За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 13:34

По какъв критеий обявихте Гонзо за мъжкар,не мога да разбера тоя човек е смешен кое му е мъжкарството, един мъжкар какъвто искарвате Гонзо, би се махнал от любимия ви отбор и би си признал грешките които допуска, а не да се оправдава всеки път със садията и сякакви други странични фактори. За следващия мач кво ша му е оправданието, че слънцето е светило в учите на футболистите :?:
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 13:35

dan4073 написа:нали това казвам, три положения, ние нищо,нищо защото искахме да пробие през 10 човека, защо не играхме като Пирин на контри?Защо не играхме с повече разбивачи? Защо не играхме с бързи нападатели, и ако нямаме такива, защо?

Защото ако бяхте играли така ще питаш защо не играете като сега

Потребителски аватар
nikipsh
Контакти:

Мнениеот nikipsh » 15 мар 2010 13:36

Абсолютно недалновидна политика на ръководството спрямо треньорите.
Емо Велев ни се подиграва понеже го махнаха в момент когато стана шампион, Вили Вуцов ще ни се подиграва другата седмица като ни изпревари в класирането, Стефан Грозданов даде готова рецепта на Гонзо как се бие Литекс, а гонзо направи точно обратната но лична тактика (остарелите методи на Мъри).
Само смяна на ръководството може да даде шанс за следващия шампионат. Под ръководство разбирам треньорски щаб и спортно-техническо ръководство.
За собственика не мога аз да казвам, но от морална гледна точка трябва да се замисли дали да не освободи малко пространство от обемното си тяло. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 15 мар 2010 13:37

Че трябва треньор ни трябва..................но извинете ме ,Петков за няма една година му вкарват поне 6-ти такъв гол.За мен не е сериозно вратар от ранга на Петков да пуска по 2 такива гола на мач от 20 и кусур метра(снощи,мачовете срещу дебрецен)Зле сме и то много.................. като игра , като положения които НЕ създаваме, като удари към противниковата врата които НЕ отправяме.........................

Потребителски аватар
stefan_ atanasov
Контакти:

Мнениеот stefan_ atanasov » 15 мар 2010 13:40

Вижте момчета,аз съм от ЦСКА обаче Гонзо не ви е виновен той прави това което скапаният ви президент му каже какво искате от Гонзо ? в интерес на истината вие със същите играчи не бихте пролетта с 2-0.Слушех Боримиров когато густува по Ринг и човека си каза ние с този отбор може да станем шампиони какъв ви е проблема ? Тодор Батков се казва вашият проблем.Изритайте го и готово както ние изритахме Лупи,не че и сега сме цъфнали но все пак е по добре от този крадец -затвор за такива като него и Батков.Агенти и тем подобни политици които откраднаха и малкото което имаме ние-нашите любими отбори.Успех ви пожелавам ще се видим на дербито след 3 кръга .

пелинат

Мнениеот пелинат » 15 мар 2010 13:41

tihomires написа:Преди около 10 години имахме за треньор един немец - Рюдигер Абрамчик. Така и не разбрах защо го махнаха, можеше да наложи дисциплина и да научи футболистите на тактика - нещо което не виждам в сегашният ни отбор!!!

Абрамчик днес
0:00 12-03-2002
Новинар
244 | 4 | 0 Коментирай
Н. Сираков: Може да напусна футбола след 1 юни
Германецът Рюдигер Абрамчик ще бъде официално освободен от "Левски" днес. Немският спец бе привикан вчера следобед на среща с изпълнителния директор по финансовите въпроси на шампионите Константин Баждеков, на която беше обсъждано бъдещето на треньора. "Утре (б.р. днес) ще продължим разговорите - заяви Баждеков. - Не очаквам проблеми. Искаме да се разделим като цивилизовани хора. Собственикът на клуба Майкъл Чорни е в течение." Абрамчик отказа коментар. "Знам за срещата между Баждеков и Абрамчик - призна Наско Сираков. - Не знам обаче какво са обсъждали. Аз лично не съм преговарял с никого за нов треньор." Сираков допълни, че обмисля оттегляне от футбола. "Имам ангажимент към "Левски" и към Чорни и до края на сезона ще си изпълнявам задълженията - заяви той. - Започвам обаче сериозно да се замислям от 1 юли да напусна." Абрамчик беше изгонен защото не позволяваше на Сираков да му се бърка в работата.За Сираков най-добър треньор е Мъри защото е послушен.Ролята на Сираков във футбола е да раздава карти под масата,ако ме разбирате.Случайно ли беше ,че миналата пролет преди мача ЦСКА-Левски Батков се наведи на Сираков и заговори колко велик бил и как бил нужен на клуба.В резултат Левски изненадващо тръгна на горе ,а ЦСКА започна да пада навсякъде и за два ,три кръга подари титлата.След като си свърши работата Батков забрави за Сираков и нещата пак тръгнаха на зле.

ziko kanari
Контакти:

Мнениеот ziko kanari » 15 мар 2010 13:48

botevist sam i znam bez botev i levski niama bulgaria, izgonete go tozi maloumnik agent na ds batkov , vie ste levski sofia imate nai mnogo fenove i mnogo bogati fenove lesno chte ste otnovo na varha

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 13:53

ziko kanari написа:botevist sam i znam bez botev i levski niama bulgaria, izgonete go tozi maloumnik agent na ds batkov , vie ste levski sofia imate nai mnogo fenove i mnogo bogati fenove lesno chte ste otnovo na varha

Тоз пък

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 15 мар 2010 13:55

Единственият лидер в левски е БАТКОВ - желая му успех и дано ви довърши.

Заб. Пожелавахте същото и на Томов - но който се смее последен се смее най-добре. ВСИ4КО СЕ ВРЪЩА :lol: ;) :mrgreen: :twisted:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 13:58

venelin_valchev написа:Единственият лидер в левски е БАТКОВ - желая му успех и дано ви довърши.

Заб. Пожелавахте същото и на Томов - но който се смее последен се смее най-добре. ВСИ4КО СЕ ВРЪЩА :lol: ;) :mrgreen: :twisted:

Аз желая тва за всички Бг отбори

Върни се в “Левски”