истинските цесекари, че точно от левски да искаме подкрепа? Те вече правият достатъчно като ни радват с играта си. :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 мар 2010 17:38

E не съм съгалсен и толкова!!!Ти го гледаш по друг начин-фен си на Славия-така е по-лесно!!Просто не можеш да се поставиш на наше място и това е!!!Различно е!!!Аз за Левски няма да бъда НИКОГА,ако ще и финал на ШЛ да играят!!Така си го чувствам -не мога насила да го правя!!!!При тебе е различно!!!И не мога да ги разбера тези дето са фенове на ЦСКА, а подкрепят Левски в ЕКТ!!!Непонятно е за мене подобно поведение!!!

Не мога да се съглася с тебе.Преди да бъдем фенове,трябва да бъдем българи!Нямам никаква причина да симпатизирам на един вид празноглави фенове,но никога не съм поддържал чуждия клуб в мачовете на Левски в ЕКТ.Вярно е,че в последно време тия мачове ми носят болка като българин,но и радост като фен на ЦСКА.За последното са си виновни гореспоменатите фенове с тяхните изцепки по форумите.Просто ние сме си нация от нихилисти.Това ни е и основния проблем,заради който не можем да направим нищо по значително заедно и като колектив.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
denisB

Мнениеот denisB » 16 мар 2010 18:02

Аз помня един мач от 90 или 91 година беше..та Левски приема Етър и ако сините победят !!! ЦСКА ставаше шампион.......Мача свърши 1:1 и Етър станаха шампиони. Та мисълта ми е,кой е луд да очаква феърплей от страна на единия гранд, когато това касае пряко "вечният съперник" :lol:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 мар 2010 18:29

Само да припомня един мач между Левски и Ливърпул игран на националния празник на България, на който имаше една доста сериозна агитка от "българи" която подкрепяше английския отбор. На мач на ЦСКА не си спомням да е имало подобно нещо. Според мен тези цесекари които мразят Левски повече отколкото обичат ЦСКА са преобладаващи. Това само показва колко лоши и злобни са хората. Аз също не харесвам ЦСКА, но много повече обичам Левски, имам много приятели които са от ЦСКА. Никога не бих тръгнал да се бия с някой само защото е цесекар. Това е идиотщина.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 мар 2010 18:34

Много безмислена тема!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Архив”