Какво символизира червената звезда в емблемата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA ULTRAS 15

Re: Какво символизира червената звезда в емблемата на ЦСКА

Мнениеот CSKA ULTRAS 15 » 06 дек 2008 13:08

kiddo написа:
CSKA ULTRAS 15 написа:
kiddo написа:ХАХАХА
ХАХА
ХА

ЧУДЯТ СЕ КВО ДА ИЗМИСЛЯТ, КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА, ЗА ВСИЧКО СЕ ХВАЩАТ САМО ЧЕ КОФТИТО ЗА ЧОРБЕНЦАТА Е ЧЕ САМО СИ ПОКАЗВАТ ПРОСТОТИЯТА :twisted:

НЕБЪЛГАРИ ГИ ИЗМИСЛИХА
НЕБЪЛГАРСКО Е ИМЕТО ИМ
НЕБЪЛГАРСКИ ИМ Е ОТБОРА
САМИТЕ ЧОРБЕТА СА АНТИ-БЪЛГАРИ И ЕНИЧАРИ :twisted:

da ti go vkaram v ustata

НЕМА ШАНС ДА ТЕ ОГРЕЕ С ТАКИВА НАМЕРЕНИЯ ТУРК
ХОДИ СЕ РАЗХОДИ КЪМ ПАРКА НА СВОБОДАТА
ТАМ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА Е ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА ЗА СЕБЕПОДОБНИТЕ ТИ :twisted: :arrow:

TOGAVA HEM DA TI GO VKARAM V USTATA HEM DA *** MAIKATI

Потребителски аватар
rosenpetkov
Контакти:

Мнениеот rosenpetkov » 06 дек 2008 13:08

Kalts написа:Червена звезда може да символизира само едно нещо - комунизъм. Не виждам какво въобще коментирате...

Може би и звездите в Американското знаме символизират Комунизма
Нефтохимик (Бургас)

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 дек 2008 13:12

Много ми е интересно , как отборът не НЕ власта по комунистическо време печели 33 отличия и после сочи опонентите си за комунисти и т.н. ... някой от вас има ли нужда от история лицето СОЛАКОВ да ви говори нещо ? ама айде неща да влизам в безкраен спор с освирепели пъпчиви младежи...колкото и демократично да съм настроен към политическия живот като цяло по света , в частност и в България и анти настроен към всяка диктатура,а комунизъмът е точно това! ... немога да си изкривя душата и да не видя успехите на спорта в частност футбола по време на тоталитарния режим ... скъпи съфорумци , комунизмът е единствения светъл лъч в българския спорт ... имало е , дисциплина , работа с младежта , успехи,бази за ВСЕКИ един спорт , хората са пълнели стадионите защото спорта е бил едно от малкото им развлечения в сивия им живот !
Когато стане дума за комунизъм в спорта съм малкоооо по либерален към комунизмът,но е факт че така мразения комунизъм ( една часто то вас) е дал на България , световни шампиони , олимпийски шампиони ... дала ви е Стоичков,Георги Аспарухов-Гунди и да не ги изброявам на татък... стига с тая омраза , преди да мразите нещо се уверете защо го мразите а не защото така ви е разказал тате , бате или дядо защото всеки може да прави от слуха истина но много малко хора могат сами да размисляват !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 06 дек 2008 13:18

CiganSKiA ULTRAS 15

КОЛКО СИ ЖАЛЪК И БЕЗСИЛЕН :twisted:
ТОВА НИ РАЗЛИЧАВА - ВИЕ СТЕ ОТЛЕТЕЛИ ДУШИЧКИ
ВСИЧКИТЕ ЧОРБЕТА СТЕ ЖАЛКА КАРТИНКА
ЗАБЛУДЕНИ МИШОЦИ КЛАНЯЩИ СЕ НА ОТВРАТИТЕЛНАТА ПЕТОЛЪЧКА :twisted:
СЕГА РАЗБРА ЛИ КАКВО СИМВОЛИЗИРА ПЕТОЛЪЧКАТА ВИ ХАХАХАХАХАХ ТЪПАК !!! :twisted:
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
rosenpetkov
Контакти:

Мнениеот rosenpetkov » 06 дек 2008 13:21

Сините Еврейчета пак се оакаха
В ФК Левски има повече Резаци и Амуджи
Юсеф Рабех (Арабин)
Шахиб Бензукан (Арабин)
Рашид Тиберканин (Арабин)
Саид Ибраимов (Турчин)
Мариян Огнянов (Циганин)
Емил Велев (Евреин)
Ели Зизов (Евреин)
Майкъл Чорни (Евреин)
Божидар Искренов (Близък до ДПС)
Тодор Батков (адвокат Близък до ДПС)(Това е обществена тайна да не кажете на някой)
Нефтохимик (Бургас)

