Кашчей написа:Олд, от спора ви и приведените доказателства, аз разбрах, че на "Атлетик" е отпуснато място за построяване на игрище, което не е било усвоено и впоследствие занемарено и дадено на "Левски".Не разбирам, дали правиш разлика между отпуснат от общината терен за нещо и закупен от отбора терен за нещо?След като е отпуснат, той си е общинска собственост.След като теренът е занемарен, общината има правото да се разпорежда с него както намери за добре.
При наличието на повече от 50 клуба в София по него време, надали всички общинари, начело с кмета, са били само левскари
Любимата ми тема! Та така, значи общината отпуска място на Атлетик, което впоследствие е било занемарено, и понеже е било общински терен си го прибира обратно. След това е ДАДЕНО на Левски . Къде тук е собствеността? Левски купили ли са го? За колко пари? Дайте някакъв Нотариален акт за игрище Левски. Защото от всичко това аз разбрах, че мястото отпуснато на Левски за футболно игрище от столична община, не е било нито подарено, нито закупено. Онова, което е било издигнато там , е било изградено върху терен на общината, този терен е продължавал да принадлежи на общината, Левски е нямало как да притежава нотариален акт върху този терен, за да се твърди, че е бил тяхна собственост.