Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: до сините фенове

Мнениеот Gonzo0009 » 14 мар 2010 20:56

sslevski написа:
Gonzo0009 написа:Кво предлагаш бе? Айде махни го де...

Предлагам да сме по единни и по решителни а ти.....

Еми айде Ти си нашия лидер действай.Обединявай ни.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 14 мар 2010 21:01

Много неща трябва да се променят в нашият отбор,няма какво да се залъгваме!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 мар 2010 21:01

Gonzo0009 написа:
sslevski написа:
Gonzo0009 написа:Кво предлагаш бе? Айде махни го де...

Предлагам да сме по единни и по решителни а ти.....

Еми айде Ти си нашия лидер действай.Обединявай ни.

Не мисля да влизам в полемика с тебе.Обаче по всичко личи че си син на бай ти Ганя.
Е слугувай му на спокойствие благодарение на такива като тебе ще господства още дълго.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

smorci
Контакти:

Мнениеот smorci » 14 мар 2010 21:05

Аз да си призная не съм и очаквал нещо по-различно да се случи в Ловеч.ЛЕВСКИ в момента за съжаление е всичко друго,ама не и футболен отбор,Жалка пасмина.Смешен треньор, смешни ръководители.Няма ясна визия и почерк отбора или футболен облик.Нищо не е наред.Какво можем да очкаваме-едно голямо нищо.С бай Ганьо начело отбора не го чака нищо добро, а напротив.Ще затъваме все повече и повече в блатото.Моите уважения към Гонзо-раздаваше се докрай на терена, но за треньор и дума не може да става.Дори се помисли и за по велик от Наско Сираков.Както се казва-"Дай на простия власт и му гледай сеира".Дори Кокала беше по-добър вариант(в крайна сметка ни направи шампиони).Селекция няма или ако има такава тя е пълен провал.Взехме Кривия и Миро Антонов.Кривия е свършил с футбола, то е ясно.Няма с какво да помогне на ЛЕВСКИ в тези трудни моменти.Единствения който знае за какво става въпрос на терена е Бардон, но и той милия не е първа младост а и сама птичка пролет не прави.Г.Петков беше невероятен вратар-ама беше.В последно време и той е изпаднал в дупка-вкарват му от където пробват да шутират.Изхода е само един- Борат да продава отбора.Иначе накрая на сезона сме зад Чорбата, Литекс, Локо СФ.т.е извън тройката. Колкото до Гонзо едно е ясно-Борат ще се подиграе и с него и ще си измие ръцете, но за съжаление и Гонзо сам си е виновен.Даде му се власт понеже Борат няма кьорав лев за качествен треньор и той си вирна носа, помисли се за големия ръководител.Жалко за отбора и за милионите му фенове.:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 14 мар 2010 21:08

Не, Гонзо не става и не ми го подкрепяите, защото ЛЕВСКИ е по-важен!!! Истински треньор трябва с идея и мисъл, не с 8-и клас, колкото и да е дал на любимия ми отбор-Паткоф ВЪН и Гонзо всичко друго в любимия отбор, но не и треньор!!!
Важен е ЛЕВСКИ, а не кой бил дал много на отбора искам си нашата игра с нашите момчета, не лигльовци стряскащи се от идваща топка!!!
НАЙ-ВАЖЕН Е ЛЕВСКИ И НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ КУХИ ЛЕЙКИ(ПАК КАЗВАМ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО СА ДАЛИ НА ОТБОРА). КОГАТО НЕ СТАВАШ ЗНАЧИ НЕ СТАВАШ!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 мар 2010 21:11

БАТКОВ,НАПУСНИ ЛЕВСКИ ! Твойте решения съсипват нашия отбор !
Изображение

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Re: До кога сините фенове ще търпят?

Мнениеот Kerer_777 » 14 мар 2010 21:13

БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ, ДРУГАТ ГОДИНА МОЖЕ И ДА НЕ СМЕ В ЧЕЛНАТА ЧЕТВОРКА ЗАРАДИ ТЕБЕ .............

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 14 мар 2010 21:15

С бай Ганьо начело отбора не го чака нищо добро :!: БАТКОВ,НАПУСНИ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
breza_
Контакти:

Мнениеот breza_ » 14 мар 2010 21:17

мисля че ударихме дъното.по слаб безидеен левски без дух и желание и без идея аз не помня от поне 20 год.а синете фенове изгониха кокала и ни докараха достанич и гонзо за триньор и резултата е на лице на път сме да не играем в европа или да се молим цеца да вземе купата

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 мар 2010 21:18

Мисля че трябват инвестиции а не по тупване по рамото и за род и родина.Това е като за начало трябва един истински треньор.После ни трябва един истински шеф на фен клуб който може да поведе феновете а не те да се цепят на две едни са против президента другите не.Е съжалявам я тази птица.....но такава подлога никога не сме имали.......дано нещата се променят ама как вървят нещата Пирин ще са пред Левски и то съвсем заслужено.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”