Левски-Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Левски-Славия

Мнениеот Neron » 15 мар 2010 21:34

МЕЦИ написа:
Neron написа:Абре Пената не е ли изпращял достатъчно да ни стане тренер какво го мислим толкова иначе за мача 1Х.

Ти би ли станал треньор при Ба..тов?! :)

Базикам се споко.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 21:36

ЛЕВСКАРКА написа:
hlucho написа:Колкото и да са слаби Левски, мача си е 1-ца! Славия са им абонати!

Мале каква логика само.
:mrgreen: :twisted:

Хората вече ни ебавкат...до къде стигнахме...Б+Г=Бай Ганьо.Сети се...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 15 мар 2010 21:36

1:0 за сините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 15 мар 2010 21:36

МЕЦИ написа:
venci_1913 написа:Дам така е!Поне имаме тренъор :lol:

Прав си,но нямате отбор от доста години..а да не говорим за публика :) Пич,не се заяждам,шегувам се...Близък мой роднина е ...шеф на фенклуба ви...Ама откакто сте близки с чор..та....

Отбора ни в момента е в пъти по-добър от вашият (то е ясно)Не сме най-добрите , но имаме класни и добри футболисти.Вие и 30 000 да се събирате на мач от тях реални са 200 души !В сайтове за запознанства като Ви гледам феновете ми става мъчно ..Нито знаят кой с кого играе ,нито къде се намират и защо..Може да сме 1000 души всеки мач , но поне разбираме от футбол и си подкрепяме отбора и в тежки ситуации!Искам да те питам ако станете като нас 12 години с най-дебелият президент ще имате ли 100 души на мач?
Славия София

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 15 мар 2010 21:52

За нас е най-добре мача да е равен но много ми се иска Славия да бие с 2 гола (само ми се иска ;) ). А на Локо(сф) Левски са си абонати. Успех и на двата отбора

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 21:53

[offtopic]Всеки отбор има трудни моменти.
Няма спор, че в синият клуб е точно такъв период.[/offtopic][/quote]
Това не е труден период...Това е унизителен период...Надявам се ,,когато станеш на моята възраст да е само бегъл спомен в съзнанието ти и да не водиш такъв разговор като сега....САМО ЛЕВСКИ

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 15 мар 2010 22:00

МЕЦИ написа:[offtopic]Всеки отбор има трудни моменти.
Няма спор, че в синият клуб е точно такъв период.[/offtopic]

Това не е труден период...Това е унизителен период...Надявам се ,,когато станеш на моята възраст да е само бегъл спомен в съзнанието ти и да не водиш такъв разговор като сега....САМО ЛЕВСКИ[/quote]
[offtopic]Дано.[/offtopic]
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 15 мар 2010 22:04

ЛЕВСКАРКА написа:
МЕЦИ написа:[offtopic]Всеки отбор има трудни моменти.
Няма спор, че в синият клуб е точно такъв период.[/offtopic]

Това не е труден период...Това е унизителен период...Надявам се ,,когато станеш на моята възраст да е само бегъл спомен в съзнанието ти и да не водиш такъв разговор като сега....САМО ЛЕВСКИ

[offtopic]Дано.[/offtopic][/quote]
Пожелавам ти да си гледала мачове като ...срещу Барселона,Аякс...Нека сега ни се смеят,но повечето от тези,които се смеят не са изпитвали тръпката да победиш голям отбор...Може да останем и 1000 ,но ...ЛЕВСКАРИ.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 15 мар 2010 22:04

venci_1913 написа:Отбора ни в момента е в пъти по-добър от вашият (то е ясно)Не сме най-добрите , но имаме класни и добри футболисти.Вие и 30 000 да се събирате на мач от тях реални са 200 души !В сайтове за запознанства като Ви гледам феновете ми става мъчно ..Нито знаят кой с кого играе ,нито къде се намират и защо..Може да сме 1000 души всеки мач , но поне разбираме от футбол и си подкрепяме отбора и в тежки ситуации!Искам да те питам ако станете като нас 12 години с най-дебелият президент ще имате ли 100 души на мач?

Много тъпи въпроси, ако ... не знам си какво... ще стане ли... не знам си какво, вчера на мача в Ловеч от 2500 левскари само 200 са "реални", каквото и да значи това в твойте разбирания и само тези 200 човека разбират от футбол, на Славия пък ходите 1000 човека, но кога сте били толкова не знам... но сте културни, интелигентни, възпитани и разбирате от футбол... на Герена сме само простаци някакви... :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 мар 2010 22:06

Аз продължавам да си мисля, че вероятно мача ще е измъчен хикс. Възможно е и да паднеме заради психиката ни на предизвестени губещи, с която играем голяма част от мачовете със сините. Ако обаче успеем да намерим начин, да разгърнем потенциала на нашите, което в мачовете до момента не става и успеем да вземем нещо от Левски, това ще ни даде допълнителен стимул напред, не само в мачовете (дано са повече от един) за купата, но и в първенството.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”