ЦСКА София - Спортист Своге

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: ЦСКА София - Спортист Своге

Мнениеот captain_drifuss » 13 мар 2010 21:10

Николай Манчев игра добре според мен, трябва повече да се разчита на него...от вътрешните халфове Св. Петров и Морозс са ненужни, трябва да ги разкарат!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 мар 2010 21:20

никва дузпа нямаше .... митрески играе много добре ..... минев малко слабо играе според мен .....виданов също .... иначе панку , петре , гранден , платини , митрески много добри ..... тошко и светльо също бяха добри .....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 мар 2010 21:20

Аз се радвам, че новите попълнения показват доста добра класа. Митрески,Панку, Гранден, Р.Трифонов и Петре ( с малко по-слаб от другите), се оказаха много добро попадение. Все още имат какво да работят по взаимодействието, но се вижда че имат голямо желание и качества. Остава и Маркиньос да заиграе така както може, и мисля че ще направим доста здрав отбор за Европа.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 мар 2010 21:33

Е, то при добро желание във всеки мач може да се свирят по 50-тина дузпи и да се вдигнат по десет червени картона (май не е така за картоните, ако един отбор остане със 7 човека губи служебно, най-много 7 може, 3 за единия и 4 за другия отбор :lol: ), тоя беше решил да спазва правилата повече от обичайното. А и дузпата трябваше да се пребие и да има жълт картон за изпълнителя, защото тръгна, спря се и пак тръгна. Ама изглежда съдията вече беше преизпълнил плана за свирене по правилник :lol:. Иначе Митрески игра добре, Светльо и той, то в такъв мач няма и как да се издънят, не знам какво толкова не им харесвате. И Петре изглежда влиза във форма, Гранден и той беше добър, ама ще ги видиме в сериозните мачове.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 13 мар 2010 21:38

Макар никога да не съм имал крайни мнения относно съдиите, това тая вечер мина всякакви граници. Защо тоя юнак със свирката реши да става главен герой в един решен и почти безмислен мач? Силно се надявах Панку да пропусне дузпата нарочно, време е някой да постъпи мъжки. Относно мача-отвратителен терен и още не мога да придобия ясна представа толкова ли можем или е от терена. Ако е първото-лошо, но ако имаме още игрови резерви може и да се получат нещата.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 13 мар 2010 21:42

Гранден си е класа. Заедно с Панку ще направят страхотен тандем.
Много съм доволен че Андоне най-после не пусна тоя пеперуда Мигел титуляр. Платини въпреки че не вкара гол е с класа над тоя португалец.
Иначе от другите ми направи впечетление Н. Манчев. Много добро включване, пипа си я топката, за разлика от Св. Петров. Дано Андоне почне да го пуска титуляр.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 мар 2010 21:45

Притеснява ме защитата ни.Все още липсва нужния синхрон.При контра-атаките на противника често овисват и ако срещу Спортист не се виждаха тези проблеми, то срещу по сериозните отбори тези проблеми могат да си проличат.Халфовата ни линия мисля, че е горе долу добре, а и след завръщането на Марко очаквам нещата да се подобрят.Общо взето има какво още да се желае, но с оглед на другите кандидати за титлата мисля, че имаме най-добри шансове за титлата.

Потребителски аватар
poiol
Контакти:

Мнениеот poiol » 13 мар 2010 22:06

дано Митревски да не пропусне мача с Лефски. Андоне трябва да помисли за това
Последна промяна от poiol на 13 мар 2010 22:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 13 мар 2010 22:09

ЦСКА днес...не че Своге е някакво мерило!

1. Гранден показа това, което знаехме за него - мързелив на тренировки, но с техника, каквата в България дори не може да се научи! Вижте движението му при втория гол - това не знам някой бъллгарски футболист да го умее!
2. Митрески - отново доста тромав и явно има проблем с по-бързите и крехки нападатели у нас, които падат при първото побутване...личи си разликата между Германия и България по него!
3. Панку показа как се бие дузпа, у нас никой не може да я изпълни така!

С две думи, ЦСКА е на прав път и ако оставят Андоне да работи поне 1-2 години ще бъде класи над всички други!

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 13 мар 2010 22:27

Нямаше смисъл от тази фалшива дузпа,отборът си биеше така или иначе...Добро представяне на Гранден.

Върни се в “ЦСКА”