Koи футболисти искате да се върнат в БПФК?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batbore
Контакти:

Re: Koи футболисти искате да се върнат в БПФК?

Мнениеот batbore » 16 мар 2010 14:41

1. Бриньоли
2. Й. Минев
3. Домакинов
4. В. Минев
5. Караславов
6. Гаджалов
7. Г. Христов
8. М. Дафчев
9. Саидходжа
10. Телкииски
11. Андонов

12. Армандо
13. Ч. Григоров
14. Гаров
15. Попов
16. В. Кочев
17. Г. Марков
18. Н. Манчев

и като се събудя...... :) :roll: :lol:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 мар 2010 14:48

Нещата отиват от зле на по зле а тук се дискутират кои играчи да се завърнат...... къде обаче се пита в задачата??????

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 16 мар 2010 15:21

Canaries front написа:Аз нежелая никой да се връща в Ботев. След като сме започнали да градим нещо ново,мисля ,че е нормално да се даде шанс на бъдещето-юношите ни. Не ,че тези играчи изброени по-горе нямат потенциал,но максимум по 45-50 мин да играят. А ако дадем шанс на младите мисля ,че ще се шлифоват във Б и за А група ще имаме един много добър състав. Пък и продажбата им след това си е начин да се вкарват и свежи пари в клуба .

Гошо Марков, Мечо...нямат общо със Селския,Караславов има лек допир, но се "спаси" навреме...някои от изброените по горе пък са се обявявали откирто срещу Честния и Почтения, така че защо да не се завърнат?

Другата по - основна причина е ,че едни млади момчета биха си развили таланта, ако около тях има играчи с опит и самочувствие.Нали се сещате, че играчи като Зико,Костадинов и т.н. не са станали ей така супер играчи от първия си мач, а са се учили от по големите(на години , на опит, на акъл).

И на мен първоначално темата ми се стори странна, но няма лошо малко да помечтаем...по това Селския не ни е отнел.

Иначе аз мечтая да видя с отново с екипа на Ботев - ГОШО МАРКОВ, и дано живот и здраве, ако имаме ръководство до края на полусезона да го покани да завърши кариерата си там от където започна - от БПФК!

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 16 мар 2010 15:39

Мауро Алегре!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 16 мар 2010 15:47

Васко,грешно си ме разбрал,аз нямам нищо против изброените футболисти както и тези които са пропуснали. Не ме интересува дали са били при Селския и неговото управление,дали не са били ,дали са се опълчили или не. Просто казах ,че се надявам да се разчита повече на школата,защото в младите е бъдещето. А и незнам до колко ще е добре да вземем футболисти които повечето са на крачка от края на кариерата си . Пример един Кривия в Левски вижда се ,че вече нестава за голям футбол и какво ще научат от него младите когато тои става смешен в някой ситуации от по-млади играчи.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 16 мар 2010 16:24

Ти заеби ако дойдат при нас Кривия, Мечо и Жоро Марков, не само няма кой да ни бие ами ще гледаме ебаси шоуто, нищо че са легенди на Левски :lol:

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 16 мар 2010 16:50

Темата никак не е лоша.Липсата на информация и постоянното чакане на някой или нещо да се случи кара повече фенове да бъдат песимисти.То и няма как да е друго в момента .Надявам се,че тези 16 човека осъзнават с каква голяма отговорност са се нагърбили..!
Провал на начертания план е недопустим!
Ако на 2.06. дай Боже има отбор,то той трябва да е такъв, че да преминем безпроблемно през "Б"група.Самото пребиваване на БОТЕВ в "Б" гр. е унизително,макар че можеше или да бъде по-зле!Разговори с бившите футболисти задължително трябва да бъдат проведени.БОТЕВ
не е просто отбор ,той е магия, до която който се е докоснал остава завинаги.Сигурен съм, че ако се намери нормален спонсор много от тях ще се върнат при нас.Те също като нас са брали много срам, но освен него и мизерия.И въпреки, че на практика играеха без пари стиснаха зъби и играха за нас ,затова марката БОТЕВ да остане в "А"гр.Как да няма място за тях.....!?Точно те ни трябват сега!

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 16 мар 2010 18:10

Коцето Видолов,като ръководител разбира се.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

kokojoint
Контакти:

Мнениеот kokojoint » 16 мар 2010 18:19

И задължително бенефис на Коцето-заслужил си го е милион пъти..

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 16 мар 2010 18:54

Армандо,Караславов,Домакинов,Гаров,Д.Минев,М.Дафчев,Н.Манчев,ГОШО МАРКОВ,МОРИНИ,КАРЛЕТ,Жоро Андонов

Върни се в “Ботев”