Извинение към Гранден!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Извинение към Гранден!

Мнениеот galin56 » 14 мар 2010 15:52

POPCORN написа:
galin56 написа:
POPCORN написа:Трето аз казах, че е пълен смешник, и затова се извинявам.И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе, .....

И ставаш по-смешен и по-смешен и по-см...... Защо трябва да гледаш мачове на един футболист та да му коментираш качествата ли ????? Ми гледай му снимките тогава, дрехите, колата, апартамента, па каква порода му е кучето. Не се заяждам човек ама може ли да питаш въпроса: "И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе,"
Е аджиба какво мнение имаш като не си му гледал мачовете!!! Много ми е интересно.

ама ти знаеш ли че твойто мнение ми през оная работа какво мислиш за мене бе дришлио.нито ме познаваш нито нищо и нямаш право да ме обиждаш.писна ми на оная работа от такива отворковци като тебе.казах ,че е смешен защото според мене се скатава да не играе като Да коща ама ти си просто много тъп и не може да го проумеш и като незнаеш за какво съм казал, че е смешен по-добре не коментирай!

1-во никъде не съм те обидил!!! 2-ро просто казвам че ми е смешно някой да коментира футболист без да му е гледал мачове, независимо дали си ти или някой друг. Нито се заяждам лично с тебе нито те обиждам но щом така го приемаш, спирам да коментирам тая тема. И ако си мъж а не хлапе ще напишеш и поне едно извинявай за това "дришлио" - твоя работа.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 мар 2010 15:57

1-во никъде не съм те обидил!!! 2-ро просто казвам че ми е смешно някой да коментира футболист без да му е гледал мачове, независимо дали си ти или някой друг. Нито се заяждам лично с тебе нито те обиждам но щом така го приемаш, спирам да коментирам тая тема. И ако си мъж а не хлапе ще напишеш и поне едно извинявай за това "дришлио" - твоя работа.

Е ти през цялото време ми казваш, че съм смешен . това какво е?Смешен съм , защото не ти харесва моито мнение.Нито някой задължавам да мисли като мене нито нишо.Всеки да си мисли каквото иска и да го пише когато иска.Ама това смешен си много ме издразни!Казваш ,че не се съгласяваш с мнението ми и готово.а не ми го натякваш 2 пъти!После не ми пречи да ти кажа извинявай !Извинявам се за обидата.Просто другият път бъди малко по тактичен това те съветвам!Казах, че е смешен защото според мене се скатава да играе, не че не е футболист!Милих го като Да Коща само за пари играе и не му пука за друго!И пак ти се извинявам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 мар 2010 16:12

Браво човек значи си мъж. Инересно ми беше дали ще почнем да се псуваме като пубери или ще се извиним като мъже. Значи все пак има и възпитани футболни фенове :) ;) . И 2-ро ако съм те засегнал извинявам се и аз. Малко попрекалих с това смешен. Пак ти повтарям то не беше лично към теб а към подобен род изказвания независимо дали от теб или някой друг!!!
Послепис: защото както имаше в един коментар по-горе: В България сме царе на прибързаните заключения и изказвания. Играе един мач добре и почваме да му сваляме звездите, играе някой мач зле и сме готови майката да му разплачем( пример Бербатов след дербито), и при треньорите същата работа сменяме ги през 2 месеца. А в чужбина пример Бенитез колко са му ядосани, че Ливърпул не може да стане топ отбор, но кара вече 6 или 7(незнам точно) сезона начело на Ливърпул.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 мар 2010 16:24

galin56 написа:Браво човек значи си мъж. Инересно ми беше дали ще почнем да се псуваме като пубери или ще се извиним като мъже. Значи все пак има и възпитани футболни фенове :) ;) . И 2-ро ако съм те засегнал извинявам се и аз. Малко попрекалих с това смешен. Пак ти повтарям то не беше лично към теб а към подобен род изказвания независимо дали от теб или някой друг!!!
Послепис: защото както имаше в един коментар по-горе: В България сме царе на прибързаните заключения и изказвания. Играе един мач добре и почваме да му сваляме звездите, играе някой мач зле и сме готови майката да му разплачем( пример Бербатов след дербито), и при треньорите същата работа сменяме ги през 2 месеца. А в чужбина пример Бенитез колко са му ядосани, че Ливърпул не може да стане топ отбор, но кара вече 6 или 7(незнам точно) сезона начело на Ливърпул.

Така е спор няма.Просто нали няколко пъти се контузи и мислих, че избягва да играе футбол или се е уплашил какви са условията в България и се прави на контузен!Затова казах че е смешен футболист.А за качествата му не мога да кажа нищо все още.Факт е че вчера игра добре имаше мисъл в действията му и пазеше доста добре топката!Ще го видим понатам как ще играе :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 мар 2010 16:30

Смешен си, смешен си, смешен си!

хах не мисля да те коментирам тебе.няма и за какво да те обиждам, защото пък тебе ептем господ те е наказал.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 мар 2010 16:32

POPCORN написа:Така е спор няма.Просто нали няколко пъти се контузи и мислих, че избягва да играе футбол или се е уплашил какви са условията в България и се прави на контузен!Затова казах че е смешен футболист.А за качествата му не мога да кажа нищо все още.Факт е че вчера игра добре имаше мисъл в действията му и пазеше доста добре топката!Ще го видим понатам как ще играе :lol:

Абе то да ти кажа сега вече като се доуточни има логика в това което казваш. Човек като му чете автобиографията като футболист не бих се учудил ако стане като Рабех в Левски или още по-зле като Рабех в Анжи :lol: Ма дано пък му е дошъл акъла.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 мар 2010 16:38

galin56 написа:
POPCORN написа:Така е спор няма.Просто нали няколко пъти се контузи и мислих, че избягва да играе футбол или се е уплашил какви са условията в България и се прави на контузен!Затова казах че е смешен футболист.А за качествата му не мога да кажа нищо все още.Факт е че вчера игра добре имаше мисъл в действията му и пазеше доста добре топката!Ще го видим понатам как ще играе :lol:

Абе то да ти кажа сега вече като се доуточни има логика в това което казваш. Човек като му чете автобиографията като футболист не бих се учудил ако стане като Рабех в Левски или още по-зле като Рабех в Анжи :lol: Ма дано пък му е дошъл акъла.

ми мене това ми беше мисълта.като видях какво е правил във Франция тука може да си ни върти на малкият пръст.Там е бил некви шамари ала бала :lol: :lol: кво му пречи да се прави на контузен постояно и да си взима парите и така...но пък вчера ме опроверга.имаше голямо желание за игра!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Мнениеот cska_15 » 14 мар 2010 17:12

Аз досега нямах никакво изградено мнение за ГрАнден, но с изявите си вчера ми се понрави..

[offtopic]Главното "А" е хората, които му измислиха какви ли не имена. ;)[/offtopic]
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 мар 2010 18:37

Прекалено рано е да се гради мнение за Гранден,особено на фона на мач срещу последния в класирането.Визитката му като футболист е обещаваща,но има много сущаващи новини относно дисциплината му.Има логика в приказките,че ако бе перфектен професионалист,с тая визитка като футболист,няма да се мотае толкова време безработен.Има много футбол в това момче,но дано да не се окаже нашия Рабех!Да дочакаме да видим изявите му в мачове срещу по силни отбори и тогава да го коментираме!Още е рано.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 мар 2010 00:15

Old_death написа:Прекалено рано е да се гради мнение за Гранден,особено на фона на мач срещу последния в класирането.Визитката му като футболист е обещаваща,но има много сущаващи новини относно дисциплината му.Има логика в приказките,че ако бе перфектен професионалист,с тая визитка като футболист,няма да се мотае толкова време безработен.Има много футбол в това момче,но дано да не се окаже нашия Рабех!Да дочакаме да видим изявите му в мачове срещу по силни отбори и тогава да го коментираме!Още е рано.

Точно по същия начин мисля и аз !
Да личи ,че е грамотен футболист,но нека да изчакаме малко време да мине ,да изиграе 10-тина мача на ниво и тогава да почнем да го величаем !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”