Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Club Foot написа:Гледах в сайта на Висшата Лига още преди 3 дни, че ще играят с такива топки за да покажат солидарността си към ''СПИН'' общо казано. Даже пишеше, че играчи като Руни, Дрогба, Торес.. ще играят със специални ленти. И някаква част от приходите в кръга ще отидат за борба със 'спина .
soilwork написа:Club Foot написа:Гледах в сайта на Висшата Лига още преди 3 дни, че ще играят с такива топки за да покажат солидарността си към ''СПИН'' общо казано. Даже пишеше, че играчи като Руни, Дрогба, Торес.. ще играят със специални ленти. И някаква част от приходите в кръга ще отидат за борба със 'спина .
Ееее,мерси за инфото-както винаги феновете са по-напред с материала от медиите-Респект!! Форца Ферари!!
storm написа:Е те в България нали имат договор с Пума .. Как да играят с Найк ?
storm написа:Е те в България нали имат договор с Пума .. Как да играят с Найк ?
RedeviL написа:storm написа:Е те в България нали имат договор с Пума .. Как да играят с Найк ?
Е той договора е на националния отбор.Иначе БГ първенството не съм чул да има договор с някоя марка.Общо взето всеки отбор си играе с различна марка топки.
RedeviL написа:Може и да се бъркам нещо ама си спомням, че ЦСКА играеха по едно време с топките от Лига Европа.
Бижутера написа:RedeviL написа:storm написа:Е те в България нали имат договор с Пума .. Как да играят с Найк ?
Е той договора е на националния отбор.Иначе БГ първенството не съм чул да има договор с някоя марка.Общо взето всеки отбор си играе с различна марка топки.
и в първенството ритат с Пума, аз досега не съм видял някой да ползва друг вид топки...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта