Берое СЗ - Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Берое СЗ - Локомотив ПД

Мнениеот demy27 » 15 мар 2010 19:12

Los Che написа:
child in time написа:Жалко ,че хубав отбор като "Вленсия" има за фенове такива лумпени като тоя! Сигурен съм че е злобещ Ботевист ,който вместо да търси решение за собствения си отбор , търси конфронтации с "Локомотив" Пловдив!

[color=#800080]Не, но е забавно как реагирате първосигнално :)

Най-доброто, което можеш да направиш срещу такива писачи е да не им обръщаш никакво внимание. Според мен няма смисъл да му се обяснява каквото и да е.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Black&White Pride
Контакти:

Мнениеот Black&White Pride » 15 мар 2010 19:12

да не забравяме и една малка подробност .. :!: от началото на полусезона отбора вкарва по 2 гола на мач и ако се запази това и в Ст.Загора мисля че 1 точка ще е най-малкото с което ще си тръгне отбора

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 15 мар 2010 19:19

Los Che написа:

Не, но е забавно как реагирате първосигнално :) отив Любо, канарите са единодушни за христолов, но имат извесни съмнения към някои "революционери за нов Ботев". Тук - не.

Естественно е такива индивиди като теб се появяват когато почват да виждат заплаха за нещо. Искате да посеете зло и омраза. Обаче няма да ти мини номера.
Запомни Шансой е велик треньор
А Коко Динев е Най-великия президент .
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 15 мар 2010 19:28

Труден мач и за двата отбора.Ние по принцип играем трудно с вас особено в Зара.Най вероятно мача е Х .Жалко че преместиха мача от събота в петък ,ще ше да има повече хора .
Елате повече , приходите от билетите не са ни безразлични :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 мар 2010 19:50

BAT UGOR написа:Труден мач и за двата отбора.Ние по принцип играем трудно с вас особено в Зара.Най вероятно мача е Х .Жалко че преместиха мача от събота в петък ,ще ше да има повече хора .
Елате повече , приходите от билетите не са ни безразлични :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще дойдем.Лошото е,че изместиха мача в петък,иначе щяхте да имате сериозни приходи от билети.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 15 мар 2010 19:55

Лошото е,че за пореден път няма да видим Берое в оптимален състав.Връщат се Д.Генчев и И.Иванов,сега пък контузиха капитана Сл.Жеков.Хубавото е че днес се видя,че в отбора няма незаменими играчи и Берое наистина е отбор,а не сбирщина от играчи.Подходи ли се сериозно към мача-твърдо 1.Ама все пак футбол е.........
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 15 мар 2010 20:05

Мисля че този път ще бием ,пък и на Берое много им стана.Време е да губят вече.
прогноза 1:3

Моята мечта се сбъдна,винаги ще съм щастлив .
Фен съм на отбор прекрасен,с името Локомотив!
Аз от малък съм закърмен,с черно-бялата идея,
И където да отида,само аз за ней ще пея.

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 15 мар 2010 20:22

Няма такива.
2:1 бием и толкова..
Точно под Аязмото няма да се дадем..Все пак за сега сме без загуба. :)
Труден мач ще е. ;)
Поне шоуто по трибуните е гарантирано,макар и доброто старо БФС премести мача в работен ден.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 15 мар 2010 20:36

Този мач е за нас ,време е ,ще се борим като лъвове за всяка педя земя ,жалко че е в петък
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 мар 2010 20:50

FCBeroe1916 написа:Няма такива.
2:1 бием и толкова..
Точно под Аязмото няма да се дадем..Все пак за сега сме без загуба. :)
Труден мач ще е. ;)
Поне шоуто по трибуните е гарантирано,макар и доброто старо БФС премести мача в работен ден.

Аааа...този път не.Както виждаш,Монтана и Локо Мз взимат точки от разни отбори,не знам как стават тия работи... :roll Налага се да ви бием. Винаги има първи път - сега е ваш ред /да загубите ;) /.Точно под Аязмото няма как да ви изпуснем,иначе ще ни стане много сложно за оставане в групата.Можехме да вземем точка и от ЦСКА и от Черно море,но уви...Имате много добър отбор и страхотен треньор,обаче и ние имаме какво да покажем. :idea: А пък че ще е "екшън" - това е повече от ясно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”