За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SinFen
Контакти:

Re: За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Мнениеот SinFen » 15 мар 2010 14:57

Йовов, Бардон, Телкийски, Кривия са едни от най добрите футболисти в нашето първенство но са полезни предимно във фаза атака. Kогато едновременн са на терена играта във фаза защита е съвсем зле. Всеки от тези футболисти може да бъде много полезен, но не е задължително да играе всеки мач. По точно казано - по изключение всеки от тях трябва да играе повече от 60 минути.
Основния проблем е липсата на истински треньор който да подреди отбора така, че да използва възможностите на играчите с които разполагаме. Най малко проблема е нежеланието на тези заслужили футболисти. Желание вчера имаше в излишък.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 15 мар 2010 15:04

Когато Вячеслав Грозни бе на трибуната на Герена, той бе склонил да дойде, но първо искаше да се запознае с какъв материал разполага. И като видя си плю на петите. Защото и Кройф да си без играчи си до никъде. Мъри постигна успехи без грам треньорски опит. Трябва да оставим Гонзо и играчите на спокойствие и да се потърси сметка на собственика защо нямаме класни играчи. В този тежък момент ако не е Гонзо, друг веднага би напуснал и какво ще остане от ЛЕВСКИ? Ето представете си - днес Гонзо да подаде оставка. Какво ще стане? Ще дойде някой с обещания, два месеца ще се мъчи и той ще хукне. Решението е само едно и то не е смяна на Гонзо.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 15 мар 2010 15:14

Аз казвам 14 месеца никакво мрънкане срещу Гонзо.
Отписваме този сезон. Титлата със сигурност, а почти толкова и евроместата.
Лятото градим нов отбор за следващия сезон. Ако за една година не се намерят нови футболисти и Гонзо не успее да промени стил на игра, тогава вече заслужено да се маха.
Не забравяйте в каква ситуация пое тима.
Мъри също доста се излагаше с Левски в началото, но после играхме четвъртфинал.
Нов качествен треньор ще ни излезе скъпо и няма да има пари за футболисти. А със сегашните и Фърги ще се измъчи.
Така че да оставим Гонзо да работи на спокойствие.
В тази конкуренция това ни е максимума (Литекс си запазиха състава; ЦСКА и Локото взеха доста качествени играчи).
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 15 мар 2010 15:22

Батков е основният виновник за състоянието на отбора,но и Гонзо има вина.Защо Гонзо продължава да пуска Йовов? Сигурно футболистите залагат в кой мач бижутера ще уцели вратата и поради тази причина той трябва да играе.Сигурен съм,че и Петков в следващия мач ще е титуляр,въпреки,че му вкарват от 30-40м.Защо пуска Сърмов? Той топката не може да си спре.Кръстовчев защо е титуляр? По-добре да беше пуснал Антонов.Никаква идея в атака,само някакви изсипани топки.Тези работи ги решава Гонзо и той също има вина,но най-лошото е ,че Гонзо прикрива Батков.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Гонзо подаде оставка,но Батков не я прие

Мнениеот sslevski » 15 мар 2010 15:30

Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.Не бил приел оставката ама има ли някакви доводи защо не я приема или просто ей така.Аз разбирам да се оправдаваш с мал шанс и всичко ама и ти да си направил всичко възможно т.е.да си взел качествен треньор,да си купил качествени футболисти и после се оплаквай.А той какво не е направил нищо в последните години и продължава да не прави.Така можем и без теб господин Баткофф.
Последна промяна от sslevski на 15 мар 2010 15:33, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Гонзо подаде оставка,но Батков не я прие

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 15:31

sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.

Заглавието е,че гонзо е подал оставка ти за съвсем друг проблем говориш
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 15:33

sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.Не бил приел оставката ама има ли някакви доводи защо не я приема или просто ей така.Аз разбирам да се оправдаваш с мал шанс и всичко ама и ти да си направил всичко възможно т.е.да си взел качествен треньор,да си купил качествени футболисти и после се оплаквай.А той какво не е направил нищо в последните години и продължава да не прави.Така можем и без теб господин Баткофф.

ти явно не го слушаш добре?той каза, че пари няма, ако не си разбрал.Ама пък и никой няма да даде 30 милиона за Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 15 мар 2010 15:34

bojkyy написа:
sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.

Заглавието е,че гонзо е подал оставка ти за съвсем друг проблем говориш

Пич ако четеш внимателно аз визирам втората част от заглавието БАТКОФФ НЕ Я ПРИЕ.
Чети внимателно ;)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 15 мар 2010 15:37

POPCORN написа:
sslevski написа:Бай ти ганьо балкански да излезе с декларация има ли пари или няма за да направи от Левски отбор какъвто го искаме ако не да си ходи.Мисля че по тоя начин отбора може и без него.Не бил приел оставката ама има ли някакви доводи защо не я приема или просто ей така.Аз разбирам да се оправдаваш с мал шанс и всичко ама и ти да си направил всичко възможно т.е.да си взел качествен треньор,да си купил качествени футболисти и после се оплаквай.А той какво не е направил нищо в последните години и продължава да не прави.Така можем и без теб господин Баткофф.

ти явно не го слушаш добре?той каза, че пари няма, ако не си разбрал.Ама пък и никой няма да даде 30 милиона за Левски!

Ми точно там е проблема той иска да досасипе отбора нито го продава нито дава пари за него.
Точно затова казвам че може и без него.Тия пари където ги дава в момента може да ги даде и обикновен бизнесмен.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 15:40

sslevski написа:
POPCORN написа:

Ми точно там е проблема той иска да досасипе отбора нито го продава нито дава пари за него.
Точно затова казвам че може и без него.Тия пари където ги дава в момента може да ги даде и обикновен бизнесмен.

еми почвайте некви неща със седене във форумите няма стане.протести ,чупене ала бала да се стресне :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”