Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот blue magic » 12 мар 2010 20:28

зеления написа:Аз пък имам претенции мъм МОРСКИ. За няколко думи в защита на отбора ни от такива п**** като тези които ще цитирам е готов да банне Стрелеца, а тези??????:

Мнениеот blue magic на 12 Мар 2010 18:47
Този странен сайт явно е сборище на малоумниците на Варна. Как така решиха, че Черно море ще е финалист? А защо твърдят, че Ваташка е на щат в ЛЕВСКИ? И по какви причини смятат, че промените се правят еднолично от нея? По какви критерии решиха че 3 дни е недостатъчно време между два мача?
Може би трябва специално заради Черно море да се пренареди цялата програма, като има поне 6 дни за почивка между всеки мач, а понеже никой няма да играе на световното дай финала да го направим края на юни, че Ч.море да си починат.

и

Мнениеот Blue_AvalanchE на 12 Мар 2010 19:54
Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много

Тях, приятелю, какво ще ги правиш?????????????????

П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.

Директната ти обида към мен, която излиза със звездички очевидно е за много по сериозна санкция. Защитаваш становището на някакъв сайт, за който се убедих че авторите му с основание биха били носители на всякакви обидни прозвища. А който застава зад изразителите на такива идеи се олицетворява с първопричинителите й. Но както и да е . Всеки си носи кръста. Но тук ни напомниха нещо, което май бяхме позабравили - съвсем неотдавна бяхме свидетели на грозни сцени на побой на националния стадион именно между агитките от Варна и на ЦСКА. А сега тази взаимна "любов" е доста странна? И като че ли именно варненци са обърнали гръб на достойнството и търсят подкрепа у червените. А подобно двуличие може да буди единствено съжаление. Загрижили се те за програмата на ЦСКА! И ще ми говорят че БФС били левскари!!!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 мар 2010 20:29

evgenimilenov написа:Е да , но от нашето място явно се вижда по-добре . Не знам даже как може да оспорваш дадената ситуация .

Може,може.Всички зелени гледаме реално.А не както ви се иска. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 20:29

evgenimilenov написа:Е да , но от нашето място явно се вижда по-добре . Не знам даже как може да оспорваш дадената ситуация .

Моля къде е Клетката къде е дадената ситуация малко се изложи.Не знам за мястото,но явно си бил с по- добри очила от мен. :) :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 мар 2010 20:35

evgenimilenov , това което съм написал съм го писал абсолютно безпристрастно. Дори и да бях фен на ПФК Левски / опазил ме бог / пак бих го написал. Това са неща , които се случват в българския футбол. Това са реални неща от футболната ни действителност. Защо трябва да ги премълчаваме ? За да добутат ПФК Левски отново до първото място ли ? Или , за да им е по - комфортно на Боби Михайлов и Наско Сираков в БФС ? За да остане вашият шаман агент Тодор Батков начело на ПФК Левски и да съсипва отново и отново всяка година надеждите на милионите фенове за феърплей във футбола ни ? Кой ще спечели , ако не назоваваме нещата със собствените им имена ? Ще ти кажа - една шайка престъпници , определящи себе си за големите тарикати и несменяеми управници в ръководенето на футбола ни. Футболът не е игра , която се играе за управниците , а за феновете. От тази гледна точка казвам нещата такива , каквито са. Е , може ПФК Левски и да не стане скоро шампион , ако има феърплей , но какво от това ? 8-)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 мар 2010 20:36

,,Ще отида и по надалеч , според мен гафът на съдията в мача Черно море - ПФК Левски за купата спокойно може да е бил поръчан , за да се намери повод да бъде сменено ръководството на съдийската комисия , но за такъв вариант никой от споменатите по горе журналистически гении не спомена. Защо ли ?"
Ами като се сетим как смениха Димо вднага след мача,може и да излезеш прав.приятелю.Такава смяна се прави,само ако предварително си бил готов.Но от ченгета-толкова.Какво друго да очакваме?Само доноси,кални номера,удари под кръста и зад гърба.Това е фк Левски 1914.И кажете ми моля ви,как успя агент Тара да повлияе чак на Президента на РБ?Заради прословутия лиценз?И един отявлен цесекар си замълча?Това не ви ли направи впечатление?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:37

Ха-ха .... Грешно си ме разбрал ..... знам къде е клетката .... спокойно . Никой не разбра от нашата агитка защо е отменен гола . Всички си казахме ..... може и да има причина . Но като видяхме повторението след мача като се прибрахме ......... е извинявай много , но това си бе чист гол . Дето се казва " и Орхан Мурад го видя " .... моя лек хумор няма как да не си го покажа .

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 мар 2010 20:38

Много добре им го каза viroglav.Свестните фенове на Левски,ще те разберат.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 мар 2010 20:40

evgenimilenov написа:Да приятелю , знам . Видях , че говориш глупости за Левски и те поправих . :|

Прерових мненията си да видя да не би пък наистина да съм говорил някакви глупости по адрес на "отбора на народа", но явно се оказах с главата о.к. Нямам такова изказване. Единственното, което съм изказал е, че ми писна от тоя Левски.
Къде са тук глупостите, приятелю???
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:40

Да , за вас всички титли на Левски са купени ;) .... е Да ама Не

Батков едва съумява да влага пари в Левски , че до купуване на титли му е .

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 12 мар 2010 20:40

varnafen написа:Черно море никога не си е отлагал мачове от първенството, защото има да играе мачове в Европа....за разлика от вечно неподготввените и бавновъзстановяващи се левски и литекс.

А колко мача в Европа е изиграл "Черно море", да кажем през този век?! ;)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “Черно море”