Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Протест срещу БаткOFF !

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2010 12:18

ilsengard написа:
Blue_Lion написа:
ilsengard написа:Оооо я стига с това: Батков - вън ! Кой да дойде? Извади ти 15 млн. евро, откупи акциите и провеждай добра трансферна политика и вземай мъдри управленски решения. На мен Батков си ми харесва за президент и изобщо нямам намерение да протестирам, както и верните фенове от НФК и София Запад

Като ти харесва,не пиши тук ;) Тези,който искаме да се махне,ще пишем тук ;)

1. Първото което е с ла-ла-джйски истории няма да махнете никой, най-много Батков да си го премести от единия крачол в другия, а вие само ще се изпоскарате накрая
2. Форума е място за широка дискусия, аз мога да напиша 20 точки, заради които трябва да остане като президент
3. Обясних ви, начина е прост и лесен: кихаш 15 милиона и Батков е вън, приказването и викането "оставка" е евтино, трябват действия !

Ами ние поне опитваме,а не даваме само акъл и да гледаме отстрани безучастно ! ;) Пак ти казвам,ако искаш направи си тема,той да остане ! Ако имаш съмишленици,живи и здрави ;) Това е нашият начин и така ще опитаме ! Ако не друго,поне ще знам,че съм направил нещо за моя клуб,а не само да седя и да hater-ствам ;) Ае BASTA !
Изображение

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 12:19

[quote="niki87"]Изображение
Не харесвам Батков защото:
1.С неадекватната си политика унищожава едничката радост на този свят - ЛЕВСКИ
2.Свързан е с Държавна сигурност и не съм сигурен дали това което прави сега не е задача поставена му от тях или е просто обикновен некадърник.
3.На гърба на ЛЕВСКИ доби популярност дала му възможност да натрупа пари и да купи собственост която ще си остане негова и след като се раздели с ЛЕВСКИ, а това ми се струва не особено справедливо.
4.Настрои страшно много хора срещу себе си, визирам легенди на клуба /няма да ги изброявам защото са всички/, настрои медиите срещу нас, нищо не разбира от трансфери и е оставил това в ръцете на самозвани и недоказали се хора.
5.Получи орден Стара планина от Гоце Първанов, срещу което /сигурен съм в това/ е подпомогнал кампанията му за преизбиране и вероятно ще му помогне да отстоява олигархичния модел на правене на политика в България, подобен на Русия, а не на цивилизования свят към който всички ние искаме да принадлежим.
6.Получил е много повече отколкото е дал на ЛЕВСКИ, а за това Бог ще го накаже.
7.Не ме кефи...

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 16 мар 2010 12:19

Няма да стане само с приказки.Както е казал апостола-дела трябват ,а не думи.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!

Мнениеот Samoyl » 16 мар 2010 12:20

Божков е един от големите престъпници в тази държава. И да той наистина е Левскар. Още преди години исках той да ни е президент...защото просто дава пари.По негово време в цецка не се оплакваха за пари..а и изобщо не се оплакваха.

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 16 мар 2010 12:21

Май започва да намирисва на пловдивските истории :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 12:22

rezaacha написа:Май започва да намирисва на пловдивските истории :evil: :evil: :evil:

Ама и двата Пловдивски отбора успяха да изгонят мършите си...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!

Мнениеот child in time » 16 мар 2010 12:22

Стига бе хора един мач на криво и трагедии 2 седмици! Започвате да звучите като феновете на Ботев ( но тяхното е десетилетие унижение и не е съвсем същото) и да се подавате на параноята ! Божков , Бил Геитс , Абрамович и прочие не звучи сериозно ! Спасението на Левски ще дойде с края на кризата в България и Света като цяло , когато ще има достатъчно капитал за да се издържат футболните клубове както у нас така и из Европа ( и Ман Ю не са цъфнали и вързали)!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 мар 2010 12:24

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 16 мар 2010 12:24

bigbonusprize написа:
rezaacha написа:Май започва да намирисва на пловдивските истории :evil: :evil: :evil:

Ако стане варианта с Локо ок

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2010 12:26

rezaacha написа:
bigbonusprize написа:

Ако стане варианта с Локо ок

Ние за него се борим ! Важното е,макар и тук,да покажем,че не искаме мустака в Левски ! По трибуните след няколко негативни резултата който се очертават,също ще се чуе нашия глас ! А дай Боже Левски да не се класира в ЕКТ,тогава ще стане трябва да сме още по-настъпателни ! Купувачи ще се намерят ;)
Изображение

Върни се в “Архив”