RENAULT написа:браво ,честита победа обаче забелязах ,като че ли реал беше леко "ранен" от мача с лион![]()
Бяха нали..

Нормално е това са хора, не са ботове. Отпадането от ШЛ им се отразява така зле както и на феновете на отбора.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RENAULT написа:браво ,честита победа обаче забелязах ,като че ли реал беше леко "ранен" от мача с лион![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Който е гледал мача, може ли да каже, кой беше капитан за Реал Мадрид?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
ehh написа:Който е гледал мача, може ли да каже, кой беше капитан за Реал Мадрид?
Madridist написа:ehh написа:Който е гледал мача, може ли да каже, кой беше капитан за Реал Мадрид?
Икер Касиляс. В Реал капитаните са в следната последователност. Първи е Раул, втори Гути и трети е Касиляс. Тъй като през този сезон първите двама са обикновено резерви най-често,както беше и вчера,капитан е Касиляс![]()
Madridist написа:Най-силното нападение в Испания,срещу една от най-слабите защити. Резултатът е налице. С около 60 % от възможностите си вкарахме 5 гола(един и на Касиляс за малко интрига) Този мач ще се запомни според мен с хеттрика на Игуаната и поредният силен мач на номер 9
.
bojkyy написа:Madridist написа:Най-силното нападение в Испания,срещу една от най-слабите защити. Резултатът е налице. С около 60 % от възможностите си вкарахме 5 гола(един и на Касиляс за малко интрига) Този мач ще се запомни според мен с хеттрика на Игуаната и поредният силен мач на номер 9
.
Същност автогола беше на Албиол. Иначе за мача, колебливо начало за Реал, гола на Роналдо ги отпусна и започнаха да играят по съсредоточено, иначе си личи последствията от отпадането. Аз съм доволен, отпадането е добра причина да не допуснем вече изненади в първенството, и да затворим устите на каталунските задници, които ще останат без купи тази година
Madridist написа:bojkyy написа:Madridist написа:Най-силното нападение в Испания,срещу една от най-слабите защити. Резултатът е налице. С около 60 % от възможностите си вкарахме 5 гола(един и на Касиляс за малко интрига) Този мач ще се запомни според мен с хеттрика на Игуаната и поредният силен мач на номер 9
.
Същност автогола беше на Албиол. Иначе за мача, колебливо начало за Реал, гола на Роналдо ги отпусна и започнаха да играят по съсредоточено, иначе си личи последствията от отпадането. Аз съм доволен, отпадането е добра причина да не допуснем вече изненади в първенството, и да затворим устите на каталунските задници, които ще останат без купи тази година
Аз не го написах много точно. Имах предвид, че вкарахме и един в нашата врата(т.е. на Касиляс да има малко интирга и да не си тръгват феновете на домакините). Иначе голмайстор наистина беше Албиол
![]()
bojkyy написа:Madridist написа:Най-силното нападение в Испания,срещу една от най-слабите защити. Резултатът е налице. С около 60 % от възможностите си вкарахме 5 гола(един и на Касиляс за малко интрига) Този мач ще се запомни според мен с хеттрика на Игуаната и поредният силен мач на номер 9
.
_RoKi_ написа:bojkyy написа:Madridist написа:Най-силното нападение в Испания,срещу една от най-слабите защити. Резултатът е налице. С около 60 % от възможностите си вкарахме 5 гола(един и на Касиляс за малко интрига) Този мач ще се запомни според мен с хеттрика на Игуаната и поредният силен мач на номер 9
.
Не мисля,че е приятно да говориш така по адрес на другия отбор....Не е етично![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта