Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот garfild8 » 13 мар 2010 22:49

Зелен,подкрепям те тотално.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 мар 2010 23:00

Как е в Б група?Ами поне я няма двуполюсната смрад,човек колкото и да е зает може да ходи на гостувания спокойно - кеф ти Шумен,кеф ти Добрич,Балчик,Каварна,Търговище,Несебър...Истината обаче е,че ако вие бяхте в Б група ти гарантирам едно-ти мойто момче няма да си на стадиона,не,че сега си,но тогава хептен няма да си и не 1500-3000 колкото събираше Черно Море едно време там,вие няма да имате и 20 човека.Вие сте ебаси карикатурата на фенове,само дето от медийни надувки не може да се видите колко сте жалки и смешни...милиони ми били,а на стадиона 450 пайтака,половината отишли да продават дрога :!: Я кажи за дрогата,за агентите-комунисти дето колят и бесят в отбора на всички власти,недей ме занимава с Б група
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 мар 2010 23:21

Стрелец,страшен си. :lol: Кажи му,че в Б група има избор на две групи.А и В група. :lol: [offtopic]Която си иска,нея да избере. :lol:[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2010 03:55

зелено-бяло написа:Имам един въпрос към феновете на Черно море. Представете си, че вашият отбор е на мястото на Литекс от есента. Тоест - в третият кръг гостувате на Левски на Герена, по програма мачът се играе в събота, а преди това в четвъртък имате мач от Европа. От Левски отказват да пренасрочат мача за неделя, защото във вторник също имат мач в Европа. Дали от вашият клуб ще поискат отлагане на мача и вие бихте ли се съгласили с такова искане?

Само от събота за неделя ли може да се отлага?
Ами Левски -Литекс с колко МЕСЕЦА го отложиха?

Ами отложиха го бе пич, щото двата отбота се разбраха културно и цивилизовано - имат мачове в Европа - трябват свежи сили, понеже ако се беше играл тоя мач по програма - това е дерби ей... А и Бфс тогава нямаше какво да каже - това решение като цяло беше с идея Левски и Литекс да се представят добре в Европа...така че с тия коментари за това отлагане на мача... не всявайте курвенски идеи и интриги - двата отбора + Бфс се разбраха ПРОФЕСИОНАЛНО с една единствена цел - отпочинали и силно отбори в Европа
===============================================================
Малко извърташ нещата,ама нищо!
Значи ако успеем да се класираме по-напред за купата,ще можем да се разберем с противника културно и цивилизовано за отлагане на мача с цел да има по-красиви и достойни мачове в турнира за купата!От БФС "КОПЧЕ" няма да могат да ни кажат,нали?
И никой няма да каже че другаде играят по 2 пъти в седмицата,за какво да се отлага,нали така?

Пич, имах впредвид не мачовете от купата, а тези от първенството. Идеята на това отлагане беше Левски и Литекс да могат да изиграят мачовете в Европа със възможно най - мобилизирани и отпочинали футболисти...

"Значи ако успеем да се класираме по-напред за купата,ще можем да се разберем с противника културно и цивилизовано за отлагане на мача с цел да има по-красиви и достойни мачове в турнира за купата"
...не го разбрах това - уточни се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2010 03:59

antares написа:Ако,не знаете, Бай Ганя Ви е фалирал.Очертава се път нa Левски към Б група 8-)

Ако не знаеш - да ти кажа. Левски още не се е насочил към Б групите....и като/ако фалира "Бай Ганя" - тогава ще злословиш... ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 14 мар 2010 08:04

Веднага обяснявам :)
Отборите които се класират по-напред за купата,ще могат да"КУЛТУРНО И ЦИВИЛИЗОВАНО"(като Литекс и Левски :) )да си отложат мачовете ОТ ПЪРВЕНСТВОТО(отново като Литекс и Левски :) ),за да могат да играят ПО-СИЛНО в турнира(за пореден път-като Литекс и Левски :) ) Ти като радетел за силна и красива игра веднага подкрепяш решението на БФС!
Да, ама не!Последните 3 кръга трябва да се играят по едно и също време,нали?Нищо не може да се отлага :idea: Защо тогава поне финала за купата да не бъде след края на първенството?Отборите да могат да се подготвят за "по-силна и красива игра"(такава,каквато ти подкрепяш).
Струва ми се обаче,че повечето "сини"ще кажат:
"Правилата са за всички,другите как могат а вие не,ние си гледаме Левски и другите не ни интересеуват....."
Справедливо,по Батковски!
ТАРАтанци!
(Мога пак да обясня....)

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 14 мар 2010 08:33

Винаги съм бил против злобната конфронтация, злобните квалификации да не говорим за обидите! Имам молба към всички варненци - не цитирайте и публикувайте статии от "varna-sport.com"! Бъдете здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 мар 2010 10:27

venitos написа:Винаги съм бил против злобната конфронтация, злобните квалификации да не говорим за обидите! Имам молба към всички варненци - не цитирайте и публикувайте статии от "varna-sport.com"! Бъдете здрави!

Чест и почитания.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 мар 2010 13:04

Fridtjof Nansen написа:
more написа:Заради такива като теб явно има смисъл от антилевскарски теми.Затова винаги ще се кефим такива отборчета и в България и в чужбина да ви мачкат. :oops:

Статистика на мачовете „Левски” – „Черно море” („А” група):
Мачове: 90
Победи за „Левски”: 52
Победи за „Черно море”: 13
Равни мачове: 25
Голова разлика: 176:73 в полза на „Левски” ;)

П.П. Иначе вие не отлагате мачове, само понякога хапвате еклери в повечко..... :mrgreen:

[offtopic]Недей за сладкарските продукти, че са много чувствителни по темата. Особено модератора им...[/offtopic]
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 мар 2010 13:08

Fridtjof Nansen написа:
more написа:Заради такива като теб явно има смисъл от антилевскарски теми.Затова винаги ще се кефим такива отборчета и в България и в чужбина да ви мачкат. :oops:

Статистика на мачовете „Левски” – „Черно море” („А” група):
Мачове: 90
Победи за „Левски”: 52
Победи за „Черно море”: 13
Равни мачове: 25
Голова разлика: 176:73 в полза на „Левски” ;)

П.П. Иначе вие не отлагате мачове, само понякога хапвате еклери в повечко..... :mrgreen:

Аз пък ще бъда по обстоятелствен.Именно с тази статистика се изложи момченце малко,с леко влажен кравешки поглед.Това че имаш брада и мустаци на аватара,не те прави по голям мъж.Сега да ти изясня ситуацията.Статистиката е във ваша полза благодарение не на някакво превъзходство през годините,а на БРУТАЛНОТО ПОДПИРАНЕ ОТ СЪДИИТЕ през периода 1945-2010 година.Когато се е свирело що годе нормално/в смисъл че все още не сте успели да оплетете в мафиотските си мрежи всички участващи във футбола/резултатите са повече от категорични.Черно море с по добри показатели от Левски.И понеже все навирате в лицата на хората,великите си евроучастия,моля да ми кажеш кога и каква купа са спечелили подуенските футбалери на европейското поприще.Предлагам да не се хабиш да ми отговаряш.А за нашия отбор предполагам си чувал,че са спечелили първата международна купа в чубина.Турнир с ранга на КЕШ по онова време.Когато вие се докопате до нещо толкова значимо,ела да ми се обадиш.Нещастник!И не сме отлагали мачове,за да се представим на ниво.И не сме се крили от участия във финал за купата на България,от страх да не ни разкрият.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”