Левски-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Re: Левски-Славия
Аз си мисля, че след като миналата година съживихме ония мъртавци от Чорбата, сега е ред да възкресим и "Синият Вундертим" 
Някой има ли идея кои играчи от двата отбора ще пропуснат мача заради картони.В последния кръг и двата бяха нашарени с картони? Овчил ще гледа мача от трибуните. 
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
От наша страна няма да играе Борислав Георгиев.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Xanko написа:Реално, ако Вуцов надъха и нареди 10 души пред вратата и Жуниор напред 80% мача е х просто Левски срещу добре подреден в защита отбор не знаят какво да правят или всъщтност знаят събуват се.
Това е достатъчно,белите да измъкнат нещо.И ако пробват някоя тупалка от 25-35 метра,може и да вземат трите точки.Успех Вили.
Само Черно море.
- modor
- Контакти:
Old_death написа:Някой има ли идея кои играчи от двата отбора ще пропуснат мача заради картони.В последния кръг и двата бяха нашарени с картони? Овчил ще гледа мача от трибуните.
Усещам как Вуцата ще изкочи по някое време изневиделица до терена
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
от modor на 15 Мар 2010 19:32
Old_death написа:
Някой има ли идея кои играчи от двата отбора ще пропуснат мача заради картони.В последния кръг и двата бяха нашарени с картони? Овчил ще гледа мача от трибуните.
Усещам как Вуцата ще изкочи по някое време изневиделица до терена
Няма да стои мирен.Защо ли си мисля,че нарочно си уреди наказанието за тоя мач!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
EL GALAKTIKO написа:Аз си мисля, че след като миналата година съживихме ония мъртавци от Чорбата, сега е ред да възкресим и "Синият Вундертим"
[offtopic]"Чорбата"МъртАвци ли?"Син вундертим"?Това не е ли един от петимата фенове на Славия,който си няма друга работа освен да завижда и да поставят незаслужени епитети на двата най-успели бг отбора?[/offtopic]
Интересен мач ще стане.По принцип ще е трудно на белите,защото губят Бобъра,който е капитан на кораба,ако ме разбирате.Но пък си имат Мболи на вратата,което срещу сегашния Левски,който е нерезултатен и без идеи в нападение,ще е много добре за славистите и може да е ключът към хикса,което пак ще си е успех за тях.Ще ми се Левски да бие,защото ви предпочитам в Европа,макар и понякога да е добре да разнообразяваме,както лятото на 2008-а,когато ни изхвърлиха служебно,а вие се смяхте,а сега сте на крачка от напълно заслужено Некласиране.Но злобните коментари и нападките са излишни,всеки отбор има слаби мигове.Трудно е да се прогнозира,защото ако Славия се затворят добре трудно ще им вкарате гол.Все пак 1:0 за Левски ми изглежда най-логично.Желая ви успех!
Последна промяна от Porto на 15 мар 2010 18:36, променено общо 1 път.

Мача според мене е 1:0 за Левски 
Ако Левски загуби мача няма да се класират за място в Европа.Ама то с тая игра по-добре въобще да не се класираме.Иначе за да бием Славия,Петков не трябва да пази на вратата,иначе пак ще гледаме красиви голове от 50м.Хубавото е, че Сърмов е наказан и няма да играе.Ако Йовов и Кръстовчев не играят имаме голям шанс да бием.