MORSKI написа:DrAvalanche написа:
Ти на колко години си? Откога гледаш футбол? Май от 2, максимум 3, защото тази година ние имахме 12 мача в Европа, преди 4 години 14.
Гледам футбол от достатъчно дълго време не се безпокой.... Ако се гордеете с тъези 12 мача, по-добре да спрете да съществуавате като отбор.... Да те бият като брашнян чувал - на това само вие може да се ардвате... Да не говоря как се клаисрахте- бихте с мъки титана Баку.... Брей, че успех.... Дебрецен ви направи на нищо, оттам чак не ми стига времето да изброя какво се случи.... Не ме разбирай погрешно- бих се радвал да запишете победи, но това няма да се случи, докаот не разберете, че докато ви подпират редовно, докато сте нагли и безочливи тези ви загуби ще са най-малкото...
Добре, защо приемате, че Вие можете да обиждате и да държите тон, да заемате позиция на непогрешими и праведни? Ако се изкажа за Вас, че сте безочливи и нагли сигурно ще писнете, че Ви обиждам. Не знам дали е успех, но да, бихме Баку и отпаднахме от Дебрецен в квалификации за ШЛ, а Вие въобще не сте достигали до там. Имаме 1 победа и 5 загуби в групите на УЕФА, но Вие не можахте да влезете там.