Мнениеот staria » 13 мар 2010 14:57
- положението в България - беззаконие, щуробаджинащина - дълги години Селския нарашува сумати закони, трупа дългове, не плаща заплати, лагери и т.н. и няма кой да му каже нищо. Трябваше да бием тъпана адски силно та някой да ни обърне внимание.
-Защо не започнахте с брокерите, които окрадоха хиляди невинни хора с милиони? Може би защото една част от тези пари отиваше в АФДто?
- положението в българския футбол - Селския е само един от големите проблеми, верно най-големия за нас. Без ясен проект за развитието футбола в последните 15 години се развива абсолютно хаотично, средство за пране на пари, за изява на разни мутри и т.н. Няма сериозни фирми, които да наливат пари. Няма желаещи да развиват спорта.
-Че кой друг има проект? Никой. Всеки пере пари, докато не дойде момента клубовете да живеят с парите от телевизия и продажба на билети, но тогава средната заплата на футболистите трябва да е под 100 лева.
- финансовото положение в Пловдив - града с годините все повече изостава, почти няма сериозни бизнесмени. Да напомня, че и вие сменихте сумата президенти, но нито един пловдивчанин.
-затова нещо сме си виновни самите ние. Избираме само хора, които гледат да крадат за лични нужди и не правят нищо за обществото. Това е цената на демокрацията, на която всички толкова се радвахме.
- Самия Селския - да не се лъжем оказа се много сериозен противник. Селски хитрец забогатял поради обстоятелства, а не с труд. Най-важното е, че няма какво да губи, няма срам. Ботев му върши страхотна работа, защото заради него е постоянно в медиите, така се смята за важен. Не му пука за репутация, алчен, в повечето случаи с абсолютно нелогични действия. Той просто няма база за сравнение с който и да е друг президент в България. С много класи над всички останали олигофрени.
- Не можеш да отречеш, че вашия фен П.Стоянов ви го натресе, така че .... проблема си е ваш.
- естествено и ние самите имаме вина - на няколко пъти през годините мислихме, че нещата ще се оправят "со кротце", поради това че в клуба работиха хора като Ясен Петров (докато още го уважавахме), Коцето Видолов, Бакалов и не започнахме по-решителни действия още тогава. Това няма нищо общо с разни 500лв. и тем подобни глупости, които някой се опитват да лансират. Просто в онези времена все още имахме надежда Селския да се вразуми и да продаде клуба. Но да отбележа, че недоволство и действия винаги си е имало, не по различни от тези, който вие бяхте предприели срещу Галка или говедата срещу Батков. После когато нещата станаха "и со малко кютек" и вече имаше виден резултат се подлъгахме по случките с Гергов, с Кръстева.
- Интересно онзи продажник от Войсил го уважавате, а Ясен не! Пак се мери с двоен аршин. За ваше успокоение, Коцето е чорбар.
-модераторе, абсолютно съм съгласен с теб, че Локо Пд не ни е виновен, ама и не смятам, че автора на статията е искал да каже това. Пак казвам, че никъде не е споменат Локо Пд като клуб или като общество от фенове.
- "Три сезона по-късно и Байерн преклони глава. Пловдивчани изнесоха отличен урок на баварците, отупвайки ги с 2:0. Беше нужно още едно попадение за екзекуцията на германския колос. Голът не падна, но Ботев напусна европейската сцена с гордо вдигната глава. Хилядите по трибуните изпаднаха в делириум. А след мача даже и Сандокана (най-заклетият фен на вечния враг Локо Пд), избърсвайки мургавото си лице от текналите сълзи, избоботи: "Евала, майна, аз такова мачкане не съм виждал!"
Туй е само част от едно славно минало, което, сигурен съм, все някога ще се завърне след възкръсването на клуба.
А знаете ли къде е бил Христолов в годините, когато Ботев пишеше история? Анонимник в долноразредни отборчета и с две шалчета на врата. Едното, обвито и стегнато здраво от жена му, а другото... черно-бяло на цвят. Цветът на Локо (Пд)..."
В този абзатц колко пъти се споменава Локо (Пд) и черно-бял?
Пич престани да наричаш черното бяло. Нямам намерение да си губя времето, за да ви оборвам измислиците и легендите. Аз знам и как ще се развие "дискусията", както всички които водим с вас: идват няколко аграра, нахвърлят няколко измислици завършващи с думите "всички знаят" или "това е факт", макар че нямат нищо общо с истината, оборваш ги, но те изчезват и повтарят въпросните лъжи пак... и пак... и пак, докато не започнат сами да си вярват.