Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 22:40

DrAvalanche написа:
MORSKI написа:Ти си го правил....И затова нашите фенове реагират така....Защо не приемете, че вината е и у вас, а не сме само ние черните както ни изкарвате? Защо не смъкнете сините очила? И поведениеот ви във форума наистина си е безочливо и обиодно спрямо другите, а и не само във форума... И по-добре ли се чуввстваш, че не можем да стигнем до там? Аз сега да се смея ли, че тази година вие може да не стигнете до Шампионската Лига, че дори и не заслужавате и в Лига Европа да играете(никой наш отбор не заслужава)...Това не е ли нагло- да изтъкваш как вие сте играели някъде, пък ние не.... За мен е нагло-вместо да мислим как да имаме повече успехи, вие се радвате, че ние отпадаме рано срещу ПСВ и Щутрагд.....

Ето, че пак извърташ нещата по "византийски" ;) Аз се интересувам само от Левски. Това че не сте влезли в групите не ме е направило по-щастлив, напротив, щях да съм доволен ако бяхте влезли. Дори само заради възможността някой сериозен западен клуб да дойде в България. Просто ти давах пример, че не е логично да се присмиваш при неуспеха на някой да премине дадено изпитание, при положение, че ти самият дори не можеш да достигнеш до него.

Явно се интересуваш ,,само" от отбора на Левски.Но между другото не спираш да пишеш в нашия форум.Това е явно от незаинтересованост към отбора на Черно море.Продължавай все така да не се интересуваш от морето!Току виж си сменил боята.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 мар 2010 22:43

MORSKI написа:
Не се прави на осторумен с това по византийски, че дори не знаеш какво значи това ;)
Точно това значеха думите ти, че ние дори не сме играели там ти извърташ нещата и го правиш несполучливо...
Какво правиш нон-стоп в нашя форум, ако те интересувал само Левски, че и не спираш да се заяждаш... Айде не на мен тези....Аз и другите фенове на морето не ви се присмиваме не извъртай по совй начин думите ни, а ти показваме на теб и на другите, че няма нужда да хвърчите високо в облаците и да се считате за велики- след като не сте...

Само Вие ли можете да се правите на остроумни? Или се нервите, че на нас ни се получава, за разлика от Вас? И за финал, човек е голям, колкото са големи мечтите му. Тълкувай си го сам...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 22:47

DrAvalanche написа:
MORSKI написа:
Не се прави на осторумен с това по византийски, че дори не знаеш какво значи това ;)
Точно това значеха думите ти, че ние дори не сме играели там ти извърташ нещата и го правиш несполучливо...
Какво правиш нон-стоп в нашя форум, ако те интересувал само Левски, че и не спираш да се заяждаш... Айде не на мен тези....Аз и другите фенове на морето не ви се присмиваме не извъртай по совй начин думите ни, а ти показваме на теб и на другите, че няма нужда да хвърчите високо в облаците и да се считате за велики- след като не сте...

Само Вие ли можете да се правите на остроумни? Или се нервите, че на нас ни се получава, за разлика от Вас? И за финал, човек е голям, колкото са големи мечтите му. Тълкувай си го сам...

Жалко е да не виждаш своите грешки и да повтаряш едно и също... Не ние, вие перманентно смятате, че само вие имате честа да се правите на остроумни и да се бъзикате с другите..... Да се считате за велики и т.н.... Жалко е да мислиш, че ти се получава- не пич, не ви се получава и заради това ви бъзикаме.... Това за мечтите важи в пълна сила и за нашите мечти и надежи, коиот обаче вие нарочно сякаш желаете да секнете....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 мар 2010 22:55

Veso1913 написа:Да знаеш от мен,че от БФС нарочно пуснаха аванта на Миньоро,че да им запушат устите.За това няма футбол в БГ.Аман от компенсации и реверанси и като погледнеш накрая всичко в полза на ...Левски.Имате претенции че сме били подпирани от Момиров.Ако беше така,щяхме да сме първи с разлика от 12 точки примерно.А ние бяхме до оня ден десети.Така че за какво подпиране говорим?Има такова само и единствено за отбора на фк ДС1914 с никнейм фк дуспа.

Признаха гола на Миньор, защото ако страничния съдия го беше отменил, щеше да настане страшна олелия. Само че, ако искаха да ги подпират, можеха да не признаят гола на Монтана, така или иначе ситуацията беше малко спорна.
За купата ви подпряха срещу нас по две причини - първо за да спасите сезона и второ, като част от войната между Момиров и хора от Левски, разразила се с пълна сила след мача с Литекс.
Ако имаше някакъв слугинаж от страна на БФС, Левски не трябваше да губи след скандалния мач с ловчанлии, а ние загубихме и от Черно море за купата, и от Сливен за първенство.
И не знам доколко Левски е излязъл на далавера от всички тези съдийски гафове, след като сме на 4-то място и аут от купата, но със сигурност вие сте от страната на облагодетелстваните.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 23:04

L_Messi написа:
Veso1913 написа:Да знаеш от мен,че от БФС нарочно пуснаха аванта на Миньоро,че да им запушат устите.За това няма футбол в БГ.Аман от компенсации и реверанси и като погледнеш накрая всичко в полза на ...Левски.Имате претенции че сме били подпирани от Момиров.Ако беше така,щяхме да сме първи с разлика от 12 точки примерно.А ние бяхме до оня ден десети.Така че за какво подпиране говорим?Има такова само и единствено за отбора на фк ДС1914 с никнейм фк дуспа.

Признаха гола на Миньор, защото ако страничния съдия го беше отменил, щеше да настане страшна олелия. Само че, ако искаха да ги подпират, можеха да не признаят гола на Монтана, така или иначе ситуацията беше малко спорна.
За купата ви подпряха срещу нас по две причини - първо за да спасите сезона и второ, като част от войната между Момиров и хора от Левски, разразила се с пълна сила след мача с Литекс.
Ако имаше някакъв слугинаж от страна на БФС, Левски не трябваше да губи след скандалния мач с ловчанлии, а ние загубихме и от Черно море за купата, и от Сливен за първенство.
И не знам доколко Левски е излязъл на далавера от всички тези съдийски гафове, след като сме на 4-то място и аут от купата, но със сигурност вие сте от страната на облагодетелстваните.

За Левски далаверата тепърва започва,а останалите отбори тепърва ще пропищят от вас.И относно нас,понеже ви се стори че сме облагодетелствани и затова ни направиха програмата през три дена.Че да се чудим за какво да се хвърляме по напред.Дали за честа си,или за участие в Европа.Даааа,сега като чета какво съм написал и ползата от файдата направо изплува пред взора ми.Само че понеже не можах да я разбера с триизмерните очила,че се наложи да сложа едни сини,че да ми се изясни.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 мар 2010 23:58

Veso1913 написа:
L_Messi написа:

За Левски далаверата тепърва започва,а останалите отбори тепърва ще пропищят от вас.И относно нас,понеже ви се стори че сме облагодетелствани и затова ни направиха програмата през три дена.Че да се чудим за какво да се хвърляме по напред.Дали за честа си,или за участие в Европа.Даааа,сега като чета какво съм написал и ползата от файдата направо изплува пред взора ми.Само че понеже не можах да я разбера с триизмерните очила,че се наложи да сложа едни сини,че да ми се изясни.

Наистина сте по-облагодетелствани и в случая с променените мачове за купата, защото имате право на избор, а другите - не, освен ако дотогава от синьото БФС вече не са предрешили спора за титлата в полза на Левски :lol: Или най-малкото няма от какво да се оплаквате, преди да минат тези мачове и разбира се мачът ви с Каварна преди това.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 мар 2010 00:16

Изображение
Няма смисъл да спорим,цяла България твърди едно,а в Подуене се твърди друго.Няма да прокопсате,знаете,че есента пак ще ви разкрият и пак ще се резилите пред Европа и света.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 мар 2010 00:16

evgenimilenov написа:
acmilan написа:Според мен взеха да пишат глупости някои хора и да обвиняват за всичко Левски,тъпо е честно казано...

Много точно казано ;)

зеленобелия написа:Аз предпочитам пак да бием Левски на 02.05. на Тича от колкото да вдигнем купата три дена по-късно в София.

За това мойто момче , ще продължавате да мразите Левски , защото е по-лесно да кажеш " ние няма да спечелим купата на България , защото ще си насочим вниманието към Левски в първенството " , от което нямате никаква файда , докато купата ви е единствения шанс да се класирате в Лига Европа и да спрете да мънкате , че не ви се дава шанс да играете в Европа . Дано си ме разбрал .

Не бе, просто ни е гот когато моряците бият "големия гранд" :) Левски. Ти за нас не бери грижа. Щансовете ни да се класираме за ЕКТ са доста по-големи от тези на Левски. И между нас казано въпреки съдиите и т.н. май тази година ще почивате и ще минете без Европата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 мар 2010 00:20

А аз Зеления бих се радвал да отидат в Европа с този си жалък състав и тоя псевдо-треньор.Чака ги голямата сопа,знаеш,дявола си няма работа,крайно време е да отпаднат от малтийски или андорски представител.Крайно време е да счупят всякакви скали на идиотизма и момента е супер подходящ - една хубава пролет в която съдиите ги бутат безочливо,прах в очите до юли...и големия евро-шамар и резил,който ще им запуши големите усти и ще разкрие пронографията класирала ги там в пълна сила.Реално те са отбор за 10-тото място,не по-високо,това са фактите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 мар 2010 00:25

Fridtjof Nansen написа:
garfild8 написа:Nansen,ако е така,да ти кажа че,още не сме отлагали мач от шампионата,заради Европа. :) Нищо че,нашите мачове,още са малко на брой. :)

Разбрах, на този етап отговорът ме задоволява, благодаря. :) Е, може би и вашите мачове в Европа като станат някога 12-14 мача на полусезон и на вас ще се наложи да поотложите някоя среща. :)

Така е, особенно последните години. Само да те корегирам - махни единиците пред 12 и 14 и ще ти се получи.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”