Сливен : Черно Море 8.3.2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Сливен : Черно Море 8.3.2010

Мнениеот Veso1913 » 09 мар 2010 16:51

Sagittarius написа:Не бива да се дразним от резултата момчета.Теренът и условията бяха ужасни,а нашите играчи се бориха мъжки и заслужават комплименти,тежкия терен определено спаси Сливен от загуба и ни попречи да играем бързия и комбинативен футбол,който Велизар Попов налага и изисква от играчите.Ужасните условия не дадаха никакъв шанс за влизане на Данчо Юруков,защото при тази липса на класа в нападение и отсъствието на Миро Манолов си мисля,че Юрука последните 20 минути щеше да е решителен коз.Не съжалявайте за Ратников,надали имаме по-техничен и повратлив играч,бързак в краката,с много идеи...но на такъв терен разбирате-Ратников щеше да е най-слабия ни играч,той изобщо не е силен физически,а теренът изискваше не неговата брилянтност,а физика и борбеност.Най-добрия ни играч беше новия Сашо и съдията го изгони,дали пресилено или не аз не искам да коментирам,изгонил го-изгонил го.След него отличен пиша пак на Илко Пиргов,защото в решителната ситуация спаси онзи топовен изстрел от 30 метра,който си беше чист гол при друг вратар.6 пиша и на Дани Димов,който беше най-добрия ни полеви играч след Сашо и основна заплаха за Сливен с далечните си удари и играта с глава при статични положения.Малшанс имахме и с гредата на Борносуза.

Сега обаче за съдийството....мълчахме при Черноморец,въпреки,че Николай Йорданов свири 100% за акулите.Куп измислени фалове,куп измислени жълти картони за нашите основни играчи Димов(за силно чистене на топката???),Домакинов(защото го удариха в гръкляна с лакът и падна) и т.н.,цял мач ни натиква в нашата половина,а не ни дава чисти фалове позволявайки на Черноморец да играе отвъд рамките на грубостта.Вчера беше същото,никакви фалове за нас,а за тях куп измислени,те бяха готови паднали ако не беше тоя палячо Пастата.Ясно е,че се разчиства пътя на ФК Дузпа 1914 към УЕФА ама айде моля ви сини подлоги такива,недейте толкова нагло,защото виждате,че ФК Дузпа е отбор за 8-мо място,не се силете толкова....

И две думи за играта и дупките.Видях,че наричате Божилов дупка,а аз питам-Жоро Илиев как игра?Да,знам,че е наш любимец,но последната контрола с румънците-най-слабия на терена,с Черноморец-провали всяка атака която мина през него,вчера-провали 2 голови атаки в които бяхме с числено надмощие.Много слаба форма за Жоро Илиев,а именно неговите блестящи игри ни даваха криле края на есента,а и по принцип,дано се вдигне бързо,защото най-много имаме нужда от неговия дух,хъс и умение,не е приятно капитанът ти да е баш дупката в отбора.

Точно срелецо!Жоро най-слаб!За съжаление той е единствения ни креативен халф в момента.Дано скоро си върне убийствената форма и когато заиграе Дани Г и Юрука,ще се оправят нещата.Не че сега са много зле,но могат да са много по добре.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 09 мар 2010 18:54

Хареса ми обективността в коментара на TheGAME, също Искричка, Стрелеца и още 2-3 коментара. За втория картон на Александров - абсолютно заслужен и много глупаво изпросен. При състоянието на нашите терени неотлагането на мача в тези условия беше абсолютно безотговорно, но какво друго да очакваме от БФС - това БФС, което тотално се компрометира. Моето мнение е, че освен, че "отговорните органи" няма да ни допуснат до еврозоната, ние не я заслужаваме. Не сме толкова добре комплектовани, не играем конкурентен на европейските отбори футбол, нямаме домакинска база... Не казвам, че останалите отбори заслужават повече от нас, но това си е техен проблем, нали? Като правим нещо, трябва да го правим добре. Иначе ще заприличаме на левскарите.
Въпреки всичко обаче ИСКАМ КУПАТА! :lol:

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 11 мар 2010 19:42

винаги сте ми биле симпатични.........както и всички от провинцията ,но последно време все повече заприличвате на грандовете в юлюзиите и оправданията си...........съдията не ви е виновен,спорите за някви глупости,фалчета,лакти.......няма редовно отменен гол.....или дузпа нали???? Да разбирам ли че вие можете да биете с такава "помощ" РЕАЛ МАДРИД ???????????????В идяхте квоо е времето и терена кво да се коментира повече за футболни достойнства?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 мар 2010 09:26

Хич не са глупости тези дребни фалчета,лакътчета и т.н.,защото с 20 измислени фала във ваша полза най-малкото което се постига е изнерване на нашите играчи(ЧК) и разбиване на ритъма на ни игра,на темпото и т.н.Както и да го въртиш сме по-добрия отбор,а през цялото време вие търсехте едно нещо-изсипани топки в нашето поле и ако стане някакво меле или далечен удар...това е и какво правеше Пастата?Измислени фалове,за да центрират вашите в пеналта пред Пиргов.Плешито беше хванал съдията и разбери,на нас не ни е чак толкова до тези 3 точки в Сливен при положение,че е видно как дузпаджиите са купили цялата пролет и подсигурили мястото си в УЕФА през А група-което не ни дава шанс за медал.С или без 3 точки от Сливен Черно Море повече от 5-то,в някакъв случаен равой-4-то място не може да хване,нас Купата ни е задачата....но въпроса е,че така не става,разбираш ли-не става.Опорочен мач в полза на 3-ти отбор,но както и да е,аз казах,че нас А група не ни вълнува още щом видяхме как заклаха Миньор и,че отбора с агентурната мрежа е абониран за медалите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 13 мар 2010 17:18

ето за това ти говоря,решение което реши мача на съдията с Миньор........за класата на отборите между Сливен и Черно Море ,май никой неспори........подразних се че обвинявате съдията за неуспеха си (макар че при тези условия това беше най - логичния резултат)........по този начин всичко се прехвърля,феновете се успокояват с съдията,футболистите и те,като прибавим и тренерите .......и ето ни високото качество на футбол.......

Върни се в “Черно море”