зеления написа:Аз пък имам претенции мъм МОРСКИ. За няколко думи в защита на отбора ни от такива п**** като тези които ще цитирам е готов да банне Стрелеца, а тези??????:
Мнениеот blue magic на 12 Мар 2010 18:47
Този странен сайт явно е сборище на малоумниците на Варна. Как така решиха, че Черно море ще е финалист? А защо твърдят, че Ваташка е на щат в ЛЕВСКИ? И по какви причини смятат, че промените се правят еднолично от нея? По какви критерии решиха че 3 дни е недостатъчно време между два мача?
Може би трябва специално заради Черно море да се пренареди цялата програма, като има поне 6 дни за почивка между всеки мач, а понеже никой няма да играе на световното дай финала да го направим края на юни, че Ч.море да си починат.
и
Мнениеот Blue_AvalanchE на 12 Мар 2010 19:54
Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много
Тях, приятелю, какво ще ги правиш?????????????????
П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.
Директната ти обида към мен, която излиза със звездички очевидно е за много по сериозна санкция. Защитаваш становището на някакъв сайт, за който се убедих че авторите му с основание биха били носители на всякакви обидни прозвища. А който застава зад изразителите на такива идеи се олицетворява с първопричинителите й. Но както и да е . Всеки си носи кръста. Но тук ни напомниха нещо, което май бяхме позабравили - съвсем неотдавна бяхме свидетели на грозни сцени на побой на националния стадион именно между агитките от Варна и на ЦСКА. А сега тази взаимна "любов" е доста странна? И като че ли именно варненци са обърнали гръб на достойнството и търсят подкрепа у червените. А подобно двуличие може да буди единствено съжаление. Загрижили се те за програмата на ЦСКА! И ще ми говорят че БФС били левскари!!!