Sagittarius написа:Не бива да се дразним от резултата момчета.Теренът и условията бяха ужасни,а нашите играчи се бориха мъжки и заслужават комплименти,тежкия терен определено спаси Сливен от загуба и ни попречи да играем бързия и комбинативен футбол,който Велизар Попов налага и изисква от играчите.Ужасните условия не дадаха никакъв шанс за влизане на Данчо Юруков,защото при тази липса на класа в нападение и отсъствието на Миро Манолов си мисля,че Юрука последните 20 минути щеше да е решителен коз.Не съжалявайте за Ратников,надали имаме по-техничен и повратлив играч,бързак в краката,с много идеи...но на такъв терен разбирате-Ратников щеше да е най-слабия ни играч,той изобщо не е силен физически,а теренът изискваше не неговата брилянтност,а физика и борбеност.Най-добрия ни играч беше новия Сашо и съдията го изгони,дали пресилено или не аз не искам да коментирам,изгонил го-изгонил го.След него отличен пиша пак на Илко Пиргов,защото в решителната ситуация спаси онзи топовен изстрел от 30 метра,който си беше чист гол при друг вратар.6 пиша и на Дани Димов,който беше най-добрия ни полеви играч след Сашо и основна заплаха за Сливен с далечните си удари и играта с глава при статични положения.Малшанс имахме и с гредата на Борносуза.
Сега обаче за съдийството....мълчахме при Черноморец,въпреки,че Николай Йорданов свири 100% за акулите.Куп измислени фалове,куп измислени жълти картони за нашите основни играчи Димов(за силно чистене на топката???),Домакинов(защото го удариха в гръкляна с лакът и падна) и т.н.,цял мач ни натиква в нашата половина,а не ни дава чисти фалове позволявайки на Черноморец да играе отвъд рамките на грубостта.Вчера беше същото,никакви фалове за нас,а за тях куп измислени,те бяха готови паднали ако не беше тоя палячо Пастата.Ясно е,че се разчиства пътя на ФК Дузпа 1914 към УЕФА ама айде моля ви сини подлоги такива,недейте толкова нагло,защото виждате,че ФК Дузпа е отбор за 8-мо място,не се силете толкова....
И две думи за играта и дупките.Видях,че наричате Божилов дупка,а аз питам-Жоро Илиев как игра?Да,знам,че е наш любимец,но последната контрола с румънците-най-слабия на терена,с Черноморец-провали всяка атака която мина през него,вчера-провали 2 голови атаки в които бяхме с числено надмощие.Много слаба форма за Жоро Илиев,а именно неговите блестящи игри ни даваха криле края на есента,а и по принцип,дано се вдигне бързо,защото най-много имаме нужда от неговия дух,хъс и умение,не е приятно капитанът ти да е баш дупката в отбора.
Точно срелецо!Жоро най-слаб!За съжаление той е единствения ни креативен халф в момента.Дано скоро си върне убийствената форма и когато заиграе Дани Г и Юрука,ще се оправят нещата.Не че сега са много зле,но могат да са много по добре.