Заслужава ли Балъков още кредит на доверие?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Заслужава ли Балъков още кредит на доверие?

Мнениеот Conan » 15 мар 2010 21:40

Какъв кредит на доверие ??? За какво ??? Малко ли ви е това , което Балъков надроби до момента ??? Най-хубавото за Черноморец е , че Локо Пловдив има само 12 точки , а Локо Мездра 14 . Така поне засега можем да сме спокойни , че няма да изпаднем . :)
Converse - Дянков и Кръстев едва ли ще бъдат върнати в отбора . От една страна това означава Балъков публично да признае , че е сбъркал . А както знаем , той е безпогрешен . ;) Вината винаги е някъде другаде : виновен е "българския манталитет" ( при 9 чужденци в стартовите 11 ) , малшансът , съдиите , терена , времето . Последния бисер е , че "Играчите ми се страхуват да играят футбол" !!! От друга страна обаче присъствието в отбора на тоталните недоразумения Копаранов , Тошев и Дамянов , плюс непоказващия нищо интересно Костадинов , му дават страхотно алиби . Така ще може да твърди , че пуска млади "футболисти" ( кавичките са съвсем на място) и не трябва феновете да имат големи очаквания .
Всъщност въпроса си има един съвсем прост отговор . Кредит на доверие - да ... до края на този сезон . Ако повтарям - АКО Балъков постигне целта която той сам си постави , класиране на отбора на по-предно място от миналия сезон ( това означава минимум 6-то място на края на сезона ) , то тогава нека да остане да ходи по нервите на най-заслепените фенове на отбора още година . Ако не успее , това ще означава , че отбора не само не се развива а регресира . И най-нормалното нещо за един треньор е да си подаде оставката . Ако е мъж .

ranngell2
Контакти:

Мнениеот ranngell2 » 16 мар 2010 00:52

той сезона е тотално провален но ако наистина има по-предно класиране да остане.Само ,че изказвания като днешното звучат смешно.Жалко за поредният голям БЪЛГАРСКИ футболист взел се на сериозно (оправдания с българският манталитет,и как българите мразят успелите май взеха да се повтарят много често).Тези футболисти са негови така ,че ако са страхливи какво правят в отбора и кога станаха такива преди да дойдат или след това?

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 мар 2010 01:04

Заслужава.Но стига с този метод да налага чужденци само 8-) Отборът ви има такава школа,а младите за момента са пренебрегвани 8-) Просто само с чужденци не става,идеалната сплав е по малко и от двете-хем българи,хем такива извън България :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 мар 2010 09:59

С тези пари, с тези неограничени права, с тази база, с такъв президент, с такова наследство е срамота да се показват такива резултати. Майната му на резултатите. Преди ни убеждаваха, че всичко било плод на случайност, но вчера гледах един срамен и безидейно слаб отбор. Защо този балон издиша ?...Спортно- техническата част на отбора Черноморец куца яко. Резервите станаха титуляри, титулярите резерви ( че дори не се и чува за тях ). Черноморец играе с коренно променен състав ( силно казано ). Отборът е една дружинка. Поне това направи Балъка. Същия Балъков се взе за страхотен капацитет, експириментатор, новатор и какво ли не, но не е добър стратег и треньор. Дългучите ги представи два дена преди мача с Черно море и хоп титуляри. На някой направи ли му впечатление, че взема двамата защитници и след това "реши" да гони Дянков и Кръстев... :roll: :roll: :roll: :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 мар 2010 12:42

Conan написа:Какъв кредит на доверие ??? За какво ??? Малко ли ви е това , което Балъков надроби до момента ??? Най-хубавото за Черноморец е , че Локо Пловдив има само 12 точки , а Локо Мездра 14 . Така поне засега можем да сме спокойни , че няма да изпаднем . :)
Converse - Дянков и Кръстев едва ли ще бъдат върнати в отбора . От една страна това означава Балъков публично да признае , че е сбъркал . А както знаем , той е безпогрешен . ;) Вината винаги е някъде другаде : виновен е "българския манталитет" ( при 9 чужденци в стартовите 11 ) , малшансът , съдиите , терена , времето . Последния бисер е , че "Играчите ми се страхуват да играят футбол" !!! От друга страна обаче присъствието в отбора на тоталните недоразумения Копаранов , Тошев и Дамянов , плюс непоказващия нищо интересно Костадинов , му дават страхотно алиби . Така ще може да твърди , че пуска млади "футболисти" ( кавичките са съвсем на място) и не трябва феновете да имат големи очаквания .
Всъщност въпроса си има един съвсем прост отговор . Кредит на доверие - да ... до края на този сезон . Ако повтарям - АКО Балъков постигне целта която той сам си постави , класиране на отбора на по-предно място от миналия сезон ( това означава минимум 6-то място на края на сезона ) , то тогава нека да остане да ходи по нервите на най-заслепените фенове на отбора още година . Ако не успее , това ще означава , че отбора не само не се развива а регресира . И най-нормалното нещо за един треньор е да си подаде оставката . Ако е мъж .

