зелено-бяло написа:Веднага обяснявам![]()
Отборите които се класират по-напред за купата,ще могат да"КУЛТУРНО И ЦИВИЛИЗОВАНО"(като Литекс и Левски)да си отложат мачовете ОТ ПЪРВЕНСТВОТО(отново като Литекс и Левски
),за да могат да играят ПО-СИЛНО в турнира(за пореден път-като Литекс и Левски
) Ти като радетел за силна и красива игра веднага подкрепяш решението на БФС!
Да, ама не!Последните 3 кръга трябва да се играят по едно и също време,нали?Нищо не може да се отлагаЗащо тогава поне финала за купата да не бъде след края на първенството?Отборите да могат да се подготвят за "по-силна и красива игра"(такава,каквато ти подкрепяш).
Струва ми се обаче,че повечето "сини"ще кажат:
"Правилата са за всички,другите как могат а вие не,ние си гледаме Левски и другите не ни интересеуват....."
Справедливо,по Батковски!
ТАРАтанци!
(Мога пак да обясня....)
Ама пак ти казвам, че Левски и Литекс отложиха мача заради ЕВРОПЕЙСКИТЕ купи - та белким там да се представим добре (не се получи -здраве да е). И да ти кажа, че отлагането на този мач е ...единственото решение на Бфс, в което намерих някакъв смисъл.
За финала на Купата: Съгласен съм, че трябва да се отложи - точно за да се подготвят отборите и да стане един честен и хубав мач, ама Бфс ги боли фара за това ...
И повечето сини няма да кажат това, което си мислиш ти... Мен примерно не ме интересува кой ще е на финал тая година - стига този финал да е ЧЕСТЕН и без уговорки ( това все пак е врата за Европа).