За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски
По какъв критеий обявихте Гонзо за мъжкар,не мога да разбера тоя човек е смешен кое му е мъжкарството, един мъжкар какъвто искарвате Гонзо, би се махнал от любимия ви отбор и би си признал грешките които допуска, а не да се оправдава всеки път със садията и сякакви други странични фактори. За следващия мач кво ша му е оправданието, че слънцето е светило в учите на футболистите 

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
dan4073 написа:нали това казвам, три положения, ние нищо,нищо защото искахме да пробие през 10 човека, защо не играхме като Пирин на контри?Защо не играхме с повече разбивачи? Защо не играхме с бързи нападатели, и ако нямаме такива, защо?
Защото ако бяхте играли така ще питаш защо не играете като сега
Абсолютно недалновидна политика на ръководството спрямо треньорите.
Емо Велев ни се подиграва понеже го махнаха в момент когато стана шампион, Вили Вуцов ще ни се подиграва другата седмица като ни изпревари в класирането, Стефан Грозданов даде готова рецепта на Гонзо как се бие Литекс, а гонзо направи точно обратната но лична тактика (остарелите методи на Мъри).
Само смяна на ръководството може да даде шанс за следващия шампионат. Под ръководство разбирам треньорски щаб и спортно-техническо ръководство.
За собственика не мога аз да казвам, но от морална гледна точка трябва да се замисли дали да не освободи малко пространство от обемното си тяло.

Емо Велев ни се подиграва понеже го махнаха в момент когато стана шампион, Вили Вуцов ще ни се подиграва другата седмица като ни изпревари в класирането, Стефан Грозданов даде готова рецепта на Гонзо как се бие Литекс, а гонзо направи точно обратната но лична тактика (остарелите методи на Мъри).
Само смяна на ръководството може да даде шанс за следващия шампионат. Под ръководство разбирам треньорски щаб и спортно-техническо ръководство.
За собственика не мога аз да казвам, но от морална гледна точка трябва да се замисли дали да не освободи малко пространство от обемното си тяло.

Че трябва треньор ни трябва..................но извинете ме ,Петков за няма една година му вкарват поне 6-ти такъв гол.За мен не е сериозно вратар от ранга на Петков да пуска по 2 такива гола на мач от 20 и кусур метра(снощи,мачовете срещу дебрецен)Зле сме и то много.................. като игра , като положения които НЕ създаваме, като удари към противниковата врата които НЕ отправяме.........................
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Вижте момчета,аз съм от ЦСКА обаче Гонзо не ви е виновен той прави това което скапаният ви президент му каже какво искате от Гонзо ? в интерес на истината вие със същите играчи не бихте пролетта с 2-0.Слушех Боримиров когато густува по Ринг и човека си каза ние с този отбор може да станем шампиони какъв ви е проблема ? Тодор Батков се казва вашият проблем.Изритайте го и готово както ние изритахме Лупи,не че и сега сме цъфнали но все пак е по добре от този крадец -затвор за такива като него и Батков.Агенти и тем подобни политици които откраднаха и малкото което имаме ние-нашите любими отбори.Успех ви пожелавам ще се видим на дербито след 3 кръга .
tihomires написа:Преди около 10 години имахме за треньор един немец - Рюдигер Абрамчик. Така и не разбрах защо го махнаха, можеше да наложи дисциплина и да научи футболистите на тактика - нещо което не виждам в сегашният ни отбор!!!
Абрамчик днес
0:00 12-03-2002
Новинар
244 | 4 | 0 Коментирай
Н. Сираков: Може да напусна футбола след 1 юни
Германецът Рюдигер Абрамчик ще бъде официално освободен от "Левски" днес. Немският спец бе привикан вчера следобед на среща с изпълнителния директор по финансовите въпроси на шампионите Константин Баждеков, на която беше обсъждано бъдещето на треньора. "Утре (б.р. днес) ще продължим разговорите - заяви Баждеков. - Не очаквам проблеми. Искаме да се разделим като цивилизовани хора. Собственикът на клуба Майкъл Чорни е в течение." Абрамчик отказа коментар. "Знам за срещата между Баждеков и Абрамчик - призна Наско Сираков. - Не знам обаче какво са обсъждали. Аз лично не съм преговарял с никого за нов треньор." Сираков допълни, че обмисля оттегляне от футбола. "Имам ангажимент към "Левски" и към Чорни и до края на сезона ще си изпълнявам задълженията - заяви той. - Започвам обаче сериозно да се замислям от 1 юли да напусна." Абрамчик беше изгонен защото не позволяваше на Сираков да му се бърка в работата.За Сираков най-добър треньор е Мъри защото е послушен.Ролята на Сираков във футбола е да раздава карти под масата,ако ме разбирате.Случайно ли беше ,че миналата пролет преди мача ЦСКА-Левски Батков се наведи на Сираков и заговори колко велик бил и как бил нужен на клуба.В резултат Левски изненадващо тръгна на горе ,а ЦСКА започна да пада навсякъде и за два ,три кръга подари титлата.След като си свърши работата Батков забрави за Сираков и нещата пак тръгнаха на зле.
-
- Контакти:
botevist sam i znam bez botev i levski niama bulgaria, izgonete go tozi maloumnik agent na ds batkov , vie ste levski sofia imate nai mnogo fenove i mnogo bogati fenove lesno chte ste otnovo na varha
ziko kanari написа:botevist sam i znam bez botev i levski niama bulgaria, izgonete go tozi maloumnik agent na ds batkov , vie ste levski sofia imate nai mnogo fenove i mnogo bogati fenove lesno chte ste otnovo na varha
Тоз пък
-
- Контакти:
Единственият лидер в левски е БАТКОВ - желая му успех и дано ви довърши.
Заб. Пожелавахте същото и на Томов - но който се смее последен се смее най-добре. ВСИ4КО СЕ ВРЪЩА

Заб. Пожелавахте същото и на Томов - но който се смее последен се смее най-добре. ВСИ4КО СЕ ВРЪЩА

venelin_valchev написа:Единственият лидер в левски е БАТКОВ - желая му успех и дано ви довърши.
Заб. Пожелавахте същото и на Томов - но който се смее последен се смее най-добре. ВСИ4КО СЕ ВРЪЩА![]()
![]()
![]()
Аз желая тва за всички Бг отбори