Мнениеот football.total » 16 мар 2010 16:16
Момчета не че ви се бъркам ама надушвам тука случая "Ботев 2". Дали Левски няма да тръгне по стъпките на канарчетата. Ясно ми е че ви е криво че Литекс ви би, ясно ми е че ви е криво че Левски нищо не играе. Ама то това не е от вчера, Левски не играе нищо от години. И сега ли чак ви стана крив Батков. А като ви биха разните Батета, Каки, Дебърцини стояхте на летището и му слушахте глупостите и кимахте с глава - играчите са виновни! Всичко им било осигурено ама на... Ами не, не са виновни те, те просто толкова си могат. Това е с което разполагате в момента. Я ми кажете понеже сте фенове на Левски с кои играчи смятате да играете догодина в трунирите (ако се класирате изобщо)? С Бардон, Йовов, Топузаков, Кривия, Симонович, Петков, Петраш, Телкийски... Ами съберете им възрастта на тея момчета и ще получите възрастта на един среден европейски отбор ама умножена по 2. И стига с това имало можещи и неможещи а не стари и малди... Факт е че доста поостаряха тези футболисти и доста неможещи станаха. И какво остана още от Левски - вечните млади таланти ли? С кой ще играете в Европа - със страшилището на Марек Еньо или убиеца от Своге Миро Антонов ли?
Погледнете реално истината в очите - Левски няма отбор не за Европа ами въобще за първата 6-тица в България в момента. Другото са илюзии.
И Батков това, Батков онова... Като се махне какво? Кой идва? С какви пари? Кой е казал АЗ ИСКАМ ДА КУПЯ ЛЕВСКИ? Батков вади пари от джоба си. Фирмата "Левски" досега му е струвала 15 милиона евро. Тоест Левски е генерирал ЗАГУБИ от 15 милиона евро!!! Какво има насреща Батков? Голото - само Левски ОЛЕ! Ами мерси...
Футбола е бизнес по цял свят, само в България още е гробница за пари. Ако това не се промени в скоро време не само Ботев, ами и Левски и ЦСКА и Черноморец всички отиват на кино... Малко са месните патриоти влюубени във футбола като Гриша Ганчев да трошат луди пари за спорт ей така за единия кеф... Така че преди да кажете Батков ВЪН помислете си кой ще дойде на негово място...