Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Могилката
Контакти:

Re: Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот Могилката » 16 мар 2010 12:28

И после Батков ни бил виновен, че си батисваме легендите ....
Кога Гонзо някой го е чул да се оплаква, да плюе по конкуренти, да се тръшка по терена ....
Не ви ли стана ясно още преди доста време как седят нещата в Левски и защо Гонзо стана треньор...
Мина Балъков на разговори, мина Грозни (да ни види), Илиев се отказа още по телефона, Мъри ни резна ...Т'ва какво ви говори, че или оставахме без треньор или някой трябваше да се нагърби да изкара полусезона.
Аз имам чувството, че новите попълнения лично Гонзо ги купи и то с ясната мисъл да отслаби конкуренцията.

Нека дадем шанс на Гонзо да постъпи като мъж. Нека докаже, че може да спаси Левски и то не като треньор, а като ръководител, ако в момента някой може да извади отбора, то това е той.
Няма пари, няма селекция, няма титли, няма ЕКТ, няма фенове....

А да феновете .... Някой нема ли да закрие тия биберони наречени със смешни имена дето оскверниха сектор 'Б' и то завинаги. Преди бяхме гордостта на Левски, дори гости бяхме в пъти повече от чорбата, нямаше хореографии, нямаше купени фенове, всички пеехме като едно и си знаехме песните. След мачовете София настръхваше защото двата сектора бяха по улиците, Полицията не смееше да кихне без да се огледа за нас. После се появиха НКП , НПК, КПН и дори вече Шумен не мрази толкова ЦСКА.
За това първото което трябва да се направи е да се заличи Националният Клуб на Привържениците, защото те не се едни от нас, после следват София - Запад и накрая идва ред на Батков...
И нека споменатата фракциика да си каже защо започна войната с Батков... И защо си позволиха да се гаврят с Кокала в последствие и защо поставиха личните си интереси на търговци пред идеята Левски София ....
И защо не си признаят, че имено те имат основна заслуга това да е лицето на отбора в момента...

Вън София Запад от сектора! Вън подлогите от Левски! Вън Батков от България!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 16 мар 2010 12:30

ivo1964 написа:Извинявайте, че се намесвам, но когато гори чергата на съседа - викай пожарната...
Прави сте да се ядосвате, да псувате и да протестирате! Това си е нормална реакция. И си мисля, че Гонзо няма как в този момент да ви отговори на въпросите. Батков пък - изобщо... Но защо не почерпим опит от чуждите отбори и техните фенове. Когато имат да кажат нещо, правят го на стадиона, с пълни трибуни. Само така може да се разбере, че всички фенове искат нещо. Само по форумите става някак си анонимно и размито. Прав е Наско Сираков:"Ще ме е страх от феновете, когато са поне 20 000 (двадесет хиляди!) на стадиона." Уточнение - на един мач, а не събирателно число от посещенията за един сезон.
Дано "Левски" успее по-бързо да си оправи бакиите, защото без конкуренция на по-високо ниво, всичките ни евентуални участници в ЕКТ отново ще бъдат "разкрити" още в квалификациите.

Абсолютно съм съгласен!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 мар 2010 12:35

ivo1964 написа:Извинявайте, че се намесвам, но когато гори чергата на съседа - викай пожарната...
Прави сте да се ядосвате, да псувате и да протестирате! Това си е нормална реакция. И си мисля, че Гонзо няма как в този момент да ви отговори на въпросите. Батков пък - изобщо... Но защо не почерпим опит от чуждите отбори и техните фенове. Когато имат да кажат нещо, правят го на стадиона, с пълни трибуни. Само така може да се разбере, че всички фенове искат нещо. Само по форумите става някак си анонимно и размито. Прав е Наско Сираков:"Ще ме е страх от феновете, когато са поне 20 000 (двадесет хиляди!) на стадиона." Уточнение - на един мач, а не събирателно число от посещенията за един сезон.
Дано "Левски" успее по-бързо да си оправи бакиите, защото без конкуренция на по-високо ниво, всичките ни евентуални участници в ЕКТ отново ще бъдат "разкрити" още в квалификациите.

1. Не съм фен на Левски но той е голям БГ отбор който не искам да последва Ботев ПД!
2. Събират се феновете и говорят ( викат) срещу Баткои и КО
3. Какво се случва?

Батков ги изслушва и задава въпроса си : - Аз не ви харесвам , не съм за Левски и тн , посочете ми куповач на който да продам клуба и който ще го стопанисва по - добре от мен?

Какво казват тогава феновете на Левски? Кой е варианта който ще налива в бездънната яма по време на криза ?

Аз не виждам алтернатива на този етап, тази година при тази финансова криза! Левски просто трябва да изживее тази криза стискайки зъби и неминуемо рано или късно нещата ще светнат! Но не сега не веднага!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 16 мар 2010 12:50

Гонзо стана поредната подлога на Батков !!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 16 мар 2010 12:51

До някой от по-горните коментари. Аз не мога да разбера как един Гонзо ще ви изведе от това положение? Че какъв е той - един полуидиот, неразбиращ нищо от управление и от тактическа постройка. Само като го видите какво подвиква на футболистите от тъчлинията и ще ви стане ясно.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 16 мар 2010 13:18

ehh написа:Аз мога да отговоря на автора вместо Гонзо, защото истината е една - бедни сме като църковни мишки.
И в този случай Батков е решил да плаща заплати, траншове и данъци, отколкото да хвърля пари за селекции и отборът да се превърне в длъжник към кой ли не.

