Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
xWarden написа:Не ви ли писна да се занимавате с простотиите на тоя олигофренПрави се на интересен на журналята, като гледа само в чуждата чиния, понеже е пълна с дългове и също така изказвания от сорта на "бием следващите 5 мача и титлата е наша"; "Господ е Българин, това значи Левскар"; "Духом бях с отбора на паметника"; "Гоних американски шпиони из полето" и т.н
И спрете да се надувате, че е агент на ДС- всички знаете, че го мразим...
mistreated написа:
Коментирай борчовете на Левски към държават и други инстанции, за които говоря и които ПФК Левски АД е публикувало в своя годишен отчет. Защо коментираш само борчовете на ЦСКА? Или пак въртите като грамофонна плоча едно и също заучено от любимия ви адвокат?
honda написа:mistreated написа:
Коментирай борчовете на Левски към държават и други инстанции, за които говоря и които ПФК Левски АД е публикувало в своя годишен отчет. Защо коментираш само борчовете на ЦСКА? Или пак въртите като грамофонна плоча едно и също заучено от любимия ви адвокат?
Аз не съм специалист по счетоводство и бих те помолил да коментираш защо данните ,които изнасяш доста се различават от резултатите изнесени от ПК по корупция след направена пълна ревизия на всички елитни футболни клубове у нас. И как да разбирам думите на шефа на НАП Красимир Стефанов,че към септември месец 2009 ПФК "Левски"АД нямат неплатени задължения към НАП. И на въпроса "толкова ли са изрядни "Левски"?" Кр.Стефанов отговори ,че "Левски" имат минимални задължения към други институции и са едни от "отличниците" с най-малко задължения- все пак това са думи на шефа на НАП след направена ревизия.
Иначе аз знам ,че парите давани от Чорни и Батков давани на ПФК"Левски" са под формата на кредити. Съмнявам се че има собственик на отбор ,който дава парите безвъзмездно,както и предполагам че "титаните" не изплащат задълженията на ЦСКА ,а ги изкупуват-те си остават но вече са към тях. Иначе нито Чорни нито Батков са в графата на любимците ми.
Още един път моля да бъда извинен за некомпетентноста си,но първо не съм счетоводител,а и от доста време не живея в България и не съм запознат с българското законодателство.
mistreated написа:
Веднага отговарям на въпросите ти. Сега, все още не са публикувани отчетите за 2009 година и това е разбираемо, тъй като срока за тяхното подаване в НАП е 31.03.2010 г., отчета който коментирам е за 2008 година. Има вероятност през 2009 година да са погасени тези задължения в действителност, това все още няма от къде да знам. Но в крайна сметка лиценза на ЦСКА беше отнет през 2008 г., а за през същата тази 2008 година ПФК Левски АД декларира задължения за осигуровки и данъци за над 400 хил. лв. И пак казвам, тези данни не ги изнасям аз, а ги изнася самия клуб, като ги представя в Търговския регистър. Всеки, който се интересува от пълния отчет (не само разходи и задължения) може да ги види в страницата на регистъра. Интересни са много неща, например как през 2008 г. дружеството отчита "амортизация на футболисти" в размер на 1 926 000 лв, а през предходния период не е отчетен и 1 лев за такава амортизация. Явно през 2007 година футболистите на Левски не са се "износвали". Другото интересно е, че също за предходния период няма посочен и един лев за разходи за заплати и осигуровки на футболистите, а само на "останалия персонал". Третото, което ми направи много сериозно впечатление е тази "открита грешка" в увеличение на неразпределената печалбата от предходни години в размер на 5 731 000 лв, която изведнъж цъфва в баланса за 2008 г., а през 2007 я няма. Та интересните неща са доста, и не вярвай много на това какво коментират пред медиите някои хора. Някои нямат право, други просто не искат да посочват нещата, такива каквито са. И разбери ме правилно, не казвам, че в ЦСКА нещата са изрядни, напротив. Глупостите са много и главно от времето на Лупи, нещо с което дълго време няма да се оправят титаните. Но просто искам да се знае, че в Левски нещата не са кой знае колко по-различни.
captain_drifuss написа:на мен ми е интересно как Батков ще спаси отбора си от фалит идната есен, когато те няма да могат да разчитат на приходи от европейските клубни турнири по простата причина, че няма да са се класирали за тях?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта