Най-хубавото е, че се правят базите. Стадион Лазур се подържа. В други градове се чудят как да си сменят озвучителната уредба на стадиона докато в Бургас имаме пари да експериментираме и с тревна настилка и с изкуствена такава. Кампуса си е придобивка за Бургас кой каквото и да пише. Събев няма да си го закара у дома. Всичко до тук добре и много добре даже, но друга е темата: Балъков. Не го виждам, като треньор. Възпитател и новатор да. Утопист по скоро, но и такива хора трябват само, че не само на хартия и приказки...По - възрастните като мен помнят явлението Нефтохимик ( радея за всичко бургаско, не деля отборите, обичам ги и съм ги обичал еднакво ). За две години Херо ги направи отбор, но тогава и децата знаеха, кой какъв е, от къде е и какво играе. Там пръкнаха Киселичков, Чиликов, М. Георгиев, Сакалиев, Ники Кръстев, в Нафтата бяха възродени играчи, като Груев ( Илийката ), Митко Трендафилов, Ст. Димитров, Данчо Господинов, Велиян Парушев, Веско Петков и т.н. Обаче играеха здраво. В Бургас всички тимове идваха да падат с малко голове. Но истината беше, че Херо изгради солиден тим и остави здрави основи, които впоследствие и на самотек биеха. Сега: Хаос, безидейност, безхарактерност, безхаберие и нищо. Трябва да чакаме, но какво? Тогава, когато отбора започна да добива облик Балъка разкара Платини, "наказа" Кръстев и Дяков, засили Копаранов и Дамянов без подготовка в първия отбор без сработка с останалите, сложи Бранимир зад недоумението Тошев, купи на килограм немски "изпълнения" от 12 - та дивизия и си развали пясъчните кулички сам...И сега, след подобно представяне на отбора ( загубите са най-малкия ми дерт ) да кажеш, че се движиш в правия път е меко казано - смешно. Тук вече ми замирисва на друго - Събев безрезервно вярва в Балъков, а Балъков безрезервно вярва само и единствено на себе си. Лошото е, че единия гради, а другия си мисли, че му помага.