Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ss_lazio1900
- Контакти:
Re: Протест срещу БаткOFF !
Аз съм против Тодор Батков,но подкрепям отбора си и ще съм на стадиона докато съм жив... ще умра там ако се наложи,защото за Левски на всичко съм готов !!!
Последна промяна от ss_lazio1900 на 16 мар 2010 15:23, променено общо 1 път.
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
kalimeno написа:Божков винаги е бил левскар затова и толкова не го обичаха в ЦСКА.А на левскарите явно им е къса паметта преди да вземе ЦСКА Божков беше в управителния съвет на Левски
Откъдето гръка направи всичко възможно да го изгони , аз съм твърдо против лафчис да се връща
Присъединете се към групата във Facebook, пратете покани и на вашите приятели!
ГОНГ съм сигурен, че ще популяризират идеята ни. И от тук нататък с новите шалове на мачовете на ЛЕВСКИ. Още в събота на мача със Славия.
ГОНГ съм сигурен, че ще популяризират идеята ни. И от тук нататък с новите шалове на мачовете на ЛЕВСКИ. Още в събота на мача със Славия.
пелинат написа:Ами ако Батков е спечелил делото срещу Дерипаска и се върне от чужбина с милиони евро,тогава какво ще правите,как ще му се извинявате.Пък и Гугутката дали ще е съгласен да си иде Батков,точно се е настанил на яслата и да дойде друг,няма да е феърплей.
Той ако го е спечелил няма да живее още дълго!!!
- IORGOS PAPADOPULIS
- Контакти:
Времената много се промениха.Няма ги хората които пръскаха луди пари за футбол и да наливат пусто в празно.Все повече отбори в Европа достигат успехи не толкова с богати президенти и мултимилионни селекций/примерите са много/а с добра,целенасочена и правилна политика.Да не говорим за трансферната политика която в Левски от години липсва и от която много европейски клубове/например в Холандия/ се издържат.Много клубове в Европа правят от нищо нещо само защото се управляват добре а не защото имат богати президенти и собственици.В това е бъдещето.Погледнете Литекс - един ден Гриша Ганчев ще си отиде от белия свят или ще му писне да се занимава с футбол - и какво следва??? Б,...В...А регионална група.
Те това е....
Те това е....
Аз също съм против подобен протест....
Какво ви е виновен човека, че подчинените му като на първо място слагам Гонзо нищо не разбират от футбол?!?!?!?!
И връщайки се назад от ерата Чорни и минем през Грашнов /лека му пръст на човека/ та стигнем до Батков - та точно тези тримата са допринесли най - много за клуба. Веднага се аргументирам :
1. На любимия ни стадион в продължение на 15 години не беше пипнато нищо.
2. На любимия ни отбор по времето на Лафчис беше изкъртено и малкото достойнство, което един футболен клуб има като беше продаден за 40 000 марки - цена която баща ми можеше да плати..
3. Сега клуба е осигурен - няма бавене на заплати, няма финансови проблеми....
4. Не на последно място - именно по времето на Батков клуба влезе в ШЛ нали???
Наистина си уплътнявайте времето с нещо друго вместо да правите безмислени протести.
И във всяка подобна тема питам - КОЙ ДА БЪДЕ НОВИЯТ СОБСТВЕНИК?!?!?!? МОЛЯ ДАЙТЕ КОНРЕТНИ ИМЕНА И ПРЕДЛОЖЕНИЯ......НЕ ДА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ.....
Какво ви е виновен човека, че подчинените му като на първо място слагам Гонзо нищо не разбират от футбол?!?!?!?!
И връщайки се назад от ерата Чорни и минем през Грашнов /лека му пръст на човека/ та стигнем до Батков - та точно тези тримата са допринесли най - много за клуба. Веднага се аргументирам :
1. На любимия ни стадион в продължение на 15 години не беше пипнато нищо.
2. На любимия ни отбор по времето на Лафчис беше изкъртено и малкото достойнство, което един футболен клуб има като беше продаден за 40 000 марки - цена която баща ми можеше да плати..
3. Сега клуба е осигурен - няма бавене на заплати, няма финансови проблеми....
4. Не на последно място - именно по времето на Батков клуба влезе в ШЛ нали???
Наистина си уплътнявайте времето с нещо друго вместо да правите безмислени протести.
И във всяка подобна тема питам - КОЙ ДА БЪДЕ НОВИЯТ СОБСТВЕНИК?!?!?!? МОЛЯ ДАЙТЕ КОНРЕТНИ ИМЕНА И ПРЕДЛОЖЕНИЯ......НЕ ДА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......
- bigbonusprize
- Контакти:
shammi написа:Аз също съм против подобен протест....
Ей това вече разби простотията... Кой ги назначава тези подчинени бе умник? Кой управлява клуба бе умник? Кой е отговорен, когато управлението води до крах, бе умник? Купувачи ще се намерят. Та за ЦСКА се намериха, дето бяха с дългове от милиони...Айде стига с тази защита на Батков. Заплати се бавят, но не повече от допустимото от закона... Как след толкова години се намира още хора, които да му вярват на тоя комунист...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
ilsengard написа:Аз по времето на ГАФчис помня едни други резултати от 1:5 , 1:4 от Нефтохимик, побоища в тунелите, циркове, вадене на отбора от терена и европодвизите срещу Аалст, Люнерн, Слован, Олимпия и т.н. отбори, заседнали дълбоко в цесекарския футболен фолклор. С батков си е харно и пари има и майтапи има и лига Европа има, тази есен няма да има ама карай
Прав си,обаче е редно да споменеш,че Левски беше на 1/8 финал в ШЛ и спечели 3 титли поред

bigbonusprize написа:shammi написа:Аз също съм против подобен протест....
Ей това вече разби простотията... Кой ги назначава тези подчинени бе умник? Кой управлява клуба бе умник? Кой е отговорен, когато управлението води до крах, бе умник? Купувачи ще се намерят. Та за ЦСКА се намериха, дето бяха с дългове от милиони...Айде стига с тази защита на Батков. Заплати се бавят, но не повече от допустимото от закона... Как след толкова години се намира още хора, които да му вярват на тоя комунист...
С удоволствие ще ти отговоря - Да, той ги назначава тез лумпени, които се натискат и подколенчват с празни обещания и приказки. И не се учудвайте че ще изхвърли Гонзо. Всеки има определена доза доверие в някого и когато се издъни за нам кой си път изхвърча.
Честно казано ако аз бях на мястото на Батков та ако ще и фашист ме наречи - клуба няма да види и стотинка докато не си я заработи, а подобни Гонзо, Достанич и знайни и незнайни недоказани специалистчета щяха само да посещават Герена за мачове евентуално.....
Пък сега в твоя стил бе УМНИК - не ми отговори кой да купи отбора????? Дай ми име???