Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Мнениеот Sagittarius » 12 мар 2010 09:15

Мачът ще е тежък дотолкова ако теренът е кофти.Сега пече слънце,топличко е,ако се задържи така и събота и неделя-изобщо не мисля,че ще имаме проблеми с Локо Пд.Да,силен отбор са,да-ни сме им абонат в Пловдив(нямаме победа на Лаута в А група,единствено там нямаме)....но почти същото с обратен знак важи за тях във Варна и за 10 години съм ги видял да спечелят само 1 мач тука в шампионския си сезон с 1:2 и то с огромна помощ от рефера,който обърна мача от 1:0 за нас.И като класа,и като изпълнители,и като обиграност-тотално ги превъзхождаме.Защитата им е супер несработена и изобщо мачът е твърда 1-ца,а ако тръгне в добро русло мачът ще е нещо от сорта на 3:0.Далеч по-тежко ще е следващото домакинство на Берое.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 12 мар 2010 09:49

Малко ми е странно как давате с лека ръка еднозначна победа за единия или другия обор. С оглед на показаното от дата отбора досега, мачът се очертва доста интересен и труден за прогнозиране. На Тича наистина е трудно, но Локомотив показват, че имат желание и ресурс за победа. а на Черно Море пък им трябва задължителна победа, тъй като може би този и следващият мач са решаващи за оставане в борбата за по-предно място. За мн, това е тризначен мач, но тъй като много обичам Варна, искрено се надявам моряците да вземат три точки :)
Малко офф...
charlitobg написа:Казвах в началото на първенството след мача с Черноморец , че този сезон сме между 5-8 място но никой не ме чува. Моряци докато не се смени системата ни на подготовка и базата скоро 3 място няма да видим. Затова се снимах за спомен с авера ми пред трибуната на която пишеше А ПФЛ 3(трето) Място. Сезон 2008-2009. Това е нашият спомен за сега и близките години не виждам переспектива за нещо повече. Имаме футболисти и то много добри но нямаме плана за напред. Това е самата ИСТИНА. Сливен,Локо ПД, Черноморец са светлинни години пред нас относно организация и средства. Да не говорим за бази. Така че думи от рода на тези като „ Започва Лов на Вещици и прочее; са само за заблуждение. Просто.. не става ме. Дано за купата нещо да направим ама след Калиакра следващия отбор така ще не разкрие че ще ни се виде малка Варна. Дано да бием винаги ама като няма стимул за в бъдеще не знам ????? За къкво да играем в Европа ????? За да бия пътя до Бургас ли????? И като отида там да ме е яд като гледам какво имат Черноморец като база а ние ??????? ТТРИИИ изорани ниви под Аспарухов мост и един полу-счупен стадион. И ги разбирам момчетата от отбора. Те никога няма да тръгнат да се оплакват защото са истински МЪЖЕ но отвътре ги БОЛИ и така ще бъде още дълго време. ДА ИМА КРИЗА НО ТЯ Е САМО ЗА НАС . На ТИМ НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ ВИНАГИ . Жалко ,много жалко за всички които обичаме Черно море. Успех в неделя.

Ей от това ме заболя много, защото е самата истина- нищо песимистично. Бил съм в подобна ситуация, зна какво е да се напъваш и да имаш желание, но без ресурс за развитие. Жалко наистина, собствениците на моряците имат огромен материален, политически и финансов ресурс, за да оставят нещата без развитие...
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 12 мар 2010 10:30

Ще стане много здрав и физически мач.Аз го играх Х2 в интернет вече.Не се залага на любим отбор,ама сърце юнашко не трае...Иначе успех на моряците и тяхната публика но...от следващия кръг!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 мар 2010 21:34

Има 3 истински отбора в Бг:Локо Пд,Черно море и Берое.Доказали са се през времето и заслужават уважение.
Пожелавам успех и на двата отбора и нека победи по-добрия.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 мар 2010 22:13

batbozho написа:Има 3 истински отбора в Бг:Локо Пд,Черно море и Берое.Доказали са се през времето и заслужават уважение.
Пожелавам успех и на двата отбора и нека победи по-добрия.

И на вас успех, но какот всички казват от следващия кръг :mrgreen: ;)
Прогнозата ми е 2-1 при ужасен терен, битка и не особено приятен за гледане футбол ;)

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 мар 2010 00:06

Категорична победа на Локото, при условие,че съдията не повлияе отново на мача в полза на морето :!: :idea:

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 13 мар 2010 01:09

joro bad написа:Категорична победа на Локото, при условие,че съдията не повлияе отново на мача в полза на морето :!: :idea:

Ами ако е обратното, какво правим тогава? ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 мар 2010 09:46

Задължителните победи и задължителните 3 точки и тем подобни термини не ги обичам никак,защото чуе ли се такова нещо мачът винаги бива опорочен по някакъв начин.Очевидно е,че Черно Море не може да се пребори за 3-тото място,а и 4-тото изглежда химера предвид очевидната организация на агент Тара.На Черно Море 5-тото място не може да бъде цел и такива цели аз не приемам да се гонят.Затова нека стане МАЧ и нека Черно Море да бие,пък ако не бие-голям праз,нашия мач на сезона е в Каварна края на март.Е,надали някой иска да прекъснем феноменалната си серия без загуба у дома наредила ни по този показател в челната 5-тица на Европа :mrgreen: .Велизар Попов е локомотивец и ще видим дали ще успее да ги надиграе,дано видим дебют на Ратников на който възлагаме големи надежди :roll:А като стана дума за съдии - 2 поредни години в Пловдив падаме с по 1:0,а общото беше,че и в двете ситуации не се даваше 1000% дузпа за Черно Море...това ако говорим за съдии :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 мар 2010 10:19

Ros3n4o написа:
joro bad написа:Категорична победа на Локото, при условие,че съдията не повлияе отново на мача в полза на морето :!: :idea:

Ами ако е обратното, какво правим тогава? ;)

Еми ако е обратното и победите с игра, без чужда намеса, ще ви честитя. Все пак това е само една игра :!: :idea: :lol:

antares
Контакти:

Мнениеот antares » 13 мар 2010 13:17

В Пловдив бихте с дузпа и с помощта на съдията. Но във Варна номерът няма да мине :!:

Върни се в “Черно море”