За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Asen1914
Контакти:

Re: За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Мнениеот Asen1914 » 15 мар 2010 14:06

А бе какво е виновен Гонзо,че ония стиснат гъз не даде пари за селекция? С един Сашо Александров ли се става шампион?Или пък с нападател взет от Спортист? Или ще станем шампиони с 30 годишния Петраш,който го гонят от всякъде? Няма как трениора да успее с такива футболисти!!! От футболистите трябва да останат само:Митрев,Владо Гаджев,Минев,Сърмов и да си върнем Иса!Другите най-добре да се махат!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 15 мар 2010 14:09

пелинат написа:
tihomires написа:Преди около 10 години имахме за треньор един немец - Рюдигер Абрамчик. Така и не разбрах защо го махнаха, можеше да наложи дисциплина и да научи футболистите на тактика - нещо което не виждам в сегашният ни отбор!!!

Абрамчик днес
0:00 12-03-2002
Новинар
244 | 4 | 0 Коментирай
Н. Сираков: Може да напусна футбола след 1 юни
Германецът Рюдигер Абрамчик ще бъде официално освободен от "Левски" днес. Немският спец бе привикан вчера следобед на среща с изпълнителния директор по финансовите въпроси на шампионите Константин Баждеков, на която беше обсъждано бъдещето на треньора. "Утре (б.р. днес) ще продължим разговорите - заяви Баждеков. - Не очаквам проблеми. Искаме да се разделим като цивилизовани хора. Собственикът на клуба Майкъл Чорни е в течение." Абрамчик отказа коментар. "Знам за срещата между Баждеков и Абрамчик - призна Наско Сираков. - Не знам обаче какво са обсъждали. Аз лично не съм преговарял с никого за нов треньор." Сираков допълни, че обмисля оттегляне от футбола. "Имам ангажимент към "Левски" и към Чорни и до края на сезона ще си изпълнявам задълженията - заяви той. - Започвам обаче сериозно да се замислям от 1 юли да напусна." Абрамчик беше изгонен защото не позволяваше на Сираков да му се бърка в работата.За Сираков най-добър треньор е Мъри защото е послушен.Ролята на Сираков във футбола е да раздава карти под масата,ако ме разбирате.Случайно ли беше ,че миналата пролет преди мача ЦСКА-Левски Батков се наведи на Сираков и заговори колко велик бил и как бил нужен на клуба.В резултат Левски изненадващо тръгна на горе ,а ЦСКА започна да пада навсякъде и за два ,три кръга подари титлата.След като си свърши работата Батков забрави за Сираков и нещата пак тръгнаха на зле.

И от къде такава голяма власт на един-единствен човек - Наско Сираков?! Той да не е господ, или премиер, или президент на България. Защо говорите глупости?! Как може един човек да влияе на толкова много хора и събития?! Явно сте чели прекалено много Г.А. и си мислите, че Наско е най-големия конспиратор в света, но дори и да е така, да се надяваме, че ще се класираме на европейското... :D
Колкото до ситуацията в Левски, откакто Гонзо е "всякакъв" в Левски, аз нееднократно писах и предвиждах какво ще се случи в Левски, за мое съжаление, се оказах прав и Левски ще изживее най-тежката си година в историята на клуба. Просто няма какво повече да кажа, няма смисъл да влизам в спор със заблудените застъпници на Гонзо, защото както е казал Алеко Константинов - "Пази, Боже, сляпо да прогледне"!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 14:14

Asen1914 написа:А бе какво е виновен Гонзо,че ония стиснат гъз не даде пари за селекция? С един Сашо Александров ли се става шампион?Или пък с нападател взет от Спортист? Или ще станем шампиони с 30 годишния Петраш,който го гонят от всякъде? Няма как трениора да успее с такива футболисти!!! От футболистите трябва да останат само:Митрев,Владо Гаджев,Минев,Сърмов и да си върнем Иса!Другите най-добре да се махат!

Един треньор може да успее с такива футболисти, но Гонзо не става за треньор, и за футболист не става ма са опитва
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 мар 2010 14:16

от българските треньори Георги Василев е номер 1 от сега действащите,вижте какво направи със скромен клуб като Унион в Германия,а с Етър ,Левски и ЦСКА всеки знае какво постигна,до него и Георги Иванов ще навлезе по добре в треньорския занаят,един централен нападател който Левски търси от 5 години и 1 опорен халф и ето ти отбор за купа европа

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 15 мар 2010 14:37

amoros написа:от българските треньори Георги Василев е номер 1 от сега действащите,вижте какво направи със скромен клуб като Унион в Германия,а с Етър ,Левски и ЦСКА всеки знае какво постигна,до него и Георги Иванов ще навлезе по добре в треньорския занаят,един централен нападател който Левски търси от 5 години и 1 опорен халф и ето ти отбор за купа европа

Ти май въобще не знаеш кво пишеш.Къв ти нападател, къв тренер и къв халф. Отбора е кръгла нула отвсякъде.Посо4и звено в структората левски която да е що годе ОК.(не само футболисти)

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 мар 2010 14:43

Do loss77: А бе ти защо си се хванал да зашитаваш Батков, бе? Да не би да си подставено лице във форума или ти е роднина, или си някои от обкръжението на Гугутката? Няма нормален фен на Левски, които да търпи Батков и знаеш ли най-вече защо? Защото е гнусен доносник....

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 14:45

Ivanskiq написа:Do loss77: А бе ти защо си се хванал да зашитаваш Батков, бе? Да не би да си подставено лице във форума или ти е роднина, или си някои от обкръжението на Гугутката? Няма нормален фен на Левски, които да търпи Батков и знаеш ли най-вече защо? Защото е гнусен доносник....

