Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

марашш
Контакти:

Re: До дни в Ботев влиза синдик

Мнениеот марашш » 16 мар 2010 12:32

daimio написа:Забраниха на Христолов да пътува в чужбина

Димитър Христолов, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Спорт Отнемат паспорта на Димитър Христолов
Спорт Христолов дължи над 200 000 лв. на играчи
16.03.2010
SPORTNI.bg

Вдигнаха на трупчета паспорта на собственика на Ботев Димитър Христолов, съобщава "7 дни спорт". Бизнесменът от Крумово няма право да пътува в чужбина. Документите са прибрани заради задълженията в милиони към държавата. Така любимата на Христолов дестинация Италия ще стане табу за него за доста дълго време.

Окръжен съд - Пловдив, даде вчера ход на делото на НАП срещу Димитър Христолов. От държавната агенция искат обявяване на фалит на ПФК Ботев 1912 АД. Като всички търговски дела и делото срещу Христолов тръгна при закрити врати.

В крайна сметка се разбра, че съдът е поискал да бъдат събрани още доказателства, преди да се произнесе по същество. Ако съдът обяви в несъстоятелност АД-то, в него ще бъде назначен синдик.

До тук добре ама какви точно доказателства искат да събират още???Те и тези до момента ако не са достатъчни какво трябва да се даде на съда за да се произнесе възможно най бързо???Трябва да намерим снимки на които селската мастия копае масов гроб ли???Дали пък не трябва да го посетим следващото заседание???Масово имам предвид!

Задалжително трябва да сме пред съда следващия път.вчера пред окръжен съд пловдив бяха само 4 момчета-СРАМОТА,а иначе голям форум имаме.НЕобвинявам никого,но нека всеки сам за себе си реши кога е време за действие,за да не кажем после кво стана........

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 мар 2010 14:40

Нещата отиват от зле към по зле.....

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 мар 2010 15:00

sokkoban написа:Нещата отиват от зле към по зле.....

Защо така смяташ? В крайна сметка съдебната система се е задвижила, дори и бавно... НАП го е погнала, няма разсрочвания вече, така че няма избор.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 мар 2010 15:15

"Денят се познава от сутрината".....
Притеснява ме факта, че е продължило(делото) само 10-тина минути
Скептично съм настроен когато става дума за съдебната машина.....

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 16 мар 2010 16:18

sokkoban написа:"Денят се познава от сутрината".....

и с право си притеснен
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 мар 2010 16:34

От това, което разбрах, то това дело не е с неговото приключване да се вкара синдик, а когато се вземе положително за НАП решение да се предприемат стъпки за погасяване на дълговете и/или други мерки, т.е. "банкрут".

Нека някой адвокат си каже и той мнението, но като говорих с познати юристи точно това казаха - дори и с това 10-минутно заседание влиза временен синдик, който блокира цялото управление на клуба и започва да описва кредити, активи, пасиви и всичко. Казано по друг начин - самия факт, че съдиите са взели решение "дело ще има" означава, че Шилето и Селския го духат.

Изискването за нови доказателства е точно това, което временния синдик трябва да направи - да изземе цялата документация, да се види дали наистина се дължат сумите към НАП, да се види може ли да се платят, ако не може - кой е виновен и всичко останало... Така че при приключване на делото след време ще има съдебно решение че или Христолов АД е в несъстоятелност, или че претенциите на НАП са неоснователни... Което решение не пречи още утре, в 9.00, вещо лице в качеството си на временен синдик, да цъфне на Източен 10.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BF%D0%BE_%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82#.D0.9F.D1.80.D0.B5.D0.B4.D0.B2.D0.B0.D1.80.D0.B8.D1.82.D0.B5.D0.BB.D0.BD.D0.B8_.D0.BE.D0.B1.D0.B5.D0.B7.D0.BF.D0.B5.D1.87.D0.B8.D1.82.D0.B5.D0.BB.D0.BD.D0.B8_.D0.BC.D0.B5.D1.80.D0.BA.D0.B8
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 16 мар 2010 18:04, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 16 мар 2010 17:12

loko2004 написа:

и с право си притеснен

Ти пък кво се кефиш бе!?По-добре се притеснявай как мургавата ви публика ще си купува вече билетчета за мачовете!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 мар 2010 18:50

Шврнц Тпрунков написа:

От това, което разбрах, то това дело не е с неговото приключване да се вкара синдик, а когато се вземе положително за НАП решение да се предприемат стъпки за погасяване на дълговете и/или други мерки, т.е. "банкрут".

дори и с това 10-минутно заседание влиза временен синдик, който блокира цялото управление на клуба и започва да описва кредити, активи, пасиви и всичко. Казано по друг начин - самия факт, че съдиите са взели решение "дело ще има" означава, че Шилето и Селския го духат.

Това което съм болднал тук са моите притеснения!!!
Че няма да влезне синдик!!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 16 мар 2010 19:06

3latan написа:Ти пък кво се кефиш бе!?По-добре се притеснявай как мургавата ви публика ще си купува вече билетчета за мачовете!

:)

ами забавни сте бе пич, като гледам как ви зомбират и как им се вързвате на новите/+ старите платени/ водачи
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2010 19:41

sokkoban написа:
Шврнц Тпрунков написа:

дори и с това 10-минутно заседание влиза временен синдик, който блокира цялото управление на клуба и започва да описва кредити, активи, пасиви и всичко. Казано по друг начин - самия факт, че съдиите са взели решение "дело ще има" означава, че Шилето и Селския го духат.

Това което съм болднал тук са моите притеснения!!!
Че няма да влезне синдик!!

Синдик няма да влезе, само ако от НАП и останалите кредитори си оттеглят претенциите.След като е открита процедура по несъстоятелност, синдик трябва да влезе..... Кофти ще е, ако това е пореден кьорфишек, но не ми се вярва сериозна служба, като НАП, да разреши да се ползва името и за мръсни игри.

Малко литература, защото е добре и да се чете понякога ;) http://www.lawsbg.com/lectures/65-comme ... ivane.html

Проблем ще е, ако Селският има имущество, чиято продажба би покрила задълженията.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”