kartago написа:Alternative написа:Веднъж коментирах колко слаб треньор е Балъков,няма нужда да задълбочавам темата.
Вашият да не е по-добър ??? .........![]()
![]()
Раздвояваш темата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kartago написа:Alternative написа:Веднъж коментирах колко слаб треньор е Балъков,няма нужда да задълбочавам темата.
Вашият да не е по-добър ??? .........![]()
![]()
peterx написа:Мисля, че в Черноморец си имате един сравнително добър план за развитие.
Не може да се иска за толкова малко време и едва ли не отборът да стане шампион.
Работи се в правилната посока. Организацията е добра. Оставете хората да правят това, което разбират, и добрите резултати ще последват.
Parmalat написа:Tвърдо съм Балъков да работи.И съм сигурен че ще има успехи в бъдеще като треньор на Черноморец.Балъков ще отсее малкото което става в този отбор от играчи и ще догражда отбора с играчи от школата,която се изгражда в момента!!!Изчакайте 2 години и ще говорим пак.
velez написа:В Черноморец се наливат пари в дълготрайни материални активи, под формата на ЗАЕМ !!! Заем от фирми на М.Събев към клуба, който е освен на Събев е и на Община Бургас....пари за играчи не се дават...всичко е един голям балон, който ще се пукне съвесем скоро... имаше планове да се строи нов стадион на мястото на стария, но истината е, че след 2-3 години на мястото на стадиона ще има всичко друго,но не и спортно съоражение....
ALBION написа:Parmalat написа:Tвърдо съм Балъков да работи.И съм сигурен че ще има успехи в бъдеще като треньор на Черноморец.Балъков ще отсее малкото което става в този отбор от играчи и ще догражда отбора с играчи от школата,която се изгражда в момента!!!Изчакайте 2 години и ще говорим пак.
Какво да работи? Може би като изпълнителен директор, но не и като мениджър. Щял да отсява...... абе приятел, не виждаш ли че потъваме и колкото повече продължаваме да се заблуждаваме, агонията ни ще ни съсипе психически. Имам за себе си един вариант който може да се окаже печеливш, но трябва и трезво разбиране на нещата от самото ръководство. Идеален вариант е Бала да се отегли в името на просперитета на клуба, все пак ако има достойнство и иска да запази името си чисто е длъжен да го направи. Пък нека Митко Събев го направи своя дясна ръка и движи нещата в спортно технически план, а на негово място да поканят Георги Василев и без друго той живее вече в Несебър. Явно Балъков все още не е узрял за мениджър и ако има заложби на добър организатор може да направят с Гочето добър тандем и да реализират нещо запомнящо се в Бургас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта