Берое СЗ - Локомотив ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое СЗ - Локомотив ПД
Да се надяваме да вземем точка, ако може и три. Берое са ми най-симпатичния отбор в България. Отбора е готин, феновете са пичове, града е ок..... Имало е мачове, когато сме ги били без да се борим за нищо, чак ми е било криво. Абе въобще, ако има отбор в България на който да му желая доброто(освен Локото разбира се), това е Берое. Единствения път, когато не се кефих на наша победа, беше годината когато станаха шампиони. Пролетта ги бихме с 1:0 в Пловдив, замалко да им струва титлата. Тогава папагалите ги биха 8:1 след като десетина техни се бяха натровили нещо. Типични папагали, на умряло куче нож извадиха. След това разправяха, че като били резервите на Берое повече заслужавали титлата. При нас тогава такова нещо не можеше да се случи. Бащата и сие си бяха "футболни аристократи". На сезон имахме по 10 домакински победи с 2:1, като мачовете се развиваха винаги по един и същи начин: повеждаме 2:0 с красива игра, след което Бащата след 60 мин не напускаше централния кръг на терена (най-много да отиде до наказателното да бие някой фал), а Садъка с двата дроба играеше за трима. Към 80 мин получавахме гол и идваха 10 мин на всеки мач(скъсили живота ми поне с 20 години) треперене, защото нашите бяха излезли от ритъм,Митето Калканов беше получил редовния си червен картон към 20 мин, а гостите напираха да изравнят.... Ехх спомени. Тогава имахме повече национали титуляри от всички провинциални отбори взети заедно. Даже на един мач с Румъния, бяха пуснали 11 говеда и чорби и румънците ни водиха с 3:0 в София. Към 60 мин пуснаха Бащата и дадоха фал за нас. Бащата си слага топката, Гетов я взима и премества, Бащата пак е слага, Гетов пак е мести. В това време шопите от централната трибуна взеха да освиркват Бащата. Той се ядоса и без засилка би заложената от Гетов топка..... гол. Последва подтичване до централната трибуна гарнирана със среден пръст... Рядко съм се кефил така, хаха. Тези историйки за по-младите, които не помнят онези времена.
- FCBeroe1916
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:FCBeroe1916 написа:Няма такива.
2:1 бием и толкова..
Точно под Аязмото няма да се дадем..Все пак за сега сме без загуба.
Труден мач ще е.![]()
Поне шоуто по трибуните е гарантирано,макар и доброто старо БФС премести мача в работен ден.
Аааа...този път не.Както виждаш,Монтана и Локо Мз взимат точки от разни отбори,не знам как стават тия работи... :roll Налага се да ви бием. Винаги има първи път - сега е ваш ред /да загубите/.Точно под Аязмото няма как да ви изпуснем,иначе ще ни стане много сложно за оставане в групата.Можехме да вземем точка и от ЦСКА и от Черно море,но уви...Имате много добър отбор и страхотен треньор,обаче и ние имаме какво да покажем.
А пък че ще е "екшън" - това е повече от ясно.
То това е напълно ясно,че ви трябват точки и аз ви съчувствам,защото и ние бяхме така пред 2 години и знам за какво ставан дума,както и да е.Все пак мисля,че ще бием,а вие ще се спасите и без да взимате този мач.

P.S. По принцип и Х нас ни устройва,тъй като имаме си достатъчно точки,а мисля,че ще наблегнем на мача за купата срещу Цска.

