Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Мнениеот nik_bg1 » 14 мар 2010 17:56

acmilan написа:Пловдив е хубав град,но такъв шовинизъм няма никъде,както там...Момчето задава един въпрос насочен към левскари,които ЖИВЕЯТ в Пловдив,никъде не е написано,че трябва да са до 9-то коляно майни.Разбира се,че е хубаво в града ти всички да са фенове на отбор от града,но да обвиняваш някого,че е фен на даден отбор,значи трябва да си доста ограничен човек.И на мен не ми е приятно на мач Берое-Левски или Берое-ЦСКА като има в сектора за гости заралии,но да ги мразя за пристрастията им,трябва да съм малоумник...

В това твое изказване ти не обиждаш никого лично,само цял един град и неговите фенове,така ли?Или имаш предвид,че само мойте родители,баби и дядовци са шовинисти...
Каквото повикало,такова се обадило...
Айде сбогом,комплексар.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 14 мар 2010 19:23

nik_bg1 написа:
acmilan написа:Пловдив е хубав град,но такъв шовинизъм няма никъде,както там...Момчето задава един въпрос насочен към левскари,които ЖИВЕЯТ в Пловдив,никъде не е написано,че трябва да са до 9-то коляно майни.Разбира се,че е хубаво в града ти всички да са фенове на отбор от града,но да обвиняваш някого,че е фен на даден отбор,значи трябва да си доста ограничен човек.И на мен не ми е приятно на мач Берое-Левски или Берое-ЦСКА като има в сектора за гости заралии,но да ги мразя за пристрастията им,трябва да съм малоумник...

В това твое изказване ти не обиждаш никого лично,само цял един град и неговите фенове,така ли?Или имаш предвид,че само мойте родители,баби и дядовци са шовинисти...
Каквото повикало,такова се обадило...
Айде сбогом,комплексар.

Какво толкова каза Акмилан, та го наричаш комплексар? :shock: Роден съм в Пловдив, след това бях студент в града, ожених се за пловдичанка :mrgreen: , работих в Пловдив 10 години и трябва със съжаление да кажа, че се разочаровах от положението там. Нищо,че преди това ми беше любимия град, но това си е мой проблем.
Безкритичния шовинизъм е този , който показва комплекси. За толкова години в града съм опознал много кореняци пловдивчани, част от тях съм ги харесал, друга част са били не по–малки селиня от тези като мен дето са израснали в малко градче. ;) Хора всякакви, навсякъде. Но най–лошо впечатление във форума напоследък ми правят пловдивските фенове, не търпят никого, самозалъгват се, че отборите им са велики, а просто Ботев и Локото са били от най-симпатичните и красиво играещи тимове в страната. Но винаги са имали и извастни комплекси от столичните отбори и манталитет на шампиони общо–взето им е липсвал винаги. Ако това някога се промени, ще е чудесно.
“Селяни“ има и на пъпа на София расли. Така, че нека не се обиждаме.
Аз като дете съм живял далеч от Пловдив, значи ли, че не е редно да съм от Ботев?...
Дядо ми е от ЦСКА, а баща ми е от Левски, но никога не сме имали проблеми в семействот заради това. :) ;)

botev forever

Мнениеот botev forever » 15 мар 2010 16:02

joroo836 написа:Само Левски от кв.Гагарин и мощна подкрепа от 19:30 за отбора на народа! Юноша на локо сам но сам трето поколение левскар в кравта!

Като ти гледам правописа май не си от Пловдив,а от бъдещите му квартали.С този правопис със сигурност си от Левски,спор няма.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 15 мар 2010 17:44

Значи от на4алото на темата-до сега,разбрах че има 3-ма левскари в Пловдив.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 15 мар 2010 18:15

Имайки предвид любовта на сините(червените) фенове към купите и титлите,нищо чудно скоро и в други градове да нямат фенове.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 15 мар 2010 19:58

Що,трима? Единият е от "Левски" ама от онзи "Левски" дето си го е основал сам в кв.Гагарин - гр.Пловдив :roll:

Върни се в “Левски”