Уникално - Балъков учи играчи и служители на добро поведение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Re: Уникално - Балъков учи играчи и служители на добро поведение

Мнениеот lz1tmw » 08 мар 2010 21:25

lz1tmw написа:
Conan написа:lz1tmw - Представи си ... знам историята на Нефтохимик . Имах покана да играя за тях навремето . Знам и историята на Черноморец . Техен юноша съм . И поради тази причина предпочетох да остана и да се опитам да се наложа в родния си отбор , вместо да отида в мъжкия отбор на Нефтохимик , тогава във "В" група . Знам и какво стана с футбола в Бургас когато в него влязоха Дражев и Събев . Знам и защо (и от кой ) беше създаден Черноморец 919 . Знам също , че почти 100% от "английския сектор" ( ако знаеш какво е това ) не признава отбора на Събев за Черноморец . И не само ние от тогавашната агитка , а и още много хора . И това си личи по празните трибуни на стадиона в Лазур . Този отбор не е Черноморец , никога не е бил , и никога няма да бъде . Колкото и да се опитвам ПР-те на Събев да преписват чужда история . Лично аз нямам нищо против отбора . И ако Събев го прекръсти на Нафтекс , Петролспорт или както там реши , ще спра да пиша . Но докато банда чуждестранни наемници и родни некадърници облечени в синьо , водени в провалил се с всеки отбор който е водил треньор , се гаврят с името Черноморец няма да мълча . За мен максимата - Един е Събев и Балъков е негов пророк не важи . Защото до този момент Събев е синоним на лъжи и разруха за бургаския футбол . Ако си прочел в предната тема , там съм посочил всички дадени обещания от идването на Балъков и стартирането на "проекта Черноморец" . След като аз съм съм злобен - ти ми посочи кои обещания са спазени . Къде е обещаната селекция ? Къде са играчите които ще оформят ядрото на отбора който ще донесе титлата след 5 години ... извинявам се , след 4 . Една година вече мина , а отбора е по-стар и играе по-зле , отколкото преди Балъков ?

Отговор набързо. Като не те кефи този отбор пиши за отбора на Дражев. Каквото си играл при Черноморец това щеше да бъдеш и в Нефтохимик- да носиш водата на старите кучета. И нама какво да държиш сметка на Събев. Плащай за музиката и тогава поръчвай каквото си искаш!!!

Ами ти само за агиткака си ставал. Не не знам за английскя сектор, на нас всичките ни викаха запалянковци. Ама бях с плакат на мача кога Черноморец се бореше за влизане в А група срещу Сливен и загубихме с 1-0 преди повече от 35 години

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 08 мар 2010 21:29

lz1tmw написа:
Conan написа:lz1tmw - Представи си ... знам историята на Нефтохимик . Имах покана да играя за тях навремето . Знам и историята на Черноморец . Техен юноша съм . И поради тази причина предпочетох да остана и да се опитам да се наложа в родния си отбор , вместо да отида в мъжкия отбор на Нефтохимик , тогава във "В" група . Знам и какво стана с футбола в Бургас когато в него влязоха Дражев и Събев . Знам и защо (и от кой ) беше създаден Черноморец 919 . Знам също , че почти 100% от "английския сектор" ( ако знаеш какво е това ) не признава отбора на Събев за Черноморец . И не само ние от тогавашната агитка , а и още много хора . И това си личи по празните трибуни на стадиона в Лазур . Този отбор не е Черноморец , никога не е бил , и никога няма да бъде . Колкото и да се опитвам ПР-те на Събев да преписват чужда история . Лично аз нямам нищо против отбора . И ако Събев го прекръсти на Нафтекс , Петролспорт или както там реши , ще спра да пиша . Но докато банда чуждестранни наемници и родни некадърници облечени в синьо , водени в провалил се с всеки отбор който е водил треньор , се гаврят с името Черноморец няма да мълча . За мен максимата - Един е Събев и Балъков е негов пророк не важи . Защото до този момент Събев е синоним на лъжи и разруха за бургаския футбол . Ако си прочел в предната тема , там съм посочил всички дадени обещания от идването на Балъков и стартирането на "проекта Черноморец" . След като аз съм съм злобен - ти ми посочи кои обещания са спазени . Къде е обещаната селекция ? Къде са играчите които ще оформят ядрото на отбора който ще донесе титлата след 5 години ... извинявам се , след 4 . Една година вече мина , а отбора е по-стар и играе по-зле , отколкото преди Балъков ?

