Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот slavia_forever » 16 мар 2010 01:31

Аз се опитвах да обясня, че на първо място съм Българин, а от второ до последно място всичко останало! Това не е просто някаква форма на патриотизъм, аз не мога да си представя, как може да е друго!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 мар 2010 01:34

slavia_forever написа:Аз се опитвах да обясня, че на първо място съм Българин, а от второ до последно място всичко останало! Това не е просто някаква форма на патриотизъм, аз не мога да си представя, как може да е друго!

И аз съм БЪЛГАРИН и то доста радикален в някой отношения,но не съм за Левски в ЕКТ да речем-просто смесвате нещата!!!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2010 01:43

За мен българщината не би следвало да се измерва в това, дали съм викал за ЦСКА в мача им със Заглебие Любин (примерно). Значи ако някой ливърпулец е бил за Милан в мачовете с Ман.Ю, това го прави по-малко англичанин? Или някой интерист е подкрепял Ман.Ю и не е италианец повече? Това са фенски пристрастия, които всеки сам си създава, но следването им (освен ако не се стига до някакви крайности) не прави човек повече или по-малко българи, а съвсем други неща. За мен дори по-малко българи са тези, които мятаха бомби на мача със Сиони и заради които щяхме да изхвърчим от ЕКТ, отколкото бай Пешо от Криводол, който се е изкефил на головете на Дебрецен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 мар 2010 01:50

rhaegar написа:За мен българщината не би следвало да се измерва в това, дали съм викал за ЦСКА в мача им със Заглебие Любин (примерно). Значи ако някой ливърпулец е бил за Милан в мачовете с Ман.Ю, това го прави по-малко англичанин? Или някой интерист е подкрепял Ман.Ю и не е италианец повече? Това са фенски пристрастия, които всеки сам си създава, но следването им (освен ако не се стига до някакви крайности) не прави човек повече или по-малко българи, а съвсем други неща. За мен дори по-малко българи са тези, които мятаха бомби на мача със Сиони и заради които щяхме да изхвърчим от ЕКТ, отколкото бай Пешо от Криводол, който се е изкефил на головете на Дебрецен.

Напълно те подкрепям!!!Това си е мое мнение!!!А иначе определено се чувства БЪЛГАРИН!!
Изображение

ByKolio
Контакти:

Мнениеот ByKolio » 16 мар 2010 02:02

Момчета (обръщам се към по-младитв, по-старите ще ме разберат). Не разбрахте ли, че всички - президенти, треньори, футболисти, специалисти, журналисти - изобщо медии се опитват да Ви вкарат в някакъв техен филм, в който Вашата роля е само да се карате по между си и да решавате дилемата Левски или ЦСКА? Който е по-добър в момента - нека стане шампион. Не Ви ли е ясно, че футболистите на двата отбора ядат, пият и се веселят заедно, а Вие се изядохте по разните форуми ? Забравихте ли, че преди няколко години с 20 млн. лева нкой си купи титлата на България ? Хайде дръжде се малко по-сериозно. Че не сме патриоти - то е ясно. Я ми кажете колко лондонски, парижки, берлински или римски отбори са ставали шампиони на съответните държави. Прави сте - там се играе малко по-истински футбол. Ама и тука беше по-различно преди години. Феновете на даден клуб са за това - да го подкрепят и в добро и в лошо - и разбира се да искат най-доброто за него независимо от моментното му състояние.

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 16 мар 2010 09:42

Ако някога се случи да викам за Цска,значи се намирам в Карлуково завързан за леглото с усмирителна риза. :lol:
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 09:46

Да викам за ЦСКА? да да... Литекс шампион, Берое с купата и Левски извън Европа. :) Бай Ганя ще плюнчи мустаци и ще проклина късмета си... И тогава иска не иска няма да има пари и ще ни продаде за 3 пъти по-малко от 15 млн евра...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 16 мар 2010 09:46

Никога!!!!! Не искам Левски в ЕКТ тази година с този състав!!! По-добре да отпишем 1-2 години и да се завърнем по-силни и по-класни!!! А и по този начин Е възможно Баткофф да ни напусне ЗАВИНАГИ!!!
http://www.7sport.net/7sport/index.htm
Последна промяна от blue SASHO77 на 16 мар 2010 09:50, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 мар 2010 09:48

blue SASHO77 написа:Никога!!!!! Не искам Левски в ЕКТ тази година с този състав!!! По-добре да отпишем 1-2 години и да се завърнем по-силни и по-класни!!! А и по този начин Е възможно Баткофф да ни напусне ЗАВИНАГИ!!!

какво е възможно да в инапусне така и да не ви напусне :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”