Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Мнениеот Popeye » 15 мар 2010 08:38

зелено-бяло написа:Чарли,кажи нещо хубаво за отбора!
Стадион сме нямали,собствениците кофти,треньора не става,играчите зле,другите падали ама 2 гола вкарали,късмет сме имали ама това е лошо....... :roll:
Сигурен съм че има нещо положително!
Много хубава победа,мисля че ще я споменаваме в бъдеще!

+1 аман от негативисти , аз мисля , че мача беше страхотен , момчета играха мъжки , колкото до 2те грешки в защитата , още 2 мача с тримата централни и грешките ще се изчистят и стига сте мрънкали

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 мар 2010 09:30

Стига с тоя съдия бе! След всеки мач на Черно море чета глупости как съдиите ни пречели! Това може да са оправданията на Левски и ЦСКА, ама за нас не би трябвало да бъдат. Или поне е тъпо след всеки мач да се пишат такива глупости. Виж, ако някога наистина съдията повлияе много на мача, може да се оплачем.... ама след всеки мач да чета, че съдиите ни виновни, почвам да се изнервям. Имам чувството, че ставаме като софийските събратя, които искат всеки мач да почват с 2 дузпи преднина и това хич не ми харесва. Предния мач съдията не знам какво свирел, накъсвал играта, не знам си какво оправдания.... аз пък не видях да прави нещо тенденциозно, ако е свирил не както трябва, просто толкова си може човека. Вчера също не свири тенденциозно. Ако толкова искаше да добута Локото както казват някои до победата или до равен..... щеше да им даде дузпата и наистина щеше да ги добута набързо! Не е като да е нямал шанс да го направи... и без това ситуацията си беше 50 на 50 за мен (според мен ако Локо бяха домакини, щеше да се свири дузпа.. но понеже бяхме ние, не я свири.. точно щото беше 50 на 50 ситуацията), Ради Бачев от време на време прави подобни безсмислени простотии. Хем вижда, че няма да може да играе с топката, ама протяга крака в наказателното, да има къде да се спъне противника. Може и да не е бил безгрешен съдията, ама не виждам от какво можем да се оплакваме толкова и защо пак трябва да го коментираме и да се пише, че искал да добута едикого си до едикакво си.... стана добър мач... съдията си свири нормално... и радващото е, че победихме! :roll:
Все пак се надявам следващите мачове наистина да показваме по-добра игра ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 15 мар 2010 10:33

Mомчета искам да спомена ,че по-добър футболист от Дембеле не съм виждал тук на ,,ТИЧА'' ,от къде го намериха този ...???

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 10:35

Thomson написа:
garfild8 написа:Thomson,това че проспахме две центрирания(думи на Велизар),не означава,че Локото не можеха да изравнят някак си.Все пак бяхме на тръни.Първо да изравним,после пак да изравним и тогава да поведем.Че да си задържим аванса.

За това, че бяхме на тръни не споря. Но последните 20 минути всяко докосване на наш играч към играч на Локото беше свирено нарушение, следваше центриране и там - ако стане. Наистина не умаловажавам работата им, но за мен те реално не ни надиграха, просто ние се представихме много слабо в защита, да не кажа най-слабия ни мач отзад на Тича от много време. Ако бяхме играли, както мисля всички сме свикнали отзад, за мен резултата беше 4:0.

P.S. Поздрави за Адемар, Дани Димов, Ратников и Ели Маркес, които паказаха, че на само на зеления терен могат да се раздават, а и на дансинга :mrgreen:

Никъде не съм казвал,че ни надиграха.Сами си направихме мача много труден,важното е характера и волята за победа.Ако беше блязла по-рано една от тупалките,отдалеч на Наката,Димов и още кой беше не помня,щеше да ни е още по-лесно.
Само Черно море.

antares
Контакти:

Мнениеот antares » 15 мар 2010 10:51

Снощи в интервю по Канал 3, Н.Узунов заяви,че ще подавали жалба за несвирена дузпа срещу З.Лаз./били видяли от тунела,че имало дузпа :lol: / Но, на повторенията ясно се видя и друго: 1.Вторият гол на Локо Пд стана след измислен фал. 2. Преди въпросната ситуация със З.Лаз. имаше дузпа за Ч.Море за нарушение срещу Адемар в нак. поле на Локото/фал+удар от високо вдигнат крак/