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 06 дек 2008 14:28

Angoff написа:Много ми е интересно , как отборът не НЕ власта по комунистическо време печели 33 отличия и после сочи опонентите си за комунисти и т.н. ... някой от вас има ли нужда от история лицето СОЛАКОВ да ви говори нещо ? ама айде неща да влизам в безкраен спор с освирепели пъпчиви младежи...колкото и демократично да съм настроен към политическия живот като цяло по света , в частност и в България и анти настроен към всяка диктатура,а комунизъмът е точно това! ... немога да си изкривя душата и да не видя успехите на спорта в частност футбола по време на тоталитарния режим ... скъпи съфорумци , комунизмът е единствения светъл лъч в българския спорт ... имало е , дисциплина , работа с младежта , успехи,бази за ВСЕКИ един спорт , хората са пълнели стадионите защото спорта е бил едно от малкото им развлечения в сивия им живот !
Когато стане дума за комунизъм в спорта съм малкоооо по либерален към комунизмът,но е факт че така мразения комунизъм ( една часто то вас) е дал на България , световни шампиони , олимпийски шампиони ... дала ви е Стоичков,Георги Аспарухов-Гунди и да не ги изброявам на татък... стига с тая омраза , преди да мразите нещо се уверете защо го мразите а не защото така ви е разказал тате , бате или дядо защото всеки може да прави от слуха истина но много малко хора могат сами да размисляват !

Значи донякъде си прав-имаше мнооого дисциплина навремето-чак ми се повръщаше от дисциплина-като чавдарче/на 8 години/,през ноември съм чакал Другарите Чаушеско и Живков няколко часа,за да им метна с ръка...без да нарушавам строя,като пионерче/на 11-12 години/ съм ходил на задължителни военизирани лагери в близост до Русе,където дисциплината бе на ниво строителни войски!Като комсомолец съм участвал в манифестации и ВЪВ ВСИЧКИ ТРЕНИРОВКИ за тях протичащи след училище за по 2-3 часа.За казармата не ми се говори-27 месеца непрекъсната дисциплина.Колкото до спорта-и тук си прав-бе върховен....постиган на 99 процента с МЕДИКАМЕНТИ,от които след време тялото ти става на тесто!За последното пазя доказателства-сестра ми бе в националния отбор по академично гребане-двойка скул през 80-те и все още пази опаковките от препаратите довели до безпрецедентното предимство на социалистическия спорт.Мисля,че си фен на ЮНАЙТЕД,което означава че iq-то ти е над-средното...няма да се налага да не ме разбереш :) Аз не мразя комунизма,защото бате,тате или дядо ми е говорил за него-мразя го,защото искам децата ми НИКОГА да не го преживеят,защото стига,че аз съм го преживял!Колкото до Ангел Солаков-и него го знам-бе една от причините баща ми да не доживее пенсия-но това е друга тема...

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 06 дек 2008 16:14

PLOVDIV PEE 1912 написа:много ми е чудно ,че има деца които още мислят сска за НЕкомунистически отбор.

Нещо да кажеш за едно от отрочетата на свинята-майка АФД ( армейско физкултурно дружество ) "Тракия" (пд)? :mrgreen:
нямам подпис...

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 08 дек 2008 18:46

kiddo написа:ХАХАХА
ХАХА
ХА

ЧУДЯТ СЕ КВО ДА ИЗМИСЛЯТ, КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА, ЗА ВСИЧКО СЕ ХВАЩАТ САМО ЧЕ КОФТИТО ЗА ЧОРБЕНЦАТА Е ЧЕ САМО СИ ПОКАЗВАТ ПРОСТОТИЯТА :twisted:

НЕБЪЛГАРИ ГИ ИЗМИСЛИХА
НЕБЪЛГАРСКО Е ИМЕТО ИМ
НЕБЪЛГАРСКИ ИМ Е ОТБОРА
САМИТЕ ЧОРБЕТА СА АНТИ-БЪЛГАРИ И ЕНИЧАРИ :twisted:

На „Герена” Сложиха Фес на Апостола

Накратко:
Лансираният за кмет на „Подуяне” идол на сектор „Б” Божидар Искренов (Гибона) е разменна монета в далаверите на Тодор Батков с ДПС.