И така да е - пак има плаща заплати редовно и поддържа отбора редовно...

По темата : Гонзо се самоизхвърли. Човек без опит и грам мисъл да се прави на треньор и светая светих .....извинете, но с удоволствие ще му бия шута.

Ако беше мъж до сега да е станал и да си е тръгнал - от неговите " върховни" решения търпяхме Достанич до 9 загуби и купуваме пенсионери..... Да не говорим за тактика, футбол, игра, идея и т.н.т.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 мар 2010 15:07

zlatan написа:моля ви и вас г-н Т.Русев помогнете и вие защото знам че вие има как да докарате истината до нашите уши направете в стил както преди няколко години в онзи култов коментар,когато закриха радио Гонг,когато ВИЕ се разплакахте,повярвайте ми направих го и аз.Никога не съм се чувствал така както в сегашни дни.

[offtopic]Аз също бях така! Нормално е, акто се закрива нещо уникално и единствено по рода си в България! ;)[/offtopic]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 мар 2010 16:50

Гонзо просто обича Левски на по малко от който и да е в Б сектор и просто искаше да помогне в трудна ситуация. Другият вариант беше Тони Здравков треньор, Гонзо само спортен директор. И каква щеше да е разликата.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 16 мар 2010 17:20

blue magic написа:
metodito написа:Леле, след още една загуба на отбора ни ще има масови самоубийства. Стига бе, хора. Вземете се в ръце. Да не би да гледате футбол от 3-4 години. Ако е така и представата за "Левски" (използвайте ги тея кавички, да му се не види)е единствено от тази при Мъри, отказвайте се от отбора. Няма смисъл. Може да завършим зле шампионата. Е, и? Може да не участваме в ЕКТ (в най-лошия случай). То ние като сме се разучаствали. Тая година никакви групи нямаше да видим ако не беше новото правило. Ако трябваше да играем квалификации за тях жив зян щяхме да сме. А и какво като участваме? С оглед мустакатото обстоятелство - всичко е нормално, в реда на нещата.
Гонзо. Какво да ти каже Гонзо? "Батков е тъпа циция. Открадна парите от ШЛ и само иска да цоца от славата на клуба. Използва ме гадно и се държи с всички като дерибей."
Е, няма да го каже. Когато се отказа от националния, какво каза? Същото и сега ще каже.

+1
До автора на темата: Защо пигаш Гонзо? Защо не питаш Батков? Как би изглеждал Левски сега без Гонзо? Хайде опомнете се малко! Загубихме от лидера на негов терен. Бяхме и грубо ощетени от съдията. Не заслужавахме да бием, но нима във всеки мач може да мачкаме? И особено с тази суперскромна селекция!

Въпроса не е в загубата от Литекс - все пак в Ловеч се играе много трудно. Въпроса е, че играем слабо от доста време и печелим трудно дори срещу посредствени отбори. Играта ни е хаотична, без никакъв облик. Това не е Левски, това е една пародия. Казваш, че не може да се мачка във всеки мач. Ама ние кого сме смачкали с игра, от 15 мача максимум 3-4. Това не е моя Левски. Никога не съм гледал такава грозна игра от любимия ми тим, а гледам мачове от доста време. Неприятно ми е да го кажа, но Литекс и цска показват къде-къде по-добър футбол, но имат треньори. Левски няма треньор. Гонзо ми е любимец и никога няма да си позволя да го плюя, защото ми е донесъл много радост. Футболистите ни не са чак толкова лоши, липсва треньора.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 16 мар 2010 19:01

zlatan написа:Стига вече гавра,спрете се веднъж завинаги.Гонзо излез и кажи истината за отбора-кажи абслютно всичко за отбора ни.
Защо не беше назначен тренер зимата?
Защо не се направи селекция на този отбор?
Защо футболистите не могат дори да се гледат на терена?
Защо лъжеш нас тези които те боготворим,бе Гонзо?
Защо превърна Левски в бит пазар?
Какво да направим ние привържениците за да се осъзнаеш,че Батков след три седмици ще ти бие шута и ще върне някоя друга силна фигура на отбора ни за да ни заблуди.
Защо сме толкова търпеливи НИЕ ,тези които боготворим отбора.Батков ако живеехме в някоя джунгла щях да ти извадя сърцето и докато още мърдаше щях да го изям.
И накрая-спасението според мен е елементарно и то ще дойде скоро.Левски тази година ще пропусне ЕКТ-НЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ,НО ЩЕ ИЗСТЪРПЯ.Тогава г-н Батков София ще ви стане тясна и не защото ще ви изям сърцето,повярвайте ми няма да издържите на злобата и помията която ще излеем върху вас.

Тези редове ги пиша съзнателно и съм със всичкия си,защото това наше състояние е гибел не е криза.

Значи от всички тези въпроси ако има два смислени е добре..

Ясно е защо не беше назначен треньор и защо няма селекция и такива Гонзо тва не го решава нито който и да е треньор докато "онзи" е собственик на клуба ...

Върни се в “Левски”