От мачовете,които гледах до момента мисля,че в Дамянов и Костадинов има хляб,и двамата са млади,а и не видях някакви фрапантни грешки от страна на Дамянов в изиграните срещи,да не говорим,че играе и за първи с всички от тази защитна формация.Направих си труда да гледам някои мачове на Костадинов за младежката формация на Хартс,когато го привлякоха от Поморие и от това,което видях Костадинов като едноимения бивш наш национал си е типична седмица.Балъков в момента го мъчи като втори централен нападател,нещо за което той надали има опит,а още по-малко физика,да не говорим,че даже и не проведе подготовка с отбора,а беше привлечен на пожар няколко дена преди първия мач.За Тошев и Копаранов коментара е излишен...
ntodorov написа:С тези пари, с тези неограничени права, с тази база, с такъв президент, с такова наследство е срамота да се показват такива резултати. Майната му на резултатите. Преди ни убеждаваха, че всичко било плод на случайност, но вчера гледах един срамен и безидейно слаб отбор. Защо този балон издиша ?...Спортно- техническата част на отбора Черноморец куца яко. Резервите станаха титуляри, титулярите резерви ( че дори не се и чува за тях ). Черноморец играе с коренно променен състав ( силно казано ). Отборът е една дружинка. Поне това направи Балъка. Същия Балъков се взе за страхотен капацитет, експириментатор, новатор и какво ли не, но не е добър стратег и треньор. Дългучите ги представи два дена преди мача с Черно море и хоп титуляри. На някой направи ли му впечатление, че взема двамата защитници и след това "реши" да гони Дянков и Кръстев... :roll: :roll: :roll: :roll:

И мен ме е яд не толкова на резултатите,колкото на играта и по-скоро липсата на такава.В момента дори Спортист показва по-добра и организирана игра,отколкото ние и предполагам,че още следващия кръг ще го разберем.Балъков нека си прави плановете,само че при добрия треньор,отбора придобива желания облик на игра за половин до цял полусезон.Да не давам за пример Грозданов,на който му трябваше една зимна подготовка с отбора на Пирин.А това нещо трябваше да е налице вече,понеже е основата,на която ще надгражда този бъдещ план :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 16 мар 2010 13:30

Черноморец вкарват пари в база, стадион, комерсиализация на продукта, всичко хубаво и похвално, но това с тия чужденци не го разбирам, защото казват, че не гонят краткосрочни цели, а защо тогава взимат пенсии-легионери на килограм, така ли не могат с тия пари да съберат отбор от български футболисти, които да си стои в средата и постепенно да се развива с течение на времето... Чужденци трябва да се взимат само ако са класа над родните играчи, а тези хем не стават, хем взимат големи за България пари.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 мар 2010 13:33

Най-хубавото е, че се правят базите. Стадион Лазур се подържа. В други градове се чудят как да си сменят озвучителната уредба на стадиона докато в Бургас имаме пари да експериментираме и с тревна настилка и с изкуствена такава. Кампуса си е придобивка за Бургас кой каквото и да пише. Събев няма да си го закара у дома. Всичко до тук добре и много добре даже, но друга е темата: Балъков. Не го виждам, като треньор. Възпитател и новатор да. Утопист по скоро, но и такива хора трябват само, че не само на хартия и приказки...По - възрастните като мен помнят явлението Нефтохимик ( радея за всичко бургаско, не деля отборите, обичам ги и съм ги обичал еднакво ). За две години Херо ги направи отбор, но тогава и децата знаеха, кой какъв е, от къде е и какво играе. Там пръкнаха Киселичков, Чиликов, М. Георгиев, Сакалиев, Ники Кръстев, в Нафтата бяха възродени играчи, като Груев ( Илийката ), Митко Трендафилов, Ст. Димитров, Данчо Господинов, Велиян Парушев, Веско Петков и т.н. Обаче играеха здраво. В Бургас всички тимове идваха да падат с малко голове. Но истината беше, че Херо изгради солиден тим и остави здрави основи, които впоследствие и на самотек биеха. Сега: Хаос, безидейност, безхарактерност, безхаберие и нищо. Трябва да чакаме, но какво? Тогава, когато отбора започна да добива облик Балъка разкара Платини, "наказа" Кръстев и Дяков, засили Копаранов и Дамянов без подготовка в първия отбор без сработка с останалите, сложи Бранимир зад недоумението Тошев, купи на килограм немски "изпълнения" от 12 - та дивизия и си развали пясъчните кулички сам...И сега, след подобно представяне на отбора ( загубите са най-малкия ми дерт ) да кажеш, че се движиш в правия път е меко казано - смешно. Тук вече ми замирисва на друго - Събев безрезервно вярва в Балъков, а Балъков безрезервно вярва само и единствено на себе си. Лошото е, че единия гради, а другия си мисли, че му помага. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 16 мар 2010 14:36

