Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:56

Обичам Батков написа:И защо да не е друг отбор в Европа, ако играе добър футбол?

защото нямат традиции.защото не могат да съберат дори и 5 хилияди човека на стадиона.Защото те в първенстото едвам играят нещо , камоли в Европа!Защото не са свикнали да играят такива мачове!Това не им е Монтана и Сливен.И защото се пренавиват преди мача и после ги мачкат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:56

RedeviL написа:
Обичам Батков написа:И защо да не е друг отбор в Европа, ако играе добър футбол?

Така е!В момента за мен Локото са в по-добра форма от Левски и заслужават да играят в ЕКТ.

хубаво локото ще се класират.Ако искате да се хванем на бас , че няма да направят нищо?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:56

POPCORN написа:еми незнам какво мислите вие.Ама няма по хубаво от това да видиш отбора си да играе в Европа като се има предвит какво ни е първенстото.Не стига, че гледаме никакъв футбол , ами ако не трявба да гледам моя отбор през лятото е на какво да се радвам.Само аз си знам какво ми е било като Лупи ни разката играта и не играхме цяло лято.И гледах другите отбори как играят.Няма какво да си кривим душата.По-добре Левски в Европа отколкото Черноморец и кой ли не!А вие където казвате , че не искате да играете в Европа не го разбирам!Поне за мене там гледаме нещо, събираме се доста хора по стадионите интересно е , атомосфер ее?Кога става тука в България?Едни мижави 10 хилияди на ЦСКа - Левски!

Абе гледаме, и на мен ми се гледа, ама с тая игра и това ръководене на отбора не искам да берем още срам... последните 3 години мисля ни беше достатъчен :roll: А и щом не заслужаваме да играем там, занчи не трябва да сме там. А ако това ще доведе след себе си и евентуално оттегляне на Батков, аз смятам че си струва жертвата.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2010 23:58

POPCORN написа:еми незнам какво мислите вие.Ама няма по хубаво от това да видиш отбора си да играе в Европа като се има предвит какво ни е първенстото.Не стига, че гледаме никакъв футбол , ами ако не трявба да гледам моя отбор през лятото е на какво да се радвам.Само аз си знам какво ми е било като Лупи ни разката играта и не играхме цяло лято.И гледах другите отбори как играят.Няма какво да си кривим душата.По-добре Левски в Европа отколкото Черноморец и кой ли не!А вие където казвате , че не искате да играете в Европа не го разбирам!Поне за мене там гледаме нещо, събираме се доста хора по стадионите интересно е , атомосфер ее?Кога става тука в България?Едни мижави 10 хилияди на ЦСКа - Левски!

Колега,виж сега,според мен ако ''Левски'' не са готови за Европа,най добре е да не бъдат там!Има отбори,които са много по добре подготвени от тях(нарочно не визирам ЦСКА,да не си помислите,че мнението ми е пристрастно) и е редно те да са на тяхно място!Но ако покажат нужната игра,то лошо нЕма...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 мар 2010 00:01

delqnski47 написа:

Колега,виж сега,според мен ако ''Левски'' не са готови за Европа,най добре е да не бъдат там!Има отбори,които са много по добре подготвени от тях(нарочно не визирам ЦСКА,да не си помислите,че мнението ми е пристрастно) и е редно те да са на тяхно място!Но ако покажат нужната игра,то лошо нЕма...

прав си и съм съгласен с мнението ти.Но помни ми думата, ако Левски не играе в Европа ЦСКа може само нещо да направи!Другите няма да направят нищо!Те и Литекс всяка година играят що годе добре и тука Бате ги насра!Така че, ако стане да се класират всички в Лига Европа кво по хубаво от това.Но реалноста е друга!Дано да не съм прав и да греша!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 мар 2010 00:07

UltraBlue написа:
kartago написа:За мен е много добро предложение, но аз не съм нито червен, нито син!

Може би за това не можеш да разбереш това, което казвам аз ;)
[offtopic]Ако не се лъжа ти си от морето. Не знам колко сина е омразата ви със Спартак, но да те питам ти би ли викал за тях :roll:[/offtopic]

[offtopic]Има северно черноморие, има и южно! В случая си объркал посоките! Но понеже много пъти съм играл на този зелен правоъгълник..........мога да си кажа мнението! Не мразя никого! Напротив, имам много приятели, защото се уважавахме![/offtopic]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 мар 2010 00:10

Как ще разчитам на Цска , да падат , да бият , не ми пукат - шампиони няма да станат, това е.Ние по-добре да минем без евротурнири!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 мар 2010 00:10

kartago написа:[offtopic]Има северно черноморие, има и южно! В случая си объркал посоките! Но понеже много пъти съм играл на този зелен правоъгълник..........мога да си кажа мнението! Не мразя никого! Напротив, имам много приятели, защото се уважавахме![/offtopic]

[offtopic]Мислех че си фен на Черно море, но може и да съм се объркал ;) Иначе и аз имам приятели, които са от цска, и се разбираме чудесно с тях, но това не значи да викам за тях, дори и в международните мачове 8-)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 мар 2010 00:14

Айде стига глупости!!!
Най ги обичам такива-Левски са Българи и трябва да се подкрепят в Европа-да бе да!!Ей сега!!Няма такъв филм!!!Истинският фен на ЦСКА не може и няма как да подкрепя Левски-НИКОГА!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) .Уважение -да ,но подкрепа............. :? :?
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 мар 2010 00:15

UltraBlue написа:
kartago написа:[offtopic]Има северно черноморие, има и южно! В случая си объркал посоките! Но понеже много пъти съм играл на този зелен правоъгълник..........мога да си кажа мнението! Не мразя никого! Напротив, имам много приятели, защото се уважавахме![/offtopic]

[offtopic]Мислех че си фен на Черно море, но може и да съм се объркал ;) Иначе и аз имам приятели, които са от цска, и се разбираме чудесно с тях, но това не значи да викам за тях, дори и в международните мачове 8-)[/offtopic]

[offtopic]Ами грешката си е твоя! Това си е твой проблем! Играл съм и срещу вас, и срещу червените!........Това не означава, че не трябва да ви подържам, и го правя винаги!...........Дано български отбори да мачкат!...[/offtopic]

Върни се в “Архив”