мрънкащия ангел червенков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: мрънкащия ангел червенков
Скоро ще видим дали е бил прав!А Батков да не замине пак за Уганда,когато Левски загуби в Ловеч?
Masaba написа:Скоро ще видим дали е бил прав!А Батков да не замине пак за Уганда,когато Левски загуби в Ловеч?
Еййй пак не си разбрал, но ти е простено. Този път ще ходи до Колумбия, за да донесе успокояващият прашец на борецооо от микрево след погрома. Аааа и да не забравя, направете хореография с люляци, размахващи се от традиционната ви публика в такива мачове- пенсионери/ки и деца

- Gonzo0009
- Контакти:
Палячото с червеното носле.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- Sagittarius
Подкрепям Червенков в думите му.Много точни,бих казал право в десетката ги е нацелил.Как боли само като им кажат истината в очите 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
от PetarBG на 12 Мар 2010 21:14
Точно така един надут пуяк.Много му порасна самочуствието нещо. 0-3 от Берое 1-4 от Пирин при тези резултати един уважаващ себе си треньор би подал оставка най-малкото.Сега след такова изказване искам този треньор да изгуби в неделя не Литекс , Червенков зелен да стане от яд.
Защо не дадеш тоя съвет на Мъуриньо?

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Истината е че Ловеч са притиснати до стената след загубата от Пирин, а в това число и Червенков. Няма да се очудя ако Гришата му е дал ултиматум тип "или биеш Левски или си стягаш багажа"!
Така че по-скоро напрежението е в Литекс (особено след скандала с И. Попов), а не в Левски.
Така че по-скоро напрежението е в Литекс (особено след скандала с И. Попов), а не в Левски.
Напрежението при портокалите е огромно. Те още помнят срама, как есента с 10 човека ги натикахме в тяхното наказателно поле и обърнахме резултата. Тогава съдията-хомо-сапиенс
се намеси и ги спаси от резила .... / А този същият резил , да обръщаме резултата и да бием с 10 човека вече сме го правили някълко пъти срещу тях /
Да обърнеш резултата в своя полза, когато си с човек по-малко означава само едно, класа повече над противника ..... Портокалите го знаят и треперят !!!!!!

Да обърнеш резултата в своя полза, когато си с човек по-малко означава само едно, класа повече над противника ..... Портокалите го знаят и треперят !!!!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- Sagittarius
Не е въпроса каква е класата на Литекс,защото и според мен в Ловеч изпуснаха парата и тежките погроми от Берое с 0:3 и от Пирин с 1:4 го показват.Показват,че Литекс далеч не е на нивото си от средата на есента и го чакат само главоболия утре,даже мисля да сложа 2-ка на еврофутбол в калъп с още няколко мача(ако стане прибирам 304 лева при залог 10
).Но,че е прав за злобата и агресията от Подуене-прав е.Както и,че есента когато обърнали уж мача с 10 човека-хахахаха,а дали не трябваше да изгонят 5 човека от Левски с ЧК за зверските балтии в краката на Дока с цел да го контузят?Мълчание...класа?хахахаха,вашата класа е ясна,по-скоро с манталитет и злоба ще пречупите Литекс и най-вече ако съдията ви остави да направите дежурните 3-4 балтии за ЧК без наказание

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- Kotooshu77
- Контакти:
И този не издържа на напрежението и се превърна в поредния палячо , кому е удобно само да псува , смешник с червен нос