someone написа:venci_1913 написа:Отбора ни в момента е в пъти по-добър от вашият (то е ясно)Не сме най-добрите , но имаме класни и добри футболисти.Вие и 30 000 да се събирате на мач от тях реални са 200 души !В сайтове за запознанства като Ви гледам феновете ми става мъчно ..Нито знаят кой с кого играе ,нито къде се намират и защо..Може да сме 1000 души всеки мач , но поне разбираме от футбол и си подкрепяме отбора и в тежки ситуации!Искам да те питам ако станете като нас 12 години с най-дебелият президент ще имате ли 100 души на мач?
Много тъпи въпроси, ако ... не знам си какво... ще стане ли... не знам си какво, вчера на мача в Ловеч от 2500 левскари само 200 са "реални", каквото и да значи това в твойте разбирания и само тези 200 човека разбират от футбол, на Славия пък ходите 1000 човека, но кога сте били толкова не знам... но сте културни, интелигентни, възпитани и разбирате от футбол... на Герена сме само простаци някакви...
Излизате извън темата и двамата. Тук не става въпрос за брой фенове, а за това, че като Левски не вземе трофей за повече от пет години, тогава ще може да има основание да се преброява с привърженици на други отбори.
И пак казвам, пишете по темата за мача.