ntodorov написа:Най-хубавото е, че се правят базите. Стадион Лазур се подържа. В други градове се чудят как да си сменят озвучителната уредба на стадиона докато в Бургас имаме пари да експериментираме и с тревна настилка и с изкуствена такава. Кампуса си е придобивка за Бургас кой каквото и да пише. Събев няма да си го закара у дома. Всичко до тук добре и много добре даже, но друга е темата: Балъков. Не го виждам, като треньор. Възпитател и новатор да. Утопист по скоро, но и такива хора трябват само, че не само на хартия и приказки...По - възрастните като мен помнят явлението Нефтохимик ( радея за всичко бургаско, не деля отборите, обичам ги и съм ги обичал еднакво ). За две години Херо ги направи отбор, но тогава и децата знаеха, кой какъв е, от къде е и какво играе. Там пръкнаха Киселичков, Чиликов, М. Георгиев, Сакалиев, Ники Кръстев, в Нафтата бяха възродени играчи, като Груев ( Илийката ), Митко Трендафилов, Ст. Димитров, Данчо Господинов, Велиян Парушев, Веско Петков и т.н. Обаче играеха здраво. В Бургас всички тимове идваха да падат с малко голове. Но истината беше, че Херо изгради солиден тим и остави здрави основи, които впоследствие и на самотек биеха. Сега: Хаос, безидейност, безхарактерност, безхаберие и нищо. Трябва да чакаме, но какво? Тогава, когато отбора започна да добива облик Балъка разкара Платини, "наказа" Кръстев и Дяков, засили Копаранов и Дамянов без подготовка в първия отбор без сработка с останалите, сложи Бранимир зад недоумението Тошев, купи на килограм немски "изпълнения" от 12 - та дивизия и си развали пясъчните кулички сам...И сега, след подобно представяне на отбора ( загубите са най-малкия ми дерт ) да кажеш, че се движиш в правия път е меко казано - смешно. Тук вече ми замирисва на друго - Събев безрезервно вярва в Балъков, а Балъков безрезервно вярва само и единствено на себе си. Лошото е, че единия гради, а другия си мисли, че му помага. :roll:

Ако имам възможност ми се иска да питам Балъков,с какво Деян Христов е по-лош играч от Мартин Тошев,Пламен Крумов или Мориц :?: Да ми обясни също така и защо Нуньо и Мускалу се спречкаха при изпълнението на един пряк свободен удар,защо играчи като Нуньо,които се раздават,този мач игра вяло и без желание и на какво се дължи тази липсата на желание?На какво също така се дължат контузиите на половин отбор играчи,а също така какво става с играчи като Карбони,Венци Бонев и Костадин Дяков,като Дяков и Карбони имат повече голове от Тошев,Мориц и Пламен Крумов взети заедно?Иначе Балъков иска не иска ще трябва да реабилитира за следващия мач Кръстев и Дянков,понеже Копаранов е наказан,а Дамянов се контузи.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 16 мар 2010 17:47

Devian - много ме съмнява да има амнистия за "наказаните" . Първо както писах по-горе , Балъков е инат и няма да си признае грешките . Второ и двамата категорично са отказали да преподпишат договорите си при тези условия . Кръстев дори на висок глас е казал , че пред перспективата да играе за Черноморец за 2-300 лева , предпочита да играе в Нефтохимик за 1000 . Отделно Зайц се връща след наказание , така че централната двойка защитници най-вероятно ще е Хаири + един измежду Атц , Терзиев и Бонев . За Дамянов ... муден е , трудно повратлив . При специализирана целенасочена работа би могъл да стане защитник от типа на Ван Буйтен ... но в клуба не виждам човек който може да му развие качествата . Бранимиров чудесно би се допълвал с един Платини , Дуду или Божилов в атаката на тима ... ама нито един от тримата вече не е в отбора . Колкото до Дяков , Марсио и Венци Бонев ... ами след като наказаха Дянков и Кръстев , от отбора на Херо останаха само те тримата .

hmm
Контакти:

Мнениеот hmm » 16 мар 2010 19:27

Conan написа:Бранимиров чудесно би се допълвал с един Платини , Дуду или Божилов в атаката на тима ...

и ти едно време си викал за НАФТАТА май
всички шарани сте от този тип
викам за който е в а група

истинските фенове на Черноморец не гледат мачовете на този отбор

Върни се в “Черноморец”