СЛАВИЯ-Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СЛАВИЯ-Пирин
Вуцов на пресконференцията: Съдията днес беше дошъл на мисия. Мисията не беше да помага на Пирин или Славия. Вижте с кой играем следващия кръг.

marmi52 написа::mrgreen:
Като се абстрахираме от редовната съдийска тесла срещу "СЛАВИЯ" , изключително слабо представяне на белите.
Това не е "СЛАВИЯ" от края на есенния полусезон !
От друга страна и "Пирин" не разкриха истинските си възможности. Орлетата обаче не загубиха мача ...
Незнам кой трябва да се радва повече на този хикс ?!? :(
Аз!

PFC Litex написа:На Вуцов, че адреналина му идва в повече е ясно на всички, но съдията да го изгони в 92-та минута за мен е кощунство.
Следващия мач на Славия срещу кой е
Срещу Левски е следващия мач,а съдията направи уникална услуга на белите,защото ще ги води интелигентен човек като Букарев,а не Вуцан...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
PFC Litex написа:Вуцов на пресконференцията: Съдията днес беше дошъл на мисия. Мисията не беше да помага на Пирин или Славия. Вижте с кой играем следващия кръг.
Явно всички са решили да си мият ръцете и други неща с Левски...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Не коментирам нищо, просто цитирах думите на Вуцов.
Дори сега разбрах, че Славия гостува на Левски в следващия кръг.
Вуцов: Ще помисля дали да не пусна юношите в следващия мач, за да са спокойни всички
Вуцов: Ще помисля дали да не пусна юношите в следващия мач, за да са спокойни всички

Porto написа:marmi52 написа::mrgreen:
Като се абстрахираме от редовната съдийска тесла срещу "СЛАВИЯ" , изключително слабо представяне на белите.
Аз!Парите от залагания са рядко срещано явление,но от време на врем топлят,а навън е студено!
Ами да ти е честита печалбата !
Който разбира от футбол ще печели, който не разбира ще лапа мухите и ще блее като мен ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
PFC Litex написа:Не коментирам нищо, просто цитирах думите на Вуцов.
Знам,че не коментираш ти
Слабъчък мач за Славия определно. За амбициите които имат...пореден слаб мач не говори добре. И айде стига пак със съдийството - това е смешно. Човекът добре си свири мача... не знам какви претенции имате. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Логично между белите и орлетата завърши мача х.
Почти през цялата среща, имаше борба в средата на терена.
Заслужено съдията показа червен картон на футболистта на Славия.

Почти през цялата среща, имаше борба в средата на терена.
Заслужено съдията показа червен картон на футболистта на Славия.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
marmi52 написа:Porto написа:marmi52 написа::mrgreen:
Аз!Парите от залагания са рядко срещано явление,но от време на врем топлят,а навън е студено!
![]()
Ами да ти е честита печалбата !![]()
Който разбира от футбол ще печели, който не разбира ще лапа мухите и ще блее като мен ...
Защо да лапаш мухите?Не го приемай така,има още много мачове,пък и според мен Славия ако се съсредоточи за Купата може да постигне нещо.