POPCORN написа:galin56 написа:POPCORN написа:Трето аз казах, че е пълен смешник, и затова се извинявам.И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе, .....
И ставаш по-смешен и по-смешен и по-см...... Защо трябва да гледаш мачове на един футболист та да му коментираш качествата ли ????? Ми гледай му снимките тогава, дрехите, колата, апартамента, па каква порода му е кучето. Не се заяждам човек ама може ли да питаш въпроса: "И защо трябва да гледам мачове?Аз си казвам мнението бе,"
Е аджиба какво мнение имаш като не си му гледал мачовете!!! Много ми е интересно.
ама ти знаеш ли че твойто мнение ми през оная работа какво мислиш за мене бе дришлио.нито ме познаваш нито нищо и нямаш право да ме обиждаш.писна ми на оная работа от такива отворковци като тебе.казах ,че е смешен защото според мене се скатава да не играе като Да коща ама ти си просто много тъп и не може да го проумеш и като незнаеш за какво съм казал, че е смешен по-добре не коментирай!
1-во никъде не съм те обидил!!! 2-ро просто казвам че ми е смешно някой да коментира футболист без да му е гледал мачове, независимо дали си ти или някой друг. Нито се заяждам лично с тебе нито те обиждам но щом така го приемаш, спирам да коментирам тая тема. И ако си мъж а не хлапе ще напишеш и поне едно извинявай за това "дришлио" - твоя работа.