80 хиляди долара е сумата, необходима за спешна рехабилитация на футболиста Дарин Тодоров в Израел. Тодоров в момента се намира в будна кома във варненската болница „Света Анна”.
21-годишният Дарин Тодоров, който е футболист на шуменския Волов, катастрофира на 17 януари тази година на автомагистрала „Хемус”. Заради огромните дупки на пътя в участъка Шумен –Варна младият футболист губи контрол върху автомобила си и се блъска в товарен камион, спрял в аварийната лента. Според следователя, Дарин е карал с не повече от 80 км/ч. Младока удря главата си в колоната между двете врати и изпада в кома. Лекарският екип пристига за около 10 минути на мястото на инцидента, след което го откарва във варненската болница „Света Анна”....... http://gong.bg/view_article.php?article_id=124527
КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА В СЛУЧАЯ.
Да върнем Дарин Тодоров към живота
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Re: Да върнем Дарин Тодоров към живота
Направете номер с СМС-и и ще съберем парите бързо. Не мисля, че някои тук от форума ще откаже да даде 1-2 лева, а страшно много хора влизат в гонг.бг.
А за държавата - по добре да я почетем с минута мълчание...
БОРИ СЕ ДАРИНЕ, ЩЕ СЕ ОПРАВИШ, НИЕ СМЕ С ТЕБ !!!
А за държавата - по добре да я почетем с минута мълчание...
БОРИ СЕ ДАРИНЕ, ЩЕ СЕ ОПРАВИШ, НИЕ СМЕ С ТЕБ !!!
le leeeeeee kak moje nikoi da ne izrazi mnenie po tozi sluchai be hora ......kak moje da sme takava egoistka nacia .....puskaite nomer na sms za tva momche i da pomagame vsichki .......
- pinkopinkito
- Контакти:
Да се отвори СМС линия е доста добро решение. Въпросът ми обаче е следният: дупките по МАГИСТРАЛАТА
(нарочно натъртвам вида пътен участък) са там от години; те са там по вина само и единствено на държавата => държавата носи цялата вина за случилото се, е аджаба, тази държава няма ли да си поеме отговорността и да поеме лечението на младежа?
Това, за съжаление е риторичен въпрос и отговора му е всеобщо известен...
Твърдо за СМС кампания и Бог да пази Дарин!

Това, за съжаление е риторичен въпрос и отговора му е всеобщо известен...
Твърдо за СМС кампания и Бог да пази Дарин!
Дано се оправи момчето.СМС кампания и аз давам 10 смс заклевам се.
Държавата-без коментар.
Държавата-без коментар.
Кураж, Дарине!
Колко ли време ще си пишем за СМС-ите. Но някой хаберлия да се нагъпби да организира отваряне на такъв тел. номер.
И наистина ще се получи реална помощ.
Държавицата ни, кучета я яли. Дупки - убийци по тая "магистрала" има от 15-20 години.
Колко ли време ще си пишем за СМС-ите. Но някой хаберлия да се нагъпби да организира отваряне на такъв тел. номер.
И наистина ще се получи реална помощ.
Държавицата ни, кучета я яли. Дупки - убийци по тая "магистрала" има от 15-20 години.
А защо парите да не ги даде Агенция "Пътна инфраструктура"?
Защо трябва ние да отговаряме за лошото състояние на пътната мрежа?
Освен да почнем да събираме пари и за асфалтиране. Така не стават нещата. Има нещо сбъркано в цялата работа.
Защо трябва ние да отговаряме за лошото състояние на пътната мрежа?
Освен да почнем да събираме пари и за асфалтиране. Така не стават нещата. Има нещо сбъркано в цялата работа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- modor
- Контакти:
Ами аз помогнах с колкото мога по банков път.Който има възможност нека и той да помогне.
Това с СМС кампанията е добре замислено.Напълно подкрепям тази инициатива
Това с СМС кампанията е добре замислено.Напълно подкрепям тази инициатива

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Дано да открият СМС номер иначе друг начин не виждам.Не се зачитам много във такива статии,че ми става много гадно.