Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Мнениеот drughi » 13 мар 2010 21:48

plovdivmraziselskiq написа:
drughi написа:
Blue Varna написа:аз лично на всеки мач който не мога да ходя да го гледам на стадиона,посещавам едно и също кафене в Тракия,ако те интересува повече ми пиши на лично да не правим реклама във форума

Колега, я ми кажи, кое е това кафене, че ми стана интересно, а пък и аз съм от Тракия, някой път да дойда да гледам някой мач с вас левскарите. ;)

Ти случайно не си ли от ЛОКОМОТИВ??????

Ти като си от БОТЕВ само мачове на Ботев ли гледаш ??????
Изображение

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 13 мар 2010 21:50

Не, но не и да ги гледам с фенове на други отбори. Примерно досега гледах ЦСКА - Своге, но нямам никва амбиция да гледам мач на ЦСКА с някой от техните фенове

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 13 мар 2010 21:51

варна,не разбрах като си бил на дербито с шала под якето,тои виждаше ли се и ако не защо казваш,никои нищо не ти направил

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 мар 2010 21:51

Хехе,много тракийци сме били във форума :) Специално за жк. Тракия мога да кажа, че има фенове само на Локото и Ботев. Кои са повече, вече ми е трудно да отговоря, аз самият имам приятели и от двата отбора. А относно феновете на грандовете в Пловдив, в града ни съм виждал един-единствен път фен на Торсида Пловдив. Беше със суичер в едно кафе на Капитан Райчо :roll: А с шалове на Левски и ЦСКА не съм виждал много хора(това естествено не значи че няма 8-) ) в Пловдив. Най-вече ученици на по 14-15 години,ама са малко 8-)
Последна промяна от Madridist на 13 мар 2010 21:52, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 мар 2010 21:52

Blue Varna написа:
drughi написа:
Blue Varna написа:аз лично на всеки мач който не мога да ходя да го гледам на стадиона,посещавам едно и също кафене в Тракия,ако те интересува повече ми пиши на лично да не правим реклама във форума

Колега, я ми кажи, кое е това кафене, че ми стана интересно, а пък и аз съм от Тракия, някой път да дойда да гледам някой мач с вас левскарите. ;)

Кой е казал че ходя с някой?Май говоря в единствено число...Иначе кафето е Лаватца-та до пазарчето,заповядай

Аз не съм казал, че ходиш с някой ! Къде видя множествено число ? Я кажи до кое пазарче, зеленчуковото срещу Католическата ли, че не се сещам там за Лаваца ?
Изображение

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 21:53

vasko1936 написа:
kanar4o написа:За това Пловдив е най-футболния град ... няма Левски нема ЦСКА ... Suport your local team ...
НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В ПЛОВДИВ!

+1!!!!!!
В Пловдив съм забелязал, че фенове на Левски или ЦСКА, колкото и малко да са, все са израснали като деца на село, или са преселници от друго населено място!!!

Не съм сагласен с теб.С много Левскари в Пловдив освен по стадионите съм нямал контакти,но за моя голяма мъка повечето колеги и познати са Цесекари.Говоря за хора които симпатизират на други отбори освен Пловдивските и между тях селяни замомента не съм засичал или "пришълци",какъвто съм аз примерно
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 мар 2010 21:53

plovdivmraziselskiq написа:Не, но не и да ги гледам с фенове на други отбори. Примерно досега гледах ЦСКА - Своге, но нямам никва амбиция да гледам мач на ЦСКА с някой от техните фенове

Ти вярваш ли, че там има фенове, само на Левски ?
Изображение

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 21:56

1912 написа:варна,не разбрах като си бил на дербито с шала под якето,тои виждаше ли се и ако не защо казваш,никои нищо не ти направил

Според теб със разкопчано яке и без да си правя труда да крия шала много много дали се е виждал?Бях със няколко приятеля Ботевисти до мен,но накрая ми направи мн приятно впечатление как един от по възрастните фенове на Ботев м/у 35-40г.дойде и ми стисна ръката за това че толкова се радвах на гол-а ви :)

bobi1980
Контакти:

Мнениеот bobi1980 » 13 мар 2010 22:01

Има как да няма.Ние сме навсякъде!!!
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 13 мар 2010 22:01

Колега, я ми кажи, кое е това кафене, че ми стана интересно, а пък и аз съм от Тракия, някой път да дойда да гледам някой мач с вас левскарите. ;)[/quote]

Кой е казал че ходя с някой?Май говоря в единствено число...Иначе кафето е Лаватца-та до пазарчето,заповядай[/quote]

Аз не съм казал, че ходиш с някой ! Къде видя множествено число ? Я кажи до кое пазарче, зеленчуковото срещу Католическата ли, че не се сещам там за Лаваца ?[/quote]

До католическата църква новото кафе.Не се казва Лаватца но за по лесно така му викам/е

Върни се в “Левски”