Не мисля обаче че Левски ще стигнат до Х.
Интересът преди всичко :))
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- jembajemba
- Контакти:
Re: Интересът преди всичко :))
Литекс - Левски - 1:1 за ЦСКА.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Sole написа:Какви палци да бият ЛевскиПо-добре да стискат палци Левски да не изпадне в Б група-щото с тази игра са за там
Ей Къци ти ли си бе ?!
От ЦСКА съм,нека падат говедата,не им стискам палци,не искам да ги гледам в евротурнирите,не искам пак да излагат България!
- Jorkorazporko
Сички май искаме Х, ама нещата не вървят добре...
ruashh написа:Айде честито на всички от луната!!!!!
Само Черно море.
Аз пък искрено се зарадвах от изхода на мача.Сега сините поне ще мируват 2-3 дена,докато им държи влага и няма да си развяват много коня
Ако искаме да ставаме шампиони,трябва да вземеме мачовете си,а не да чакаме някой да ни свърши работата.Наистина най-добрия знак за нас бе Х,но пък тия три кебапчета в мрежата на Урсула си е живо шоу,още повече ,че реакцията му след гол във вратата му е много комична.Гледа като риба на сухо 
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- captain_drifuss
- Контакти:
никога не сум и няма да бъда за лефски! исках погром, очаквах го с оглед на смешната синя защита и мудното им нападение- случи се! сега съм щастлив и чакам с нетърпение ЦСКА ДА БИЕ ПРЕКИТЕ СИ КОНКУРЕНТИ- литекс и локо софия, да смачка лефски и да спечели златен дубъл!!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
captain_drifuss написа:никога не сум и няма да бъда за лефски! исках погром, очаквах го с оглед на смешната синя защита и мудното им нападение- случи се! сега съм щастлив и чакам с нетърпение ЦСКА ДА БИЕ ПРЕКИТЕ СИ КОНКУРЕНТИ- литекс и локо софия, да смачка лефски и да спечели златен дубъл!!!
Всичко добре ама ако не ме лъже паметта имате гостуване на Берое
neznaiko написа:Кога се е чуло и видяло, агитката на ЦСКА да стиска палци за победа на Левски? Днес направих забавна справка сред своите познати цска-ри и се оказа, че всички тайничко и под сурдинка ще стискат палци на Гонзо и компания. Значи можело и не боли.
Стига толкова вражда) Нека този кръг мине без омраза!
Стискали сме ние друг път.Аз си бях за Литекс!!

Върни се в “Футбол - България”