Отговор набързо. Като не те кефи този отбор пиши за отбора на Дражев. Каквото си играл при Черноморец това щеше да бъдеш и в Нефтохимик- да носиш водата на старите кучета. И нама какво да държиш сметка на Събев. Плащай за музиката и тогава поръчвай каквото си искаш!!!

Отговор съвсем набързо - ще пиша където и каквото си поискам . Ако не ти харесва - не чети ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 мар 2010 19:25

Conan написа:
lz1tmw написа:

Отговор съвсем набързо - ще пиша където и каквото си поискам . Ако не ти харесва - не чети ;)

Конан,за мен първият,който започна да затрива Черноморец,беше Тома Томов.Следващия,който заложи на принципа,че Бургас има нужда само от един силен отбор беше другаря Порточанов,който опита и почти успя да направи Черноморец сателит в Б група,в крайна сметка добре,че беше Дражев(Йоан),за да измъкне Черноморец от тази сателитна система.Странно е,че никъде до сега не си споменал ролята на Порточанов за довеждането на спасителя Събев,след като стадионът в Лазур беше присъден на Лукойл.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 10 мар 2010 21:19

Devian - явно си пропуснал да прочетеш всичките ми постове . На едно - две места съм писал , че основната вина за това което се случи с Нефтохимик е поравно между Събев и Порточанов . Лично за мен Порточанов колкото е направил за Нефтохимик , толкова е и навредил . Особено когато реши , че Нефтохимик = Порточанов . Ако не беше манията му за величие сега Нефтохимик щеше да си играе на стадиона в Лазур , с надпис ЛукОил на екипите , Черноморец щеше да се лута между "А" и "Б" група ( евнтуално с Дражев ) или пък можеше да уцели на президент който с помощта на общината щеше да стабилизира клуба в "А" група ... А Събев , Балъков и компания може би щяха да развиват "проект Спартак Варна" ... Първата голямя футболна любов на Митко Събев . А от Тома Томов зависеше прекалено малко , за да е в състояние да помогне или навреди на Черноморец .

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 11 мар 2010 19:15

само гегата може да пише глупости

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 мар 2010 18:58

Conan написа:Devian - явно си пропуснал да прочетеш всичките ми постове . На едно - две места съм писал , че основната вина за това което се случи с Нефтохимик е поравно между Събев и Порточанов . Лично за мен Порточанов колкото е направил за Нефтохимик , толкова е и навредил . Особено когато реши , че Нефтохимик = Порточанов . Ако не беше манията му за величие сега Нефтохимик щеше да си играе на стадиона в Лазур , с надпис ЛукОил на екипите , Черноморец щеше да се лута между "А" и "Б" група ( евнтуално с Дражев ) или пък можеше да уцели на президент който с помощта на общината щеше да стабилизира клуба в "А" група ... А Събев , Балъков и компания може би щяха да развиват "проект Спартак Варна" ... Първата голямя футболна любов на Митко Събев . А от Тома Томов зависеше прекалено малко , за да е в състояние да помогне или навреди на Черноморец .

Конан и аз не мога да определя,кой е по-вреден за футболът в Бургас,дали Дражев или Порточанов,но си мисля,че по-скоро е Порточанов,защото всяко негово действие е давало насоката на бургаския футбол включително основаването на 919 не без помощта на бившата звезда на Нефтохимик Валентин Иванов.Тома Томов беше председател на клуба,така че все пак доста неща са зависели от него,а най ме е яд,че когато изпаднаха 94-та,ако не се лъжа,Симеон Чилибонов се върна в клуба след гурбет в Кипър,но беше отпратен,за да помогне на Добруджа да се спаси за сметка на Черноморец :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”