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 мар 2010 12:23

Не само Дембеле е добър,всеки техен играч е класа,проблем им е обиграването.Догодина този Локо Пд е медалист твърдо или поне на 4-то място,а просто не виждам как и кой ще вземе точка в Пловдив до края.И отбележете,че ние пречупихме този отбор и бихме 3:2.Какво значи това при отсъствието на най-добрите ни играчи Миро Манолов и Данчо Юруков,хората с най-голям принос за силната минала пролет докарала медалите във Варна?Значи,че имаме лъвски сърца,че се борим докрай и мъжки,не се предадахме въпреки,че 2 пъти ни повеждат....и аз не помня в минали години да сме обръщали мач изобщо,повеждаше ли ни някой - падахме или най-много хикс,а за 2 гола - никога не сме измъквали такъв мач от 2003 годиан есента когато обърнахме Ботев Пд там от 3:1 до 3:4.Честно казано-играем прилично,не добре,но прилично.Реално играем по-зле от ЦСКА и Литекс,на дно ниво с Локо Сф и по-добре от Левски в пъти.Окрилен съм от нашия дух,сърце и хъс,наистина много окрилен.Каква стана тя?Ами Левски беше разпарчетосан в Ловеч с 3:0 и оппппала 4-тия е с 32 точки,а Черно Море с 29 точки....директния мач-във Варна.Да,знам,че програмата ни е тежичка с гостувания на Славия,Локо Сф,Армията,Ловеч и Перник - потенциално като нищо можем да паднем във всичките тези мачове...но Левски е страшно зле и хич не е ясно къде още ще се сгромоляса като вчера,а и на Тича ще бъдат отново размазани.Неголеми,но реални шансове виждам за 4-тото място,Купата е ясна
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 мар 2010 13:35

Sagittarius написа:Не само Дембеле е добър,всеки техен играч е класа,проблем им е обиграването.Догодина този Локо Пд е медалист твърдо или поне на 4-то място,а просто не виждам как и кой ще вземе точка в Пловдив до края.И отбележете,че ние пречупихме този отбор и бихме 3:2.Какво значи това при отсъствието на най-добрите ни играчи Миро Манолов и Данчо Юруков,хората с най-голям принос за силната минала пролет докарала медалите във Варна?Значи,че имаме лъвски сърца,че се борим докрай и мъжки,не се предадахме въпреки,че 2 пъти ни повеждат....и аз не помня в минали години да сме обръщали мач изобщо,повеждаше ли ни някой - падахме или най-много хикс,а за 2 гола - никога не сме измъквали такъв мач от 2003 годиан есента когато обърнахме Ботев Пд там от 3:1 до 3:4.Честно казано-играем прилично,не добре,но прилично.Реално играем по-зле от ЦСКА и Литекс,на дно ниво с Локо Сф и по-добре от Левски в пъти.Окрилен съм от нашия дух,сърце и хъс,наистина много окрилен.Каква стана тя?Ами Левски беше разпарчетосан в Ловеч с 3:0 и оппппала 4-тия е с 32 точки,а Черно Море с 29 точки....директния мач-във Варна.Да,знам,че програмата ни е тежичка с гостувания на Славия,Локо Сф,Армията,Ловеч и Перник - потенциално като нищо можем да паднем във всичките тези мачове...но Левски е страшно зле и хич не е ясно къде още ще се сгромоляса като вчера,а и на Тича ще бъдат отново размазани.Неголеми,но реални шансове виждам за 4-тото място,Купата е ясна

Всичко е така както казваш,само че незнам каде се изгуби нашата игра от миналата и по миналата година..4-5-1 и яко мачкане по целия терен играехме като Барселона в нападение и Челси в защита..ТОГАВА МОГА ДА КАЖА ЧЕ БЯХМЕ НАЙІДОБРИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ..а сега..иска ми се а не мога..в момента крилата ни са повече в защита от колкото в нападение..което не е добре!Най-много ми харесваше играта миналия и по миналия сезон с Кривия,но да не бъдем претенциозни и да видим какво ще стане оттука нататъка..най-важни са победите все пак..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 мар 2010 14:23

Според мен много пречи и играта със състава дето прави Велизар Попов. В смисъл... футболистите изпълняват различни роли, всеки мач се променя схемата по някакъв начин и това се отразява негативно на футболистите си мисля. Но пък от друга страна, ако футболистите свикнат по-бързо с тези промени на схемите и т.н. и свикнат с това да играят на различни позиции и т.н., много трудно ще можем да бъдем спирани, защото ще може да играем успешно с повече схеми. Хем и противниците няма да знаят с какво ще излизаме точно за конкретните мачове и ще има елемент на изненада. Но в момента все още не се получава добре това и се вижда някаква несигурност и неориентираност... даже на моменти ми се струва, че сме зле. Но наистина го отдавам повече на играта със схемите и се надявам, че като свикнат играчите, ще бъдем чудовищно силни, хем да се върнат и липсващите футболисти... леле мале, ама ще видим де :) :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображение

antares
Контакти:

Мнениеот antares » 15 мар 2010 19:09

За добро или за лошо в Ч.Море няма изявен голмайстор.Интересен факт е,че 24-те гола до сега са отбелязани от 11 футболисти :!:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 20:50

antares написа:За добро или за лошо в Ч.Море няма изявен голмайстор.Интересен факт е,че 24-те гола до сега са отбелязани от 11 футболисти :!:

Нека да има голове за нас,а кой ще ги прави ми е все едно.Не че,последните 2 сезона имахме суперизявен голмайстор.10 и 11 гола са максимума на водещия ни голмайстор,Кривия и Данчо Юруков.А факта 24 гола от 11 играчи показва,че не зависим от един или двама реализатори.Всеки може да се разпише,така че,да му мислят съперниците,кой по-напред да пазят. :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”