Човека 1 грешка има в миналото, вие го искарахте Юда
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

chefoo4
Контакти:

Мнениеот chefoo4 » 15 мар 2010 14:46

На Левски му трябват играчи ,които:
1.Знаят какво искат
2.Могат да го направят
3 и 4.Имат хъс да го направят
Гонзо трябва да гради перспективен състав с оглед в близките една две години да оформи един боеспособен състав от млади и можещи футболисти.Сегашния състав от футболисти"за момента" няма бъдеще по простата причина ,че са стари.А старите коне знаете какво ги правят

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: За Гонзо и лидерите

Мнениеот barabata.cska » 15 мар 2010 14:47

xWarden написа:Гонзо не е никакъв треньор, това е повече от ясно, но кои са лидерите. Кривия ли ? Вече е на доста сериозна възраст. Гошо Петков също не е лидер. В първите си мачове Гонзо ги надъха здраво и се получаваше донякъде, но това е само временно. Трябва ни един много добър треньор и нещата ще си дойдат на мястото, поне докато тия играчи не издъхнат съвсем. Чудя се само как така Пирин може да вземе за треньор Стефан Грозданов, а Левски да не може ? Толкова ли няма пари тоя Борат :x

Колега как може да те надъха човек с който сте набори и до вчера сте се крили да ходите заедно по заведения(Г.Петков,Йовов,кривия,Топчо,мечо и т.н)

пелинат

Мнениеот пелинат » 15 мар 2010 14:52

yasen написа:
пелинат написа:
tihomires написа:Преди около 10 години имахме за треньор един немец - Рюдигер Абрамчик. Така и не разбрах защо го махнаха, можеше да наложи дисциплина и да научи футболистите на тактика - нещо което не виждам в сегашният ни отбор!!!

Абрамчик днес
0:00 12-03-2002
Новинар
244 | 4 | 0 Коментирай
Н. Сираков: Може да напусна футбола след 1 юни
Германецът Рюдигер Абрамчик ще бъде официално освободен от "Левски" днес. Немският спец бе привикан вчера следобед на среща с изпълнителния директор по финансовите въпроси на шампионите Константин Баждеков, на която беше обсъждано бъдещето на треньора. "Утре (б.р. днес) ще продължим разговорите - заяви Баждеков. - Не очаквам проблеми. Искаме да се разделим като цивилизовани хора. Собственикът на клуба Майкъл Чорни е в течение." Абрамчик отказа коментар. "Знам за срещата между Баждеков и Абрамчик - призна Наско Сираков. - Не знам обаче какво са обсъждали. Аз лично не съм преговарял с никого за нов треньор." Сираков допълни, че обмисля оттегляне от футбола. "Имам ангажимент към "Левски" и към Чорни и до края на сезона ще си изпълнявам задълженията - заяви той. - Започвам обаче сериозно да се замислям от 1 юли да напусна." Абрамчик беше изгонен защото не позволяваше на Сираков да му се бърка в работата.За Сираков най-добър треньор е Мъри защото е послушен.Ролята на Сираков във футбола е да раздава карти под масата,ако ме разбирате.Случайно ли беше ,че миналата пролет преди мача ЦСКА-Левски Батков се наведи на Сираков и заговори колко велик бил и как бил нужен на клуба.В резултат Левски изненадващо тръгна на горе ,а ЦСКА започна да пада навсякъде и за два ,три кръга подари титлата.След като си свърши работата Батков забрави за Сираков и нещата пак тръгнаха на зле.

И от къде такава голяма власт на един-единствен човек - Наско Сираков?! Той да не е господ, или премиер, или президент на България. Защо говорите глупости?! Как може един човек да влияе на толкова много хора и събития?! Явно сте чели прекалено много Г.А. и си мислите, че Наско е най-големия конспиратор в света, но дори и да е така, да се надяваме, че ще се класираме на европейското... :D
Колкото до ситуацията в Левски, откакто Гонзо е "всякакъв" в Левски, аз нееднократно писах и предвиждах какво ще се случи в Левски, за мое съжаление, се оказах прав и Левски ще изживее най-тежката си година в историята на клуба. Просто няма какво повече да кажа, няма смисъл да влизам в спор със заблудените застъпници на Гонзо, защото както е казал Алеко Константинов - "Пази, Боже, сляпо да прогледне"!

Аз само гледам фактите .Сираков може да не е президент,но е вицепрезидент на БФС и нещата там така са обвързани ,че ти се завива свят.Един и същи казус когато е за Лечков се решава по един начин ,а за други по друг начин и никой от БФС не смее да коментира.Изхвърлянето на Берое от А група за сметка на Беласица също оставям без коментар.А може би знаете ,кой е кум на Коце Маце.Мисля ,че Сираков допълван от Лечков се мъчат да заемат мястото на Сивия кардинал Вуцов в българския футбол.Колкото до Г.А.,някои неща може наистина да са фантасмагории,но доста факти ,които изнася са истина.Между другото ,той прогнозира,че до мача с Левски Митрески ще получи толкова жълти картони,че за дербито да е наказан,ще видим дали е прав.За съжаление за европейското приносът на Сираков ще е никакъв защото селските номера вървят само в България.Само се чудя как може от БФС да му дават 120хил.евро на година заплата за това ,че е директор на нац. отбор.Отделно му се плаща и за вицепрезидент.Ако това не е живот за сметка на футбола,здраве му кажи.В същото време футболния съюз плачат ,че нямат пари за детския футбол.Само от парите ,които се дават на Сираков за година 10 детски отбора,ще могат да се издържат.

Върни се в “Левски”