Право на отговор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Право на отговор!

Мнениеот MoNteSo » 15 мар 2010 22:30

Btovfan80 написа:
Бижутера написа:
pomiqrat написа:Бербатов ече го аплодираха на "Българска армия", когато госува с Леверкузен. Доживели сме го.

:lol: :lol: :lol:

А вие, няма смисъл да ме иронизирате. Както вече казах, сравненията трябва да бъдат равностойни. И на мен ми се иска да дам пример с играч на "Левски-1914", но уви - не мога! Но за щастие знам какво ми е самосъзнанието(на БЪЛГАРИН) и се радвам на успехите на Бербатов! И винаги съм се стремял да видя позитивното в играта му, а не негативното!

Не става въпрос само за играта му... казано на нашенски - "много дигна кофата" или с други думи, адски много му се вдигна самочувствието. Може би си спомняте как не смееше да погледне репортерите, когато взимаха интервюта от него, а сега ?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 мар 2010 22:34

Btovfan80, съгласен съм с теб, но какво от това!? В момента сме в ада, а там знаеш как се грижим за сънародниците си! :oops: Важното е Бербо да ни доставя естетическото удоволствие от играта футбол, а на болните злобни комплексирани мозъченца - майната им!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 мар 2010 22:56

Deliba6 написа:Btovfan80, съгласен съм с теб, но какво от това!? В момента сме в ада, а там знаеш как се грижим за сънародниците си! :oops: Важното е Бербо да ни доставя естетическото удоволствие от играта футбол, а на болните злобни комплексирани мозъченца - майната им!!! :geek:

Радвам се, че си ме разбрал! Целта ми не е да хваля Бербатов, а имено да гледам красив футбол, практикуван от български футболисти! Призива ми е: не убивайте и без това ниското самочувствие на родните таланти!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

USL
Контакти:

Мнениеот USL » 15 мар 2010 22:57

cvetan написа:БРАВО

анонимниците от "съвместното мероприятие" - забравиха как посрещнаха Бербатов в Леверкузен, когато се появи Митко.
А за подсвикванията в първия мач срещу Тотнъм - ами то и срещу Бекхъм подсвикваха - прехваления ПОШБОЙ прекалено малко хващаше топката и на публиката и стана скучно. А спомнете си какво направиха любимеца на всички наши ЖУРНАЛЯ - Тевез, когато се срещна със Сити срещу Юнайтед....
Къса памет и много балканска злоба - жалко че моя любим ГОНГ дава поле за изява на такива писания....

Томиславе!!! - озаптиги малко!!! :-) :) :)

+1
Бербо вече го направи като Бекъм в този мач на Леверкузен срещу Тотнъм - вкара им гол, не се зарадва, Тотнъм биха с 1:0 и въпреки всичко при смяната му целият стадион скандираше името му :!:

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 15 мар 2010 23:23

Не е важно аз да съм добре,важно е Вуте да е зле!.....тази фраза трябва да стане национален химн на България.........
А дали Бербатов няма да последва Стоичков в отношението си към българите и дали няма да е прав??!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 мар 2010 23:30

Btovfan80 написа:Ще си позволя и аз да отговоря на публикацията на "7 дни спорт" и Gong.bg! Когато правите сравнения - моля те да бъдат обективни! Споменавал съм на няколко пъти, че съм работил като журналист и похватите за оказване на влияние върху преценката на обикновения читател са ми прекалено ясни! Връщате времето назад в епохата на комунизма, а не се осъзнавате, че точно вие, колеги журналисти, се държите като закостенели комунисти! При тях беше така - всяко мнение различно от стереотипа не трябваше да излиза на бял свят, а ако излезе се осъждаше строго! Какво става с правото на мнение, което вие пропагандирате, та нали точно това направи и Бербатов(изрази мнението си за вас)! Какви чувства предизвика във вашето его? "Ха ние сме велики, защото можем да си пишем каквото си поискаме и никой няма право да ни отговаря! Сега ще го поставим на място тоя дето дръзна да ни се опълчи!" Да ама не! Всеки има правото да отговори на нападките срещу него,(разбира се по културен начин, без да обижда) както направи и Бербатов!
За сравнението ви с реакцията на "Олд Трафорд" към Бекъм - просто нямам думи! Бекъм - икона на английския футбол, отишъл да играе в друга държава, завърнал се за първи път на "Театъра на мечтите" - разбира се, че ще го аплодират(все пак това са англичани, а не българи)! Дайте пример с някой, който е преминал от един английски клуб в друг такъв и да не е посрещнат с бурни освирквания и обиди(по Белами даже и пари хвърляха)!
И накрая ще завърша с това, че се надявам някой ден "ЦСКА" да се изправи в двубой срещу "Манчестър Юнайтед" и всички БЪЛГАРИ на стадион "Българска армия", да се изправят на крака и да аплодират Димитър Бербатов, и да покажат, че преди да бъдем запалянковци - ние сме народът на една страна, наречена БЪЛГАРИЯ!

братле, много ме кефи оптимизмът ти :)
и аз бях потресен най-напред от преписването на анонимката със злобен коментар за Дракула, а днес и от това - разбирам, че хората си имат позиция, но нека да не я аргументират с безумни "факти" и "доказателства" на принципа: "аз като го напиша, кой ще се замисли дали е вярна логиката в твърденията ми". Така че ен знам защо се завхащаш със сравненията им (на кандидатгиманазиалните тестове имаше такива упражнения - кое се отнася като..... към ......, еми явно статиите са на ниво неуспешен седми клас)

Иначе, благодарности на Бербо за това, че го има!

п.с. и не искам да се заяждам, ама когато тия анонимници почнат да пишат да пишат за най-добрия вестник в света, може позициите и мненията им с Бербо да са равностойни... да се радват, че той не е Стоичков и не им е казал какви са точни и къде живеят :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 мар 2010 23:38

обаче видяхте ли колко много хора се припознаха под определението "haters" :) :) :)
гузен, негонен бяга...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 мар 2010 00:16

Еми такива са журналистите там 8-) Нито е първият Бербо,който е критикуван,нито ще е последния 8-)

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 мар 2010 00:25

10 човека - 10 мнения,а когато стане дума за национално достойнство-мнения няма,колко са верни думите на Пайсий Хилендарски : "О неразумний Юроде,поради що се срамиш да се наречеш болгарин..."Ето затова в далечния запад казват,че България е в Румъния и то не е от незнание,а защото открай време в ливадата България високите класове им махат главите,като на Левски,Ботев и Стамболов,продадени от своите и обичани от чуждите.срам ме и ми е жал за вас :!:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 16 мар 2010 01:02

optimistik написа:10 човека - 10 мнения,а когато стане дума за национално достойнство-мнения няма,колко са верни думите на Пайсий Хилендарски : "О неразумний Юроде,поради що се срамиш да се наречеш болгарин..."Ето затова в далечния запад казват,че България е в Румъния и то не е от незнание,а защото открай време в ливадата България високите класове им махат главите,като на Левски,Ботев и Стамболов,продадени от своите и обичани от чуждите.срам ме и ми е жал за вас :!:

+1

и кво всички се дразнят, че бербо бил на високо??? трябва да се дразним, че останалите са на ниско - вярно по-лесното на първо четене е да свалим "високите", хем са малко, хем не се морим... ама в края на месеца 300 евро заплата... стойте си "на ниско" и гледайте с презрение тези, които са постигнали нещо

п.с. никой не обели и дума за това, което Бербатов прави всеки път като си дойде в България...

Върни се в “Футбол - Свят”