Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Става ли Велизар Попов за тренюр
Това,което му липсва,е опита.Всичко друго го има като потенциал.Просто трябва време и резултатите ще са на лице 

crap написа:Чувал съм, че никой от отбора не го уважава![]()
Ами толкова по-добре. Треньорът не е като топлия задник на жената, да го обичат и да му се радват. Тренерът трябва да е гад, да е олицетворение на самото зло, да бие, да крещи и да плюе жлъчка. Иначе никой няма да му има респект.
Ван Гал говори с жена си и децата си от десетилетия на Вие. В отбора също. Иначе никой няма да го брои да слива.
charlitobg написа:Искам да се обърна към всички МОРЯЦИ с един единствен въпрос..
Става ли ПОПА за тренюр на Черно море. Благодаря предварително.
Подобен въпрос човек си задава само когато има алтернатива в ръцете. Да критикуваш някого, без да предложиш решение е обикновенно мънкане. За да критикуваш треньора, трябва да си приготвил нов на негово място и то в пъти по-добър. Да изгониш един треньо за да сложиш същия като него и популизъм.

Аз съм навит да го махнат тоя Попов, но да дойде примелно Гочето, Ван Гал или поне Хари Реднап. Ако ще идва друг Попов, не мерси, няма смисъл.
batty написа:crap написа:Чувал съм, че никой от отбора не го уважава![]()
Ами толкова по-добре. Треньорът не е като топлия задник на жената, да го обичат и да му се радват. Тренерът трябва да е гад, да е олицетворение на самото зло, да бие, да крещи и да плюе жлъчка. Иначе никой няма да му има респект.
Ван Гал говори с жена си и децата си от десетилетия на Вие. В отбора също. Иначе никой няма да го брои да слива.
Точно това имах в предвид, че не го "броят за слива"

YA GUNNERS YA
- VW-CORRADO_1913
- Контакти:
твърдо смятам че с него ще имаме доста успехи за напред млад ясно се вижда че е преспективен с много желание и хъс напълно го подкрепям като фен на моряците макарче понякога критикувам прекалено дефанзивната тактика която налага но все пак важното е да побеждаваме 

Става ли или не за треньор тепърва ще разберем, но мисля, че направи изключително точна селекция в паузата на полусезона, което само по себе си говори за изключителен поглед върху играта! Аз му пожелавам успех!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
red__army написа:...с ТИМ начело и магаре да сложиш Черно Море никога няма да се клсира по назад и по напред от 4 място и най-много финал за купата......с тези собственици без значение кой е треньор.
Нещо не ти разбрах логиката. Хем моряците няма да са назад, хем няма да са напред???

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
От 25 години насам,за първи път виждам отбора да играе изключително по земята,няма ги вече дългите центрирания,балоните и изсипаните топки.Всеки треньор който идваше на Тича,обещаваше да играем по земята,никой не успя,е Велизар успя.Чудя ви се,тук уж сте капацитети,пък никой не обръща внимание на този факт.Схеми-меми,кой пускал кой не,кога и как,няма значение,важното е че изграждаме стил,който ще даде резултат,просто трябва търпение,това е.
- ralimavridov
- Контакти:
Попов има нужда от подкрепа и я получава!Н.Спасов получи също доста кредит и постигна много.Друг е въпроса дали той или ръководството е причината.В едно обаче съм сигурен-Морето в момента имат два равностойни отбора играчи.Няма незаменими.Може да се каже,че само Жоро Илиев няма алтернатива.Велизар не може да му се спори,че селекцията от млади момчета е доста добра.Ще гледаме и ще видим до колко ще им стигнат силите.
И не трябва да се забравя,че все някога ще паднем на "ТИЧА".Дано няма трагедии.
И не трябва да се забравя,че все някога ще паднем на "ТИЧА".Дано няма трагедии.
Дали става Велизар за треньор или не ще покаже бъдещето. Само едно е видно: най-сетне моряците свалиха топката на земята и заиграха както трябва тая игра - без безмислените балонни центрирания. Разбира се имам и притеснения. Например играта с трима централни защитници и малко по-изнесени напред бекове. Става така, че ни бек, ни крило ( т.е. ни риба, ни рак ). В мача с Локото се видя когато не играем с типичен десен бек какво се получава, но нищо не се знае. Може пък като се сработят тримата отзад това да бъде печеливша подредба. Съгласен съм с това което каза един от колегите преди мен за Ратников. И аз си мисля, че трябва да му се даде повече шанс. Струва ми се, че е добър футболист. Велизар направи една добра роката с Адемар и Ели - наистина тяхната сила е по крилата, а не на мястото на бека. Не съм съгласен с упреците на някои колеги защо тренера пускал Божилов - бил слаб. Аз не мисля така. Божилов играе като истински таран ( какъвто и си е де ) . Още малко сработване с отбора, по - сух терен и със завръщането на Миро и Юрука ще видите какви чудеса ще се правят в нападение. Прав е Попов, че го налага.
И в заключение пак ще кажа: Дали Велизар ще стане добър треньор или не ще покаже бъдещето, но ми харесва куража му за кардиналните промени, които се опитва да прави. Успех.
И в заключение пак ще кажа: Дали Велизар ще стане добър треньор или не ще покаже бъдещето, но ми харесва куража му за кардиналните промени, които се опитва да прави. Успех.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!