Литекс-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Литекс-Левски
Трагичен Левски. Всеки мач ставаме по-слаби, Литекс напълно заслужено победиха. Остава да се борим за третото място, но с тази игра ще е много трудно.Просто няма как да стане без добър треньор и качествени футболисти, а не такива на по 33. Докато не се направят кардинални промени в отбора ще се мъчим... 

- el_galaktiko
- Контакти:
Blue_Lion написа:bossar написа:tihomires написа:По-добре нулева година в Европа и тотална чистка лятото, отколкото да се мъчим и заблуждаваме!!!
+1
+ 1![]()
![]()
ами ние искаме неискаме си отиваме към място извън 3-ката съответно извън зона европа и от всички губим само ние тея балами които ходим по стадионите а гледам Петков селд края на мача се ухилил до уши маитапи се с ивелин попов изобщо трагедия в синьо
Много сме зле. Дано след тоя мач да се даде шанс на по-младите играчи да почнат да трупат опит. Но не мисля, че трябва да се отказваме от борбата за място в Европа, поне що се касае до нагласа и желание за битка за това място. Трябва да имаме някаква поставена цел, за да може да обиграваме отбор, в който играчите да са под напрежение(в добрия смисъл на думата), а не просто да доиграваме оставащите мачове.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
modor написа:SkArY_9 написа:Чак съдията се изненада на засадата ...,но заслужение Ви бихме, много слабо играхте.
[offtopic]Любе ти не беше ли от Дунав Русе![]()
[/offtopic]
[offtopic]Да, но и съм на Литекс

vaskonti написа:Стига споменавахте отменения гол, абсолютно чиста и безспорна засада. Търсете проблемите на отбора си там където са!
Абсолютно съм съгласен с теб. Безпорна засада на Йовов, а не на Мечо...
Трябва нещо да се промени в Левски. Не може с тея пенсии да продължаваме да играем толкова години, пък и продължават да ги връщат. Да има 1-2-ма, съгласен, ама почти целият отбор е над 31-2 години. Не става така.
Гонзо показа, че не става за треньор. Харесвам го много, но още с назначаването му ми стана ясно, че няма да се справи. Трябва ни качествен треньор и да пускаме 17-18 годишни момчета титуляри. Дано не се класираме за Европа и дано има чистка това лято.
От феновете ни в сектор Б съм отвратен. Не е като навремето, когато и аз бях част от него. В такива гъзолизци не съм вярвал, че може да се превърне Левски. Не може ти да падаш 0:3 на Герена и тея да пеят все едно нищо не е станало. А онзи гълъб ли е, какъв е, въобще тая мишка не искам да я коментирам. Въпреки, че за Батков съм на различно мнение от повечето от вас. Според мен, добре че е Батков, че поне има някакви пари в отбора. Не забравяйте, че клубът не дължи нищо, за разлика от повечето отбори. Хубаво, махнете го Батков, псувайте го, и после кой ще дойде? Вие ли ще го издържате Левски? В България от футбол не се печели! Още повече с трансферната политика на Левски. Разберете, че на никой не му трябва Левски, на никого, особено в тая криза. И никой няма и да го вземе скоро време. Просто това е реалността. Батков, ако имаше толкова желаещи, повярвайте, досега 3 пъти да го е продал.

Тоя мач бях за Левски не за друго,а защото не харесвам този изкуствен измислен Литекс и ми се щеше да биетеза да си решим мача помежду си-в дербито.Иначи чета тук много трагедии,0:3 си е 0:3,но понеже никога не съм обичал разни простотии обиди и прочие,въпреки че момента е меко казано подходящ,ще си кажа набързо мнението,за да не се натрапвам в темата.Според мен днес играхте слабо-Левски,но от това не трябва да се правят трагедии.Личното ми мнение е,че ви липсва само треньор и едни нападател.Защото тези играчи няма кой да ги нареди.Но не смятам,че трябва да бъдете толкова трагично настроени-0:3 паднахме и ние от Миньор,но ето че макар и сега да не сме в най-доброто състояние,все пак се борим за титлата,така че нищо фатално не е станало,но загубата е факт и е тежка.Разбирам напълно,защото срещу Литекс с тези съдии,където си водят и цялата плеяда медийни герои трудно някой друг ще вземе титлата.Наистина трудно.Чист гол на Левски отменен първата част.Защо?!Не е ясно,а всъщност е пределно ясно...За евротурнирите според мен ще се класирате безпроблемно,освен ако не стане някакъв катаклизъм и не почнете да падате от Славия и т.н.Айде лека вечер и по-спокойно приемайте загубата-на нас феновете такава ни е работата-да подкрепяме отбора и да ни боли.
[offtopic]П.П:Браво за хореографията!Добра беше.[/offtopic]
[offtopic]П.П:Браво за хореографията!Добра беше.[/offtopic]

ами ние искаме неискаме си отиваме към място извън 3-ката съответно извън зона европа и от всички губим само ние тея балами които ходим по стадионите а гледам Петков селд края на мача се ухилил до уши маитапи се с ивелин попов изобщо трагедия в синьо[/quote]
Да и на мен това ми направи впечатление.
Да и на мен това ми направи впечатление.
- child in time
- Контакти:
Мача просто показа истинската картина в Левски а тя е батална и кървава! Какъвто и факир да е Батков не може да скрие явния срив в организацията на отбора! Кой на практика е треньор в момента ? Какво е Гонзо ? Не може сам човек да балансира в толкова голям отбор ( а и какъв опит има Гонзо ?) Това не е някакво селско отборче където Кмета е собственик и треньор и капитан и ляво крило! Това е Левски тук си трябва сериозен треньор , спортно технически директор , скаут и тн ! Ясна организационна структура !
ПП : Извинявам се че взимам отношение към Левски но като футболен фен не мога да не изразя мнението си!
ПП : Извинявам се че взимам отношение към Левски но като футболен фен не мога да не изразя мнението си!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

"...Левски записа две победи срещу ЦСКА при юношите и децата
14 март 2010 19:20 Размер на шрифта: T- | T | T+ © снимка: БГНЕС Две победи записаха юношеския и детския тим на Левски над вечния съперник ЦСКА, в срещи за първенство, които се играха днес на изкуствения терен на "Герена".
Първи един срещу друг се изправиха юношите младша-възраст (набор 1994 г.). След по-добра игра, „сините" таланти с треньор Радой Минковски победиха с 5:3.
Двубоят между детските тимове (набор 1996 г.) на Левски и ЦСКА бе по-оспорван, но все пак „сините" с треньор Кирил Кирилов грабнаха победата с минималното 1:0. ..."
НАПРАВО ДА ГИ ВЗИМАТ В МЪЖКИЯ ТИМ, ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ!
14 март 2010 19:20 Размер на шрифта: T- | T | T+ © снимка: БГНЕС Две победи записаха юношеския и детския тим на Левски над вечния съперник ЦСКА, в срещи за първенство, които се играха днес на изкуствения терен на "Герена".
Първи един срещу друг се изправиха юношите младша-възраст (набор 1994 г.). След по-добра игра, „сините" таланти с треньор Радой Минковски победиха с 5:3.
Двубоят между детските тимове (набор 1996 г.) на Левски и ЦСКА бе по-оспорван, но все пак „сините" с треньор Кирил Кирилов грабнаха победата с минималното 1:0. ..."
НАПРАВО ДА ГИ ВЗИМАТ В МЪЖКИЯ ТИМ, ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ!
Стига бе, оревахте света!? Айде подкрепяйте си отбора за ЕКТ, футбол е все пак, а пък и Литекс са отбор с потенциал....