staria написа:Да се надяваме да вземем точка, ако може и три. Берое са ми най-симпатичния отбор в България. Отбора е готин, феновете са пичове, града е ок..... Имало е мачове, когато сме ги били без да се борим за нищо, чак ми е било криво. Абе въобще, ако има отбор в България на който да му желая доброто(освен Локото разбира се), това е Берое. Единствения път, когато не се кефих на наша победа, беше годината когато станаха шампиони. Пролетта ги бихме с 1:0 в Пловдив, замалко да им струва титлата. Тогава папагалите ги биха 8:1 след като десетина техни се бяха натровили нещо. Типични папагали, на умряло куче нож извадиха. След това разправяха, че като били резервите на Берое повече заслужавали титлата. При нас тогава такова нещо не можеше да се случи. Бащата и сие си бяха "футболни аристократи". На сезон имахме по 10 домакински победи с 2:1, като мачовете се развиваха винаги по един и същи начин: повеждаме 2:0 с красива игра, след което Бащата след 60 мин не напускаше централния кръг на терена (най-много да отиде до наказателното да бие някой фал), а Садъка с двата дроба играеше за трима. Към 80 мин получавахме гол и идваха 10 мин на всеки мач(скъсили живота ми поне с 20 години) треперене, защото нашите бяха излезли от ритъм,Митето Калканов беше получил редовния си червен картон към 20 мин, а гостите напираха да изравнят.... Ехх спомени. Тогава имахме повече национали титуляри от всички провинциални отбори взети заедно. Даже на един мач с Румъния, бяха пуснали 11 говеда и чорби и румънците ни водиха с 3:0 в София. Към 60 мин пуснаха Бащата и дадоха фал за нас. Бащата си слага топката, Гетов я взима и премества, Бащата пак е слага, Гетов пак е мести. В това време шопите от централната трибуна взеха да освиркват Бащата. Той се ядоса и без засилка би заложената от Гетов топка..... гол. Последва подтичване до централната трибуна гарнирана със среден пръст... Рядко съм се кефил така, хаха. Тези историйки за по-младите, които не помнят онези времена.
И на мен Локомотив ми е симпатичен отбор и ви пожелавам да останете в А група-нещо,в което не се съмнявам,но се надявам да ви победим

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ОООООО,БЕРОЕ ЗАРА,ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТАААА,ТИ ЗА МЕН СИ ВСИЧКО,ТИ ЗА МЕН СИ ЛЮБОВТА,ЗА ТЕБЕ АЗ ЖИВЕЯ И ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРА
Трудна победа с един гол разлика

Трудна победа с един гол разлика

NET.77 написа:БЕРОЕ- ЛОКОМОТИВ ПД 3-0
Поредното незряло жълто изказване. Абе папагал безплоден, ти не можеш ли да мислиш рационално? Ако ние изпаднем и догодина сме заедно в "Б" група кой отбор има по-голям шанс да влезе в "А" група - ние с този отбор или новия Ботев с юношите. Това, което за сега ви е стремежа - за 100 годишнината да празнувате завръщане в елита няма да стане ако ние изпаднем.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Локомотив няма да изпадне дори да падне срещу нас, защото е с класи над Мездра и Своге, има голяма публика, а това стига. Иначе двата отбора са правили много стойностни мачове през годините и мисля, че този ще е един от тях. И двата тима ще играят нападателно, ние ще сме без психическо натоварване, което може да ни е предимство. Очаквам доста голове и атрактивна игра, а нека бие по-добрият и дано това да е Берое.
nadiavam se da gi biem makar i 1 na 0 ispeh mom4eta
_RoKi_ написа:ОООООО,БЕРОЕ ЗАРА,ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТАААА,ТИ ЗА МЕН СИ ВСИЧКО,ТИ ЗА МЕН СИ ЛЮБОВТА,ЗА ТЕБЕ АЗ ЖИВЕЯ И ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРА![]()
![]()
![]()
![]()
[offtopic]copy/paste -> http://www.youtube.com/watch?v=ljzk6598fjg

vasko1936 написа:_RoKi_ написа:ОООООО,БЕРОЕ ЗАРА,ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТАААА,ТИ ЗА МЕН СИ ВСИЧКО,ТИ ЗА МЕН СИ ЛЮБОВТА,ЗА ТЕБЕ АЗ ЖИВЕЯ И ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРА![]()
![]()
![]()
![]()
[offtopic]copy/paste -> http://www.youtube.com/watch?v=ljzk6598fjgНяма лошо де
[/offtopic]
Копи-пейст си е,но от всички варианти най-добре ни се получава на нас,защото Берое Зара се римува с Паокара

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- greenlandia
В Петък излизаме да играем футбол, Ние нямаме притеснения, ЛокоПд са зле с точките ,а това няма как да не се отрази!
Все пак мисля че ако всичко е редовно, Берое ще победи.
За нас е по важен мача с цска за купата , за първенството каквото стане!
Все пак мисля че ако всичко е редовно, Берое ще победи.
За нас е по важен мача с цска за купата , за първенството каквото стане!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