НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Blue_Lion » 06 дек 2008 19:48

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Blue_Lion написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:кво става ся ,ще се порка ли на форумната маса??

От мен водката,са тряа да викнем някоя мацка тука да сервира масата :D :D :D НАЗДРАВЕ !!!

Как си Пловдив Пее ? :) Кво става с теб ? :)

Добре е братле,горе долу нещата са нормални ,като изключим финансовата криза..Утре ми е единствения по свободен ден и мисля да идем с приятели на двата мача в Пловдив.

Ей супер си е при вас :) Как е NFS-то :) Аз са се зайграх в Pro Evolution Soccer 2009 - допада ми :) Ма тряа да играя с Milan,щото Chelsea не им е купен Лиценз :P
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 дек 2008 19:49

slavia_forever написа:
Blue_Lion написа:
slavia_forever написа:Блу, наздраве бе пич. Не ти харесват май, моите теми, а? :D ;)

Ми не ми правят особено впечатление,мааа ми е чудно за кво ги пускаш ;) Дори и тия срещу Локо Пд и Цска ми е интересно кво толкова ги мразиш,пък и нас ? :) И аз не харесвам цска,ма не пиша срещу тях ;) Даже има хора от червените дето ги уважавам :) Брат ние сме обикновени фенове,и хора преди всичко :) Това,кой кой отбор харесва не го определя като лумпен или комунисти или еди-кво-си ;) НАЗДРАВЕ :)

Ами за това са форумите, братле! Не мислиш ли?

Форумите не са за да се псуваш с другите ;) Това,че някой хора ги използват за това е друг въпрос :) Интересно ми е що не пуснеш теми ЗА Славия и проблемите около клуба ви - има доста !!!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 дек 2008 19:57

Ей супер си е при вас :) Как е NFS-то :) Аз са се зайграх в Pro Evolution Soccer 2009 - допада ми :) Ма тряа да играя с Milan,щото Chelsea не им е купен Лиценз :P[/quote]
нфс-то го разцепихме и ся доиграваме alone in the dark,защото малкия го е страх .Но ся от Коледа ще минаваме на 3-ката или на хбох360.Чесно да ти кажа футболните не ги харесваме много много..НАЗДРАВЕ БЛУ.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 дек 2008 20:09

PLOVDIV PEE 1912 написа:Ей супер си е при вас :) Как е NFS-то :) Аз са се зайграх в Pro Evolution Soccer 2009 - допада ми :) Ма тряа да играя с Milan,щото Chelsea не им е купен Лиценз :P

нфс-то го разцепихме и ся доиграваме alone in the dark,защото малкия го е страх .Но ся от Коледа ще минаваме на 3-ката или на хбох360.Чесно да ти кажа футболните не ги харесваме много много..НАЗДРАВЕ БЛУ.[/quote]

Ясно :) Alone in the Dark тая новата е яка,аз я играх на компа,ма аз имам джойпад и е лесно,иначе с клавиатура си е ебало майката :D А то в БГ има ли много игри за Xbox 360,иначе тия неговите джойстици са много яки ! Ако си земеш 360 си купи и игра на Star Wars да се правите на джедаи :D :D НАЗДРАВЕ !!!
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 06 дек 2008 20:11

Наздраве на всички и честито на именниците!!!

Да почерпите ей :lol:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 дек 2008 20:21

Blue_Lion написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ей супер си е при вас :) Как е NFS-то :) Аз са се зайграх в Pro Evolution Soccer 2009 - допада ми :) Ма тряа да играя с Milan,щото Chelsea не им е купен Лиценз :P

нфс-то го разцепихме и ся доиграваме alone in the dark,защото малкия го е страх .Но ся от Коледа ще минаваме на 3-ката или на хбох360.Чесно да ти кажа футболните не ги харесваме много много..НАЗДРАВЕ БЛУ.

Ясно :) Alone in the Dark тая новата е яка,аз я играх на компа,ма аз имам джойпад и е лесно,иначе с клавиатура си е ебало майката :D А то в БГ има ли много игри за Xbox 360,иначе тия неговите джойстици са много яки ! Ако си земеш 360 си купи и игра на Star Wars да се правите на джедаи :D :D НАЗДРАВЕ !!![/quote]
Да яка е ,но за 2-ката не е много добра .Музиката и е народна българска.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 дек 2008 20:22

angelov написа:Наздраве на всички и честито на именниците!!!

Верно бе,я тия който са именници да не се крият зад никовете и да черпат по едно :D :twisted: Утре...ще бием ли брат ? :) Аз викам тежката за нас година да завърши добре,а? Кво ще кажеш ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 дек 2008 20:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Blue_Lion написа:

Ясно :) Alone in the Dark тая новата е яка,аз я играх на компа,ма аз имам джойпад и е лесно,иначе с клавиатура си е ебало майката :D А то в БГ има ли много игри за Xbox 360,иначе тия неговите джойстици са много яки ! Ако си земеш 360 си купи и игра на Star Wars да се правите на джедаи :D :D НАЗДРАВЕ !!!

Да яка е ,но за 2-ката не е много добра .Музиката и е народна българска.[/quote]

Ясно :) Да,са се сетих,че те нещо бяха сложили някви такива мотиви в тая игра :) А ти за коя от всички Alone in the Dark говориш всъщност, щото са преди два месеца излезна една,която няма мн общо с предишните :)
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 06 дек 2008 20:26

Blue_Lion написа:
angelov написа:Наздраве на всички и честито на именниците!!!

Верно бе,я тия който са именници да не се крият зад никовете и да черпат по едно :D :twisted: Утре...ще бием ли брат ? :) Аз викам тежката за нас година да завърши добре,а? Кво ще кажеш ;)

Дано да си прав. Само се надявам да няма некви уговорки да им даваме мача, пък те да ни дадът този за шампионата и да се хвърлят срещу цска.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 дек 2008 20:29

Ясно :) Да,са се сетих,че те нещо бяха сложили някви такива мотиви в тая игра :) А ти за коя от всички Alone in the Dark говориш всъщност, щото са преди два месеца излезна една,която няма мн общо с предишните :)[/quote]
Ами аз мисля ,че е само една бе майна..има я за 2-ка и 3-ка и за хбох360,за пс не знам каква е ,защото лаптопа ние слаб и не е за игри .

Върни се в “Игри и забавления”