Байганьовската предизборна фауна ражда безкрайни хитове – от Йоло Денев до Тити Папазов, но тези дни на „Герена” удариха Космоса. Онзи ден претръпналата на всякакви идиотщини публика с вълнение научи, че лично собственикът на „сините” Тодор Батков е лансирал за кмет на „Подуяне” някогашния идол на сектор „Б” Божидар Искренов (Гибона). В тази номинация има толкова много абсурди, че предишният връх на безумието - конституционният съдия Георги Марков да бъде подшефен в ПФК „Левски” АД на изгонения в името на Конституцията Майкъл Чорни, отива в историята.
Далавера с ДПС

Партизанските комбинации и далавери в „европейска” България стигнаха дотам, че правоверните левскари от предишните поколения или ще почервенеят от срам, или ще се обърнат в гроба, ако не са между живите. И как иначе, след като техният близо сто-годишен клуб, дължащ традицията и статута си най-вече на името на Апостола, изведнъж се оказва разменна монета в прозрачните схеми на Адвоката.

А те се забелязват с просто око и от километри – като предоставя за ползване Гиби, Батков връща топката на Доган чиито клиентелистки политически и медийни лобита доста активно работят за реабилитацията на Чорни. В този ред на мисли заслужава да се отбележи и топлата турскосиня връзка в БФС. Публична тайна е, че последният футболен конгрес преди две години, на който „четвъртите в света” взеха властта от Иван Славков, беше финансиран от обръча от фирми на Доган. Влиянието на ДПС в регионите със смесено население донесе необходимите гласове на съзаклятниците, водени от Сираков и Лечков, а бившият седесар и настоящ „еничар” на Сокола Камен Костадинов влезе в Изпълкома като комисар на всесилния лидер на турската партия. За Доган никак не е излишно да прибави и БФС към колекцията си от васални структури.
Гавра с Клубните Ценности

Хвърлянето на Гибона в местните избори с ореола му на син идол в един син столичен район като „Подуяне” е последният засега акт в политическата употреба на ФК „Левски” от неговите управници.

И ако за безработния Искренов, който между другото преди петнайсетина години охотно смени „Герена” с „Армията”, кметската промоция е шанс за връщане под светлините на прожекторите, то за редовите левскари, които долу-горе по същото време скандираха „Левски значи свобода!” и „Левски оле, нищо общо с МВР!”, подобни изпълнения миришат на откровена гавра с клубните ценности. Все едно някой от червените кумири Любо Пенев, Ицо Стоичков или Емо Костадинов да бъде издигнат за кандидат от политическата формация на Евгений Бакърджиев или на агент Николай...

Божидар Искренов - Гибона
Гибона като кандидат кмет на „Подуяне” от листата на ДПС.
Предишни Комбинации на „Герена”

Впрочем пируетите на Батков на футболно-политическата сцена не са от днес. В началото на розовия период на Чорни на „Герена” идилията беше под благословията на сините вицепремиери в кабинета на Командира – Бакърджиев, Божков и Методиев, които изпратиха Бащицата в любимия си клуб с гаранцията за мобилния монопол на първия GSM оператор по онова време. След това дойде ред на Царя да седне в ложата и да си спомни за връзката на Кобургите с ФК „Левски”. После имаше затопляне със Столетницата покрай позициите на Адвоката на „Позитано” 20, за да се премине към прегръдка с Бат'Бойко за стадион „Раковски” и с Доган по разбираеми причини.

Така в „най-патриотичния” по дефиниция български клуб сложиха фес на Апостола, след като го бяха боядисвали на по-ранен етап в синьо, жълто и червено...
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 дек 2008 19:08

Angoff написа:Много ми е интересно , как отборът не НЕ власта по комунистическо време печели 33 отличия и после сочи опонентите си за комунисти и т.н. ... някой от вас има ли нужда от история лицето СОЛАКОВ да ви говори нещо ? ама айде неща да влизам в безкраен спор с освирепели пъпчиви младежи...колкото и демократично да съм настроен към политическия живот като цяло по света , в частност и в България и анти настроен към всяка диктатура,а комунизъмът е точно това! ... немога да си изкривя душата и да не видя успехите на спорта в частност футбола по време на тоталитарния режим ... скъпи съфорумци , комунизмът е единствения светъл лъч в българския спорт ... имало е , дисциплина , работа с младежта , успехи,бази за ВСЕКИ един спорт , хората са пълнели стадионите защото спорта е бил едно от малкото им развлечения в сивия им живот !

Говориш така, сякаш комунизма е било хубавото нещо в твоя живот.... :D Я гледай малко по позитивно на нещата! Демокрацията ни даде Митко Бербатов! Гледахме Левски да играе рекорден брой срещи в европейските клубни турнири... Имай вяра... Аз вярвам, че нещата ще се оправят...беше едва преди 3 години, когато гледах любимият си клуб на 1/4 финал в Европа.... Комунизма е доказано лошо политическо движение...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”