Мнениеот Sagittarius » 15 мар 2010 12:23
Не само Дембеле е добър,всеки техен играч е класа,проблем им е обиграването.Догодина този Локо Пд е медалист твърдо или поне на 4-то място,а просто не виждам как и кой ще вземе точка в Пловдив до края.И отбележете,че ние пречупихме този отбор и бихме 3:2.Какво значи това при отсъствието на най-добрите ни играчи Миро Манолов и Данчо Юруков,хората с най-голям принос за силната минала пролет докарала медалите във Варна?Значи,че имаме лъвски сърца,че се борим докрай и мъжки,не се предадахме въпреки,че 2 пъти ни повеждат....и аз не помня в минали години да сме обръщали мач изобщо,повеждаше ли ни някой - падахме или най-много хикс,а за 2 гола - никога не сме измъквали такъв мач от 2003 годиан есента когато обърнахме Ботев Пд там от 3:1 до 3:4.Честно казано-играем прилично,не добре,но прилично.Реално играем по-зле от ЦСКА и Литекс,на дно ниво с Локо Сф и по-добре от Левски в пъти.Окрилен съм от нашия дух,сърце и хъс,наистина много окрилен.Каква стана тя?Ами Левски беше разпарчетосан в Ловеч с 3:0 и оппппала 4-тия е с 32 точки,а Черно Море с 29 точки....директния мач-във Варна.Да,знам,че програмата ни е тежичка с гостувания на Славия,Локо Сф,Армията,Ловеч и Перник - потенциално като нищо можем да паднем във всичките тези мачове...но Левски е страшно зле и хич не е ясно къде още ще се сгромоляса като вчера,а и на Тича ще бъдат отново размазани.Неголеми,но реални шансове виждам за 4-тото място,Купата е ясна
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...