Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Докога ще чакаме Йовов да се разиграе!

Мнениеот stg333 » 15 мар 2010 10:18

Veso1913, я да те питам ти вчера гледа ли мача на твоя отбор, би ли споделил нещо за супер играта ви и невероятно заслужената победа, или викаш щом не е Левски съдията може дори сам да иде да вкара гол няма лошо.

THE G.A.M.E

Re: Литекс-Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2010 10:22

Уточнявам: Не можах да гледам мача ! ( май съм щастливец ) ! ? ?
Така, че за някъв коментар за играта......от моя страна, и дума не може да става !
Снощи дори....след като ми съобщиха как е завършил мача......не се изненадах !
Говорихме си с приятели преди двубоя......и аз точно това казах - "че няма да се изненадам както.....и с какъвто и резултат да завърши мача" !
А бяха времена ( не много далечни ...само преди 2-3 г. ) ......когато се изненадвах, че сме били 'само" с 2-3 гола разлика !
Вече от година време.....не се изненадвам на загубите на Левски !
Това май е лошо ? ?
Незнам.....но не ми харесва !
Та за играта ни все пак.....на мен срещу Миньор не ми харесаха нашите........ама го отдадох на няколко странични фактора.
И сега няма да рздавам "присъди" ........предпочитам да видя ( надявам се, този мач да го гледам ) .....срещу Славия този уикенд, как ще се представим.
Вече след три мача....при това срещу сериозни съперници....по може да се каже, каква ни е играта !

П.П
Поне сега някои ще мирясат !
Спокойно "доброжелатели"......Левски няма да става шампион.....не и този път !
Лошото е.....че дори и от третото място сме на сериозна разлика !
Започвам обаче да си мисля.....че ако цената, за да се махне Батков.......е пропускане на евротурнирите........................................................................................
Та дали не е по добре да я платим ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 10:23

joroo836 написа:До кога ще гледаме толкова слаби и безидеини играчи като Йовов,не сам виждал играч на Левски да прави повече пропуски от него.Не ми е ясно защо всички го налагат!Не може в момент когато трудно бележим да пропуснеш две чисти при 0:0 и още две при 1:0. Най лошото е, че това не е само в един мач, при него е постоянно!

докато не спрете да купувате футболисти на по 30 години .Йовов има проблясаци , но никога не е бил много добър футболист!А в момента е хипер зле и въобще не трябва да играе в момента за Левски.Вчерата всичките положения, колкото и малко да имаха Левски всичките ги изпорти той!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 15 мар 2010 10:39

marmi52 написа:
ivaka написа:Очаквано порязване при изравнителния гол, шампионът е ясен!
Гриша Ганчев ще даде купата на Нора Ананиева да бъде шампион на България.
Честито!

:mrgreen:
Абсолютно ! Евала за думите ти !

ЗА КАКВО ПОРЯЗВАНЕ МИ ГОВОРИТЕ БЕ ГОВЕДА ПРОСТИ.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 15 мар 2010 10:41

Ще се разиграе след 40-ака :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 мар 2010 10:44

Снощи Литекс игра срещу Левски така,както играха повечето от отборите от Европа,който отстраняват Левски през последните години ! Сгъстена защита и на контра ! А като се замисля,че и тази година Левски ще се стреми към ЕКТ,не ми се мисли какво ни чака ! Ясно е,че този отбор няма да промени начина си на игра и затова,честно казано,не ми се ще да се класираме за евротурнирите ! Да си изиграем мачовете до края на сезона,да не се класираме в ЕКТ,и започваме да градим отбор наново (Малко вероятно е,обаче :( ) ! Иска ми се много,да не се класираме за ЕКТ,само и само БаткOFF да се махне,и се надявам феновете да му покажем,че не го щем !!! Смятам,че не трябва да търсим проблемите си другаде,освен вътре в отбора !
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 11:01

stg333 написа:Veso1913, я да те питам ти вчера гледа ли мача на твоя отбор, би ли споделил нещо за супер играта ви и невероятно заслужената победа, или викаш щом не е Левски съдията може дори сам да иде да вкара гол няма лошо.

Е,сега и ти. :) Вие изумихте България с играта си вчера. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 мар 2010 11:07

Blue_Lion написа:Снощи Литекс игра срещу Левски така,както играха повечето от отборите от Европа,който отстраняват Левски през последните години ! Сгъстена защита и на контра ! А като се замисля,че и тази година Левски ще се стреми към ЕКТ,не ми се мисли какво ни чака ! Ясно е,че този отбор няма да промени начина си на игра и затова,честно казано,не ми се ще да се класираме за евротурнирите ! Да си изиграем мачовете до края на сезона,да не се класираме в ЕКТ,и започваме да градим отбор наново (Малко вероятно е,обаче :( ) ! Иска ми се много,да не се класираме за ЕКТ,само и само БаткOFF да се махне,и се надявам феновете да му покажем,че не го щем !!! Смятам,че не трябва да търсим проблемите си другаде,освен вътре в отбора !

За съжаление, приятелю, има голяма вероятност да не стигнем до турнирите. В момента сме на 5 точки от Локо СФ. Като гледам играта и програмата...лоша работа. Проблемът отдавна е ясен. За съжеление проблемът самичък няма да си тръгне, защото печели от Левски, колкото и да се опитва да убеждава хората, че е нялал 15млн...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 15 мар 2010 11:17

Няма какво да го чакате Ицко Йовов ,той е надежда от 17 годишен ,но напразна . Всъщност е пълен инвалид за мен ... По-добре да се дава път на млади момчета . ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 мар 2010 11:27

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:Снощи Литекс игра срещу Левски така,както играха повечето от отборите от Европа,който отстраняват Левски през последните години ! Сгъстена защита и на контра ! А като се замисля,че и тази година Левски ще се стреми към ЕКТ,не ми се мисли какво ни чака ! Ясно е,че този отбор няма да промени начина си на игра и затова,честно казано,не ми се ще да се класираме за евротурнирите ! Да си изиграем мачовете до края на сезона,да не се класираме в ЕКТ,и започваме да градим отбор наново (Малко вероятно е,обаче :( ) ! Иска ми се много,да не се класираме за ЕКТ,само и само БаткOFF да се махне,и се надявам феновете да му покажем,че не го щем !!! Смятам,че не трябва да търсим проблемите си другаде,освен вътре в отбора !

За съжаление, приятелю, има голяма вероятност да не стигнем до турнирите. В момента сме на 5 точки от Локо СФ. Като гледам играта и програмата...лоша работа. Проблемът отдавна е ясен. За съжеление проблемът самичък няма да си тръгне, защото печели от Левски, колкото и да се опитва да убеждава хората, че е нялал 15млн...

Аз лично не искам да играем в ЕКТ ! Дано стане...и смятам,че само ние можем да го махнем,никой друг !
Изображение

Върни се в “Архив”