Локо (Сф) - Локо (Мз)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

BRAT4EDA
Контакти:

Re: Локо (Сф) - Локо (Мз)

Мнениеот BRAT4EDA » 15 мар 2010 17:52

стадиона е зле макар че е едва на 20 години едва нещо направят иначе духаме супата другия сезон и това е лиценз нема :roll:

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 16 мар 2010 18:23

Имам само един въпрос към Хайобайо,Пламен Етов,Смит и т.н.Понеже е очевидно че сте ЛОКОМОТИВЦИ,то ви питам :КОЛКО ЧЕСТО ХОДИТЕ НА МАЧ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР ?!? :?: :idea: Ако искаме да стане нещо с отбора и стадиона -ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ ВСЕКИ МАЧ и да заявяваме на глас това което искаме,а именно да се оправи базата,стадиона ,прилежащата му територия,паркингите,юношеската школа ит.н и т.н. !!! :evil: ОТ ФОРУМИТЕ НЯМА ДА СТАНЕ !А на Смит -ЗАЩО ХОДИТЕ(Ш) В СЕКТОР "А" и плащате(ш) по шест(6) лева,като при агитката и изобщо във "В" цената беше три(3) левчета....?!? :idea:

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 16 мар 2010 21:09

До vesat

Значи да започна отзад-напред :)
Както написах - 6-те лева не са ми проблем...но може би за доста хора са...Бил съм в сектор А, защото не съм бил сам на мача и не беше уместно да ходя при агитката.
Колко често ходя на мач - всеки път, в който работата и личният живот ми позволяват - ходя...
А относно това как ще стане - дали там на стадиона или във форумите - не е толкова голям проблем да стигна и до Гигов, ако трябва...и до Иво Тонев...Но какво очакваш да има кажа - оправете стадиона, че ми е кално?
Всички ние знаем, че 99 % от стадионите са в трагично състояние и ние за съжаление сме си свикнали с това...Просто не ми се мисли как изглежда всичко това в очите на някой чужденец.
Имах предвид хей така да се повдигне малко шум за няколко конкретни неща, които са по-скоро въпрос на организация, а не толкова на кой-знае какви пари... ;)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 мар 2010 11:14

vesat написа:Имам само един въпрос към Хайобайо,Пламен Етов,Смит и т.н.Понеже е очевидно че сте ЛОКОМОТИВЦИ,то ви питам :КОЛКО ЧЕСТО ХОДИТЕ НА МАЧ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР ?!? :?: :idea: Ако искаме да стане нещо с отбора и стадиона -ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ ВСЕКИ МАЧ и да заявяваме на глас това което искаме,а именно да се оправи базата,стадиона ,прилежащата му територия,паркингите,юношеската школа ит.н и т.н. !!! :evil: ОТ ФОРУМИТЕ НЯМА ДА СТАНЕ !А на Смит -ЗАЩО ХОДИТЕ(Ш) В СЕКТОР "А" и плащате(ш) по шест(6) лева,като при агитката и изобщо във "В" цената беше три(3) левчета....?!? :idea:

До vesat

Ходя на почти всеки мач в София. Ходя във В сектор.
Всички искаме добър и хубав стадион. Спор няма. Съгласен съм и че трябва да заявяват исканията, но само ако са основателни. В момента не са. Дай ти 5 милиона за тоя стадион, без да е твой или да е на концесия. Аз лично не бих дал.
А какво лошо има, че човекът е отишъл в А сектор. Ще ходи където си иска. Вие с тая агитка сте се побъркали вече. Едва ли не само вие сте локомотивци.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 17 мар 2010 19:02

vesat написа:Имам само един въпрос към Хайобайо,Пламен Етов,Смит и т.н.Понеже е очевидно че сте ЛОКОМОТИВЦИ,то ви питам :КОЛКО ЧЕСТО ХОДИТЕ НА МАЧ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР ?!? :?: :idea: Ако искаме да стане нещо с отбора и стадиона -ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ ВСЕКИ МАЧ и да заявяваме на глас това което искаме,а именно да се оправи базата,стадиона ,прилежащата му територия,паркингите,юношеската школа ит.н и т.н. !!! :evil: ОТ ФОРУМИТЕ НЯМА ДА СТАНЕ !А на Смит -ЗАЩО ХОДИТЕ(Ш) В СЕКТОР "А" и плащате(ш) по шест(6) лева,като при агитката и изобщо във "В" цената беше три(3) левчета....?!? :idea:

От1965г съм на мачове на Локото :) За второто има фен клуб, нека направи среща с Гигов но ще чуеме същите неща за даване на стадиона на концесия ,така че е лесно човек да менторства по форума,че и в кой сектор даходи :twisted:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 18 мар 2010 00:33

1.Всеки ходи на мачовете, когато може.То не са един или два факторите от които зависи това, колко често можеш да отидеш на мач на любимият отбор.Всеки си има задължения - работа, училище, деца и куп други.(Дано успее авера да се смени за в събота, да се разходиме до КН :mrgreen: ).

2.Стига сте искали от човека да вади и да хвърля на вятъра 5-10 000 000 лева.Като толкова много искате нещо да се прави, купувате клуба или намирате човек, който да го купи и е готов да си хвърля парите на вятъра и дерзаете.Останалото е, с извинение - нахалство.

3.И наистина е време да се успокоиме с тая агитка.Хбаво е да има агитка, особенно толкова яка, колкото нашата, но все пак не всеки, който ходи на мач е задължен да присъства в нея и да пее.